שרשור עדכונים שעת ערביים 18/08/11

sunflower11

New member
זה שהוא אמר את זה, לא אומר שהוא מתכוון לזה.

יכול להיות שהוא הלך על "הפוך על הפוך".

didush100

New member
אני אוהבת את ליהיא ממש

למרות שהיא התנהגה בטיפשוץ מוחלטץ אתמול חש בה משהו נוגע ללב. היא בחורה טובה ואמיתית וכיף לראות אותה. יש בה משהו מאוד מסקרן ואני מקווה שהיא תשאר בבית ולא תעוף השבוע אני בטוחה שהיא לא תלך עם גב ושהיא תרצה לחזור לבן לא בטוח שהוא יסכים אבל היא בטוח תנסה ותקנא לו ברגע שהבנות החדשות ייכנסו לשם.

Rach31

New member
בבסיס היא מתוקה אמיתית אבל עשתה יותר

מדי טעויות...

didush100

New member
נכון אני מקווה שהיא לא תעוף השבוע

למרות שרוב הסיכויים שכן

דידוש , דבר אחד נכון במה שכתבת:את../images/Emo23.gifאת ליהי

ליהי לא אוהבת את בן היא אל סובלת אותו את הברק בעיניים שהיה לה בשיחה האישית עם גב, לא היה לה באף שיחה עם בן אם היא תחזור לבן .. זה רק כדי לפנות לקרן את גב. למה? כי ליהי עושה מה שטוב לקרן לא מה שטוב לליהי

goodpink

New member
הקהל מצביע לפייבורטית ואיתן וגב מחזירים לא?

זה מה שאמרו בתוכנית האחרונה נכון? בFACE של התוכנית מגיבים שאיתן וגב בוחרים את הבחורות להדחה והקהל כנראה יבחר מבין הבחורות את מי להשאיר. הם טועים לא?

בוףברכה

New member
אתי..היום איןלה..עצבים..ל..אורטל..

.."אז..אופו..'תרוצה..שאני..יחתוך..???.. "..ילדותית זאת..אנילאאוהבת..היתנהגות כזאת.."...רכושנית.."..אנילאוהבת..כל יום..היא קמה משו..אחר.."..

whateverOoO

New member
יהיה היום שידור?

הרבה פעמים כשיש אירועים כמו מה שהיה היום אין תכניות וממשיכים לשדר חדשות.. לדעתכם יהיה שידור?

בוףברכה

New member
נראה שמעכשיו..איתן..ידיח את הבחורות.."..הכביכ

ול.."..חזקות בחוץ....,..איתן בחר..כבר דניאל.."..מה שנישאר לו זה לדאוג..שגב..יעשה בחירה מוטעת..ווגם..איכשהו להשפיע על גב..שיבחר..ת'בחורה..שלא מתאימה לו.. .

דקל69

New member
הם מדיחים יחד, לכל אחד ניתנת האופציה

לשמור על הבחורה שהוא מעוניין בה ויחד הם מחליטים איזה בחורה מהפחות אטרקטיביות עבורם הם מדיחים. נגיד דניאל, קרן, ענבר ואתי מועמדות להדחה: איתן משאיר את דניאל, גב יכול לטעון שיש אופציה גם עם קרן וגם עם השניה ואז מודחת הלא רלוונטית. איתן לא יכול לקבוע לגב את מי להשאיר, מעכשיו יעופו רק הבחורות ששניהם לא מעוניינים בה. זה גם תלוי מי תעמוד להדחה וכך גב יחליט למי כדאי לו להתחבר אליה. לדוגמא אם אורטל תעמוד וענבר וקרן לא הם יעיפו אותה כי היא לא יכולה להביא מליון, ואם לדוגמא ענבר תעמוד ואורטל לא אז יש מצב שגב יבחר להעיף אותה. הם צריכים גם להזהר ולא להשאיר בחורה עם פוטנציאל קהלי שבסוף תגנוב לשניהם את המליון. הם יצטרכו לבנות אסטרגיה יחדיו, גם באופן אישי לבחורה המועדפת שלהם למליון איתה וגם באופן כולל לבחורה שלא תזכה לגנוב את המליון מתחת לאפם.

דקל69

New member
אם זה אליי אז כן, ולא מבינה למה אני נשאלת על

זה שוב ושוב, זה לא רלוונטי ולא מעניין. 14,4 אוהבות שוקולודים, פרחים, ובעיקר בעלי חיים אבל לא להביא לי יותר כי אין לי מקום, אלא אם את מצרפת חוה גדולה יחד איתן , תודה

בוףברכה

New member
זאת..אומרת..ניגמרה..הרומנטיקה במישחק

והכל הופך..להיות אסטרטגי..?...ההצבעות הופכות להיות מחושבות??.. (איתן יעשה..מהלך..נגד קרן או אתי ??...אוש..יפחד מדעת הקהל??...זה אומר..מבחנת גב ואיתן..שהם יכוונו להשאיר. .ת'בנות הכי חלשות?..לסגמר?..יכוונו יחד..לבת ה-3... ישאירו את..ליהי....

דקל69

New member
כן, אם הם חכמים הם ישאירו את הבחורה

החלשה וזאת שמועמדת כל שבוע. כמובן שהם צריכים להשאיר גם את הבחורה שאיתה יש התחברות בשביל שהקהל יבחר בהן, אבל אופציה של השארת אתי וליהיא היא עדיפה מאשר להשאיר את ענבר או אורטל (במידה ולא תתפתח זוגיות). הקרב שלהם הוא משולש - אחד נגד השני (כל אחד וזוגיותו שלו, ומנגד מול הבחורה שהקהל יבחר לא להעמיד אותה להדחה בקביעות). במצב שיש בחורה חזקה קהלית צריך או להתחבר איתה או להעיף אותה בהזדמנות הראשונה.

למעלה