שרשור עדכונים שעת ערביים 18/08/11

דקל69

New member
נראה לי שבראדשון או שלישי, היום זה פרק

הכרות לקהל אם גב ולהראות את השתלבותו בוילה. למזלו גב עדיין לא עשה צעד ממשי לאף אחת והוא משאיר את האופציות פתוחות, אם ימצא מישהי חדשה אטרקטיבית בעלת פוטנציאל זה הזדמנות גם עבורו וגם לערוץ לחדש ולרענן את המיותרות והמשעממות, לערבב את הקלפים ולהתחיל המשחק מחדש בצורה קצת יותר מעניינ, תחרותית ושווה.

ואפרופו חשדות- הבנות חושדות שיכנסו

חדשות, הן אפילו חושבות שזה יהיה עוד היום ובגלל זה יש שידור היום בניגוד לבדר"כ... בכל אופן, הן לא מתלהבות בלשון המעטה מהרעיון... בכל מקרה, מוזר שהם לא מפרסמים מתי הכניסה שלהן, בשבילם אני מקווה שזה יהיה בקרוב וכבר ביום ראשון הקרוב...

Deacon Frost

New member
תסבירו לי איך

זה שבכל פעם שמראים את ענבר היא נמצאת בחדר מקלחת ועדיין נראית כמו אחת שלא מתקלחת...

easternstar

New member
עכשיו ברור מה גב חושב על כל הבנות שם

גב מדבר על ענת: "היא overqualified למקום הזה. היא הבינה יותר מידי מה קורה." לכל מי שעוד היה ספק אם גב הגיע לווילה למצוא את אהבת חייו-ההוכחה, יחד עם שאר ההוכחות הקודמות. הוא לא מעריך יותר מידי את כל הבנות שם. הוא גם אמר ששום בת איכותית לא תסכים להגיע כעת למשחק. גב הגיע למשחק נטו ולא יבחר לפי הלב. לדעתי, לגיטימי, ישר! ורק מעלה את מעמדו של גב. הוא לא מוכר בולשיט לצופים ואומר שישחק אסטרטגית כמו בהשרדות. יהיה מעניין!
.

חופשי ישר

אבל רק דבר אחד.. אני שמעתי שהוא אמר על החדשות שהן בטח לא יהיו מדי איכותיות.

easternstar

New member
הוא לא מעריך אף אחת משם.

אני זוכר שאני וklay כתבנו שהיתה אש מצד גב כלפי עדי והיא היתה כזאת קלולס שלא הרגישה. אני והוא צחקנו על זה.. היום גב אומר שמי שמצאה חן בעיניו שם והיתה היפה ביותר היתה עדי.

easternstar

New member
ומי שמצאה חן בעיני גב היא עדי!

כולנו הרגשנו שהיתה אש מצד גב כלפי עדי. לדעתו של גב עדי היא היפה ביותר וכולה אישה. הינה שאלה קטנה לעדי.

didush100

New member
קושקושינה זאת אותה השיחה ששמענו כבר

טריליון פעמים שוב בן דיבר על עדע ואמר שבחוץ היה עף עליה וגב אמר שהיא הכי יפה ומעניינת. מה נסגר עם הבנים האלה? הם מחוברים או מה? עדי היתה כ"כ מעצבנת וכ"כ משעממת שאין דברים כאלה

easternstar

New member
משיכה, דידוש. כשגבר מציע לאישה לקחת אותה

למקום "סליזי" זה אומר שהוא נמשך אליה.

easternstar

New member
מי שלא ראה את השיחה הקודמת בין גב ועדי

לא יבין על מה מדובר.
כל גבר מרגיש על גבר אחר ואז זה היה כ"כ ברור. ענת שכבה בצד וראו שהיא בעניין אבל גב לא הסיר את העיניים מעדי והביט בה כמו מהופנט. הוא אמר לעדי שהוא היה רוצה לקחת אותה למקום קצת "סליזי". ושאל אם היא יודעת מה זה "סליזי". ענת התערבה ואמרה שאולי ידברו על משהו אחר ועדי שאלה אם הם רוצים לדבר על קינואה. לגב נשאר המבט בעניים עד שהפנה את הראש. היום פתחתי בדיוק כשדיברו על עדי והוא אמר שהיא היתה היפה ביותר שם והיא כולה אישה. הם המשיכו קצת לדבר עליה. מעניין איך גב לא עשה מהלך כשעדי היתה בחוץ. אולי שוב היא לא הבינה או ..

קשקשה9

New member
אני זוכרת את השיחה הזו עם עדי וגם את השיחה

שלך עם קליי אגב גם האיש שלי חושב כמו גב

למעלה