שרשור עדכונים
אחה"צ יום ג'- 16/8/2011

poseidon111

Active member
מה חדש בזה?דשים בזה כבר יומיים.

וחוץ מזה אביבה יקירה,אין כזה דבר "בחלק מהבתים".זה ערוץ ארצי, משמע בכל הבתים.

אביבה75

New member
פוסידון אני רק היום ראיתי את זה ודוחתי לכם.

ולא ראיתי שום תגובות וזו הסיבה שכתבתי שוב ושוב מיצטערת

KEEK

Member
הברוגז של איתן

לא חושב שיש לזה בכלל קשר לת.ז. של דניאל והבנות. האקט של לא לצאת מהחדר יום שלם נראה כמו סוג של חרם. לדעתי זה קשור רק לעניין של הרווק החדש הוא לא מרוצה ומראה את זה במחאה של לא לשתף פעולה עם המשחק והוא מחרים ולא יוצא מהחדר. אני במקומו הייתי שוקל לפרוש מעניין שהוא לא שוקל את זה..

KEEK

Member
בגלל שהוא חתום על חוזה הוא לא קם והולך

אחרת הוא היה עוזב זה מאוד משפיל המהלך שעשו לו בעצם אומרים בריש גלי שהוא לא מספק את הסחורה עד כדי כך שמביאים לו מתחרה על הפרס הגדול. לאחד יהיר כמו איתן זה מכה רצינית לאגו. וגלל שהחוזה קושר אותו לתוכנית, הוא לא יוצא, אבל מחרים. מעניין לראות איך הוא יהיה הערב בזמן השידור המרכזי.

רנדו

New member
כל הבאסה לו

שיאכל את הכובע בתקווה שיוסיף לו סופסוף טיפת מלח ופלפל. מה חשב לעצמו שיבוא לתוכנית, יפסול 3/4 מהבנות על ההתחלה בעיקר בגלל מראה חיצוני ויינעל תוך שבועיים על אחת וייסגר איתה רוב הזמן בחדר. וככה יקבל מיליון? כאילו הלו? הגלגלים אצלו עובדים?

KEEK

Member
בעיה של המפיקים שהחליטו ללהק אותו

איתן לאורך כל הקריירה שלו לא היה נחשב ללהיט תמיד ידעו על האופי הקר והיהיר שלו מעולם הוא לא היה כוכב כריזמטי ומעניין אז פתאום מתפלאים שהוא לא מספק את הסחורה? היו מכניסים אחד כמו סער שיינפיין והיו רואים איך הוילה רועדת כל לילה.. אני מבסוט שהכניסו רווק חדש אבל יכול להבין את האכזבה של איתן.

רנדו

New member
וגב הוא השפן מהשרוול

לפי מה שהבנתי איתן גם ז*** נודע לא? ובתוכנית "רוקדים עם כוכבים" יחסית הגיע רחוק. אז אולי ההפקה חשבה שיש עתיד. אם תהיה עונה הבאה שיפיקו לקחים ויעשו תחקירים קצת רק קצת יותר מעמיקים. אחרי האח הגדול יש עוד בנות שבכלל רוצות אותו?! כבר עדיף את אלירז משם (אבל הוא טאלנט של קשת).

KEEK

Member
האופי של אלירז לא מתאים לראליטי הזה

צריך גבר מאצ'ו למשחק הזה. אגב, גם גב שעשה רושם מקסים בימים המעטים שהיה בוילה, הוא שחקן לא קטן. כולנו ראינו מה עשה לנטלי שהתאהבה בו קשות על האי הוא השפיל אותה לא מעט לזכותו של איתן יאמר שלרמה הזאת הוא עדיין לא הגיע

goodpink

New member
סער דוחה ברמות. איתן יותר נורמלי ממנו אבל כן

היה צריך משיהו קצת יותר חברותי בעל כריזמה ...שיתן אפשרות לכל הבנות...גם הדרך שלו היה שגויה הוא היה צריך להכיר את הבנות כולן...היה צריך להיות מתח מיני....בניה של משהו... ואז אינטמיות כך הוא יכול להיות עם הבחורה שהוא רוצה והיו יותר מקבלים את זה...כך הוא יכל לבדוק עם שאר הבנות... סער איכס לא סבלתי אותה גבר מגעיל אותו דבר כמו יוני גבר שיכול להכניס בחורה לתסבוכות בגלל שהוא דמגוג... גב באמת בעיה איתו שיש לו הרבה מאוד מגננות לא נותן להכיר את האני האמיתי שלו לכל אחד ולא יודעת אם יתן למישהי באמת להכיר אותו בתוכנית ...בנתיים נראה שבא למיליון כך שבחורות צריכות לבחון קודם אם הוא מוכן לתת צאנס אמיתי למישהו... גב כריזמתי ומעניין ועמוק...אבל שהוא מפחד לחשוף את עצמו או לא מעוניין הוא יכול להתייחס לבחורה בביטול ובבוטות שיכולה לפגוע צריך להיזהר לא כל בחורה יכולה לעמוד בזה

KEEK

Member
נכון, גב הרבה יותר טלווזיוני

יש בו כריזמה וחן הוא מאוד מעניין ולא חסר אצלו עומק ותוכן יש לו את כל הנתונים להיות רווק מוצלח בפורמט כזה איפה נעלמה החברה שהיתה לו עד לפני פחות מחודש? יש מצב שזרק אותה לצורך התוכנית? הוא אולי הם סיכמו ביחד לשקר לגבי הפרידה בשביל הכסף שהתוכנית הציעה? בכל מקרה, אני מאחל לבנות שנשארו שם, שאף אחת לא תהפוך "לנטלי". כי שגב רוצה להיות מניאק לבחורה, הוא יודע לעשות את זה בצורה מאוד משפילה.

efrat146

New member
גודפינק כיף לקרוא אותך../images/Emo70.gif

היום אני אלך לוילה בקהל אולי אני אראה את ענת ואתן לה את החיבוק שרציתי היא מתוקיתתת

KEEK

Member
זה קצת ארוך..

אנסה לסכם את זה בקצרה - נטלי היתה בת ברית וחברה טובה שלו לאורך כל המשחק, גם כשהוא היה במיעוט היא היתה לצידו. עם הזמן היא התאהבה בו קשות כל המתמודדים הבינו את זה וגם גב ידע. ככל שהיא הלכה התאהבה בו, ככה הוא זלזל בה ודחק אותה זה בא יחד עם הכוח שנהיה לו במשחק, לקראת הסוף הוא ניהל את כולם (הוא אסטרטג ענק) וקצת הזניח את הבת ברית שלו. שיא ההשפלה הגיע שהוא זכה בארוחות לכל המתמודדים. הארוחות היו לפי רמות, ודווקא לה בחר לתת את המנה הכי פשוטה. כולם ראו את זה כזלזול גדול כי מעבר לבת ברית יש שם גם רגש עצום. ואז הגיעה מועצת שבט ששם פשוט השפיל אותה בצורת נבזית ללא שום סיבה. אמר שלא היה מסתכל עליה מחוץ למשחק ועוד כמה משפטים קשים.. זה היה הרבה מעבר לדברים ספציפיים, אלא להתנהגות כללית שהוא ידע שהבחורה מאוהבת והוא התנהג כמניאק המושלם. אני רוצה לציין שאני מאוד אהבתי את גב כמתמודד הוא שיחק את המשחק המושלם והיה ראוי לניצחון אבל ההתנהגות שלו לנטלי היתה מתחת לכל ביקורת מעולם לא ראיתי התנהגות כזאת נבזית למישהי מאוהבת בלי סיבה. אני בטוח שהוא מצטער על זה.

קשקשה9

New member
קודם כל תודה על התשובה המפורטת../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

לגבי תוכן הדברים......זה בהחלט נותן אור חדש על הבחור מאחר ומאוד התלהבתי ממנו כשנכנס . אין ספק שהוא אדם מורכב שאצלו רב הנסתר על הגלוי מצד שני לנו כצופים יהיה הרבה יותר מעניין מהצנון שמפהק כל היום והולך לישון בעשר מהיום במקום שאיתן יאמר :וירקדו הנערות לפניי אנחנו נאמר: וירקדו הנערים לפנינו
חובת ההוכחה עליהם מי אמר גלדיאטורים ולא קיבל

KEEK

Member
ראינו אותו 3 ימים

בסביבה לא טבעית שהוא חדש מול חבורה מגובשת אז הצד הביישן והמופנם יצא ממנו באופן טבעי כשהביטחון עולה הוא אחרת לגמרי לכן יהיה מעניין לראות אותו עוד שבועיים שהוא כבר "ינהל" את הבית. האם זה יהיה הגב של סוף הישרדות שהיה מלא בעצמו והזלזול לכל האחרים התפזר בשפע, בעיקר לבנות של האי. הסיפור המרתק שלו והניצחון על הסמים נותנים לו יתרון ראשוני הוא יודע למתג את עצמו בצורה מרגשת אבל כבנאדם הוא לא תמיד נראה הכי חברותי. אגב, הוא גם בכיין לא קטן. שהפסיד לאירית הוא לא ידע לפרגן והתבכיין על זה בטוויטר ובכל מקום אפשרי. נכון שהגיע לו לנצח, אבל עדיין

קשקשה9

New member
לגבי הוא כבר "ינהל" את הבית. ובכן

יש לי תחושה שזה בדיוק מה שיקרה כשהוא היה בבית זה די ניכר עליו אבל..... אני אומרת בוא נחכה ונראה שהרי נאמר כבר : הנבואה ניתנת ל.....

למעלה