שרשור עדכונים
אחה"צ יום ג'- 16/8/2011

אתה קצת מגזים עם ההתנהגות שלו לנטלי

היא הייתה חופרת לו ומעירה על על כל מהלך שהוא רצה לעשות מבלי להבין למה הוא רוצה לעשות, היא הייתה מקנאה לו, נקודה. מתוך הקנאות הזו היא התחילה לאבד את עצמה ולהיות מטרד. ובכל זאת, הוא שמר עליה ולא מכר אותה. הקטע עם האוכל היה השפלה מודה. אבל במקום להסתכל בראיה מרחבית ולהבין שהוא פועל מתוך אסטרטגיה, היא בחרה לקחת אישית.. גם אחרי שהוא היה מסביר לה.

efrat146

New member
וואו עם סער היה נכנס הייתה סנסציה ממשששש

סער היה משגע שם את כל הבנות הם היו צריכות ללכת משם לאברבנל

נכון, לפחות היה מעניין...סער עם בחורה אחת

לא הסתדר...הוא היה מתחרפן, אני זוכרת את המבט שלו כשנכנסה בירדי לבריכה עם בקיני......העיניים שלו כמעט יצאו מהחורים..:)

24שעות1

New member
אני מאמינה שההפקה ביקשה מאיתן להפתח וליצור

קשרים עם בנות נוספות . לדעתי ההפקה גם הזהירה אותו אותו ואמרה לו שהקהל אומר וכותב שהתוכנית הסתיימה לגביו. כפי שכתבנו פה להם י איתן לא סיפק להם את הסחורה

רנדו ..כל הכבוד זה מה שאני אמרתי

כל הזמן ואף אחד לא שם לב הוא פסל את כל הבנות ורק דניאל כל היום איתו בחדר נראה מה יהיה כאשר יהיו , בחוץ אם זה יחזיק מעמד זה מזכיר לי את סער ואיילה \

Dmorrigan

New member
כנראה הוד צנוניותו היה צריך לחשוב פעמיים לפני

שנכנס לתוכנית. אבל זה מה שקורה כשאין מודעות עצמית אז שיאכל את מה שבישל.

קשקשה9

New member
היי K../images/Emo140.gif אולי זה בדיוק העניין

שאין לו אפשרות לצאת והוא כבול לחוזה אז מה שהוא כן יכול לעשות זה "ברוגז " מה שבטוח זה שיהיה חם בוילה

poseidon111

Active member
זה לא עניין של החלטה אמוציונלית

גם אם הוא יטען שהוא מפר את החוזה שלו עקב הפרה של ההפקה קודם (מה שלא סביר בעיני),הרי הוא צריך לחשוב על תדמיתו שתיפגע אנושות,הרבה יותר מעד עתה.הוא יצטייר כאחד שעזב עקב החשש להתמודד עם גב על ליבן של הבנות.לא פשוט.

KEEK

Member
אני חושב שזה נטו עניין של כסף

הוא מקבל המון כסף על ההשתתפות שלו ואני בטוח שאם הוא יעזוב באמצע הוא יצטרך לא רק לוותר על הכסף, אלא לקבל קנס רציני. בהיכל התהילה למשל, כל מתמודד שהיה פורש מרצונו היה לפי חוזה צריך לשלם קנס של 300,000 ש"ח. הכל עניין של כסף.

KEEK

Member
לדעתי האגו זועק לצאת החוצה

ורק הכסף משאיר אותו.

קשקשה9

New member
כשמכניסים תרנגול חדש ללול האגו שלו

לא יאפשר לו לצאת כי אז הוא יחשב לפחדן ומודה בתבוסה מראש מבלי לנסות לתת פייט

KEEK

Member
אני רואה את זה אחרת

מנסה להכנס לראש שלו ולדעתי הוא רק רוצה לברוח זה לא אומר שהוא מובס זה אומר שההפקה שברה את הכלים ועושה מה שבא לה, אז הוא לא רוצה לקחת חלק בזה זה לא היה ההסכם הראשוני במשחק הזה ולכן אם יעזוב זה לא יראה כתבוסה. הוא בא למצוא אהבה לא לשחק מי יותר גבר עם גב פשטי. הקנס הכספי משאיר אותו עדיין שם.. זה דעתי לעניין..

poseidon111

Active member
קיק הוא חושב קדימה.קמפיין, או משהו דומה.

חייב לשמור על התדמית.אף אחד לא רוצה להיות מזוהה עם קוויטר.

KEEK

Member
הוא ספורטאי שכבר הוכיח את עצמו

קוויטר זה הדבר האחרון שיחשבו עליו

למעלה