שרשור עדכוני אחה"צ
14/08/11

Klayhamn

New member
../images/Emo41.gif שרשור עדכוני אחה"צ ../images/Emo42.gif 14/08/11 ../images/Emo41.gif

קרן וליהיא גורמות לי לחבב את אתי

קרן מרושעת ליהא עלה נידף, היא תעשה כל מה שהפטרונה קרן תאמר לה. קרן זקוקה לחינוך מחדש גם עושה סקס בשידור חי, גם מחרחרת ריב וגם בכלל לא מאוהבת באיתן מתעבת נשים כמו קרן

למה כל כך הרבה רעל על ליהיא וקרן?../images/Emo243.gif../images/Emo243.gif

מה זה? מה קורה פה? זה נשמע לי מוגזם.

סתם עושים רצח אופי לליהיא וקרן../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אני לא מבינה מאיפה זה בא..אני אוהבת אותן כשאני צופה בהן אבל ברור שאתי בוחשת ואין לה גבולות. אני אוהבת את מה שאני רואה ושומעת כשהן נוכחות על המסך. יש שם גילוי לב ויש שם כנות וקצת חבל לי שאתי הפנתה להן עורף ועתה מטנפת עליהן.

didush100

New member
אלינור מסכימה איתך לגמרי../images/Emo13.gif../images/Emo127.gif

גם בעיניי קרן וליהיא מקסימות ואמיתיות אני הכי נהנית לראות אותן ומאוד שמחה שנפתחו להן סופסוף העיניים. יש עוד הרבה שאוהבים אותן אבל כאן זה לא מורגש לא נורא לא משנה הכמות אלא האיכות

חני 57

New member
אני רואה את הרכילות וההצגות למצלמה מא

מאוחר בלילה ,עכשיו גם בן מעורב ברכילות וקרן רוצה לצאת נקייה כאילו היא לא מדברת על אף אחד שולחת את ליהי כדי שתלכלך על אתי עם בן תוך כדי מזמוזים כדי לשבש לו את המחשבה ולקחת דברים בערבון מוגבל!!!

24שעות1

New member
אלינור - קרן וליהי מדהימות כן הן חושבות בקול

לשמוע אותם. ואני ממאד מאד שמחה שהתעוררו והתנתקו מאתי הנה ראו את אורטל שהיתה כמו גוויה מה קרה לה אחרי יומיים עם אתי. כמה רשעות יש בה, וכמה כל היום היא מדליקהאת אתי ודניאל לפיצוץ מתבקש כדבריה ואמרה טוב פיצוץ בקטנה.

קרן ב"מונולוגים מהואגינה" ציטוט של שאפולי

קרן חשה ועפה על עצמה שכולם יתאכזבו מעצמם אחרי שהם יצפו בתוכנית בחוץ. גם במקרה הזה, כולם יתאכזבו, רק היא לא. הכל בסדר, הכל בסדר..היא בסדר. היא הייתה מתה לראות את הפרצופים של כולם בזמן ההעמדה להדחה, שהיו מראים להם מי הצביע למי. אלוהים בא לי להוריד לה סטירה כמה שהיא בטוחה שהיא כל כולה בסדר!!!!! תעשי פאקינג בדק בית! היא אומרת שהיא לא מתחרטת על כלום , גם על הדברים הפחות טובים.. אבל רק אתמול אמרת שהיית מתנצלת מול ליז אם היא הייתה שם לא? לא אמרת את זה? יא נעל בית. (פתחתם שני שרשורים, בזמן שהגבתי לשרשור ההוא מחקתם אותו)

didush100

New member
היוש../images/Emo140.gif

זרקו להם מבחוץ פתקים עם אבנים וכתבו שם על קרן וליהיא וכתבו שהן ניסו לקחת לדני את הסמארטפון. קרן וליהיא הבינו שכך מדברים עליהן בתוך הבית ושתיהן בשוק איתן אמר שלא קרא את הפתקים

דינה122

New member
ראיתם? זרקו להם פתקים עם אבנים לבריכה!!!

המצלמה עברה למקום אחר! ואחרכך ליהיא בלחץ ובוכה וקרן אומרת שהיא לא מתיחסת! הרי אם היא תראה חרדה איך זה יתפרש?::::::"על ראש הגנב בוער הכובע"!!!

למעלה