שרשור עדכוני אחה"צ
15/08/11

meytula

New member
../images/Emo240.gifיוני מנסה לפתוח לבן את העיניים

אבל בן חסר שכל כמו תמיד .הוא פשוט אפס מאופס הבן הזה

noaxxx

New member
הכל התחיל מזה שאתי סיפרה ליוני שליהי מתלבשת

על בן רק כדי להישאר במשחק. יוני ניסה לספר לבן, ובן בתגובה כועס על יוני, על כך שהוא מפר את האמון שיש לו (בן) בליהי, וגם להפך, באמון שיש לליהי בבן. הנה, עכשיו יוני אומר לבן שאתי אמרה, שליהי אמרה (חחח) "אני לא צריכה לדאוג לגבי הגמר, יש לי את בן ואני אהיה בגמר" יוני מוסיף, "אני לא מרגיש את ליהי, אתה יודע, אבל להרגשתי, היא לא משחקת" בן עכשיו בתגובה, "זה לא כ"כ משנה אם היא אמרה את זה.. אני לא הולך להתאהב בה..." אז יוני אומר לו.. "מה, אתה לא מרגיש אמת?" עכשיו הם מדברים על בגידות, ובן מציין שיש זוגות שחיים הרבה שנים יחד, כשהבעל בוגד אפילו 10 שנים והאשה לא מרגישה.

noaxxx

New member
בן=בת יענה,לטמון את הראש יותר עמוק בלתי אפשרי

יוני הפתיע אותי לטובה, קורה לפעמים..

Klayhamn

New member
כל בן אדם שני שם אוהב להתפאר בכך ש..

הוא "יודע דברים"....

יהודי31

New member
אבל רואים שאין לו מעידות בווילה..

והוא לא אדם הכי חכם שם... ואל תשכח שכל התוכנית בנוי עליו.. ובטעות אחת שלו הכל יכול ליגמר.. ומשום כך אני באיזשהו אופן מבין את ההפקה שמעדכנים אותו..

Dmorrigan

New member
בסטטוס היומי: איתן שוב מנסה להצחיק את הבנים

והבנות עם בדיחות משנות השמונים
הצנון לגמרי תקוע בשנות השמונים, נראה כמו איזה surfer boy כשאני מסתכלת עליו הדבר הראשון שקופץ לי לראש זה פוסטר אייטיזי של מעריב לנוער

ROSE79

New member
עצוב משהו...

ההתנהלות של איתן מעציבה, מלכתחילה הוא בחר בדניאל והתוכנית בהיבט הרווק הסתיימה, אולי משהו מחר ישתנה. כואב לי שהוא גבר טיפוסי ובחר לממש את אהבתו ולהשאיר את קרן במצבה ללא לשוחח עימה בכנות.

צודקת מליון אחוז

מה קרה יא צנון ?? אי אפשר לכבד את הבחורה שבילתה איתך לילה ? זה ממש דוגמא של דפוק וזרוק רק עם אלמנט של התעללות נפשית כי מילא בחיים האמייתים אבל מול כל המדינה ? אדיוט

noaxxx

New member
קטעים אתכם... אני בהתלבטות קשה לאיזה שרשור

להתייחס

Klayhamn

New member
תקשיבי ללב שלך

את תדעי איזה מהם הוא השרשור האמיתי

למעלה