שרשור עדכוני אחה"צ
15/08/11

didush100

New member
אתי התחילה את הטרור שלה על קרן וליהיא

היא רעה והיא לא תנוח עד שתגמור עך שתיהן מסכנות כואב לי הלב עליהן גועל נפש ותת רמה של בנאדם ובושה שהיא עדיין שם.

ela501

New member
וההפקה מתעלמת לא הראו את אתי שנתפסה בשקרים

ביום שישי

שאפולי

New member
מצוין.

מותר להן רק להנחיל טרור? שיטעמו מה שהן האיכלו את לירון, אורטל וליז בתאבון.

שיאכלו את החרא

שהן חירבנו במשך חודש וחצי. ואת מה איתך? לא תגיבי לי על הסרטון? אל תשכחי.

didush100

New member
אני בהלם שאנשים כאן תומכים באתי

ולמעשה זה מאוד עצוב לדעתי. הבחורה הזאת חולה חולה חולה בראש!!!! היא רעה וקטנה ואפסית!!! אני ממש בהלם ממנה.

meytula

New member
אף אחד לא תומך באתי עצמה

כולם תומכים בה שהיא מוציאה את כל האמת (גם אם היא מוקצנת)החוצה.הגיע הזמן שכולם ידעו מי אלה קרן וליהי ואתי.

didush100

New member
שקרן כרוני לא יכול לספר את האמת!!!!

הגיע הזמן שאנשים כאן יהיו אובייקטיביים ויראו את התמונה כמו שהיא.

אהבתן כי היא הייתה עם קרן

גם לכן, כמו לקרן.. התאימה ההתנהגות של אתי.. ועכשיו? עכשיו כשאתי לא עם קרן.. זה לא מתאים. אתי נשארה אתי.. מה נשתנה הלילה הזה?

רגע רק רגע

Active member
אתי עושה ת'תכנית...

חוץ מזה, היא גדלה בקשיים ולא קיבלה אהבה. צריך לרחם עליה. אמא שלה חולה ומגיע לאתי המיליון. אתם לא אובייקטיבים. תפסיקו לשפוט אותה. נשמע לך מוכר?

רגע רק רגע

Active member
מותר לשנות דעה. לגיטימי.

לי יש בעיה עם הטפות המוסר (הכפול?
). "אתם שופטים..." "אתם אטומים..." "אתם מקובעים..." "אתם לא אובייקטיבים..." "רק אנחנו צודקים"
אבל כשמעמידים את אותם אלה אל פני המציאות (סרטון וידאו, למשל
)... דום שתיקה

מה זה דום שתיקה!!

צורם!!! פייר, אשכרה לאבד את ההערכה שהייתה לבנאדם, זה בדיוק בגלל דברים כאלו.

meytula

New member
את צריכה להגיד את זה לעצמך../images/Emo6.gif

אנחנו מאוד אובייקטים,עד כמה שאפשר אני לא אוהבת לא את קרן לא את ליהי ולא את אתי. את מתה על קרן וליהי אז מי האובייקטיבי בנינו??

עדיף, תודי באמת ותראי את הסרטון שהבאתי לך

השורה התחתונה של אתי היא נכונה. היא מייפה את הסיפור, מוציאה את עצמה מהמשוואה.. אבל הדברים קרו!!!!!! וחצי!

sivan513

New member
../images/Emo45.gif זה קרה, ועוד

אני בטוחה שהיו עוד הרבה קטעים כאלה שלהן, שהן דיברו על זה (גם בסמסים) אף אחד לא רואה את זה באמת 24/7 ובזמן שאנחנו רואים משהו אחד, קורים עוד דברים גם רואים שזה נכון, ליהי לא נמשכת לבן בכלל והגיע הזמן שמישהו יגיד את זה.

למעלה