שרשור עדכוני אחה"צ
14/08/11

אתי אתמול ב2 לפנות בוקר

ריכלה עם אורטל ודניאל וליכלכה על איילת וקרן בצורה מזעזעת

דבר ושחין ממשיכות לדבר למצלמה

אלוהים אלוהים.. למה הדלקתי את השידור למה? ממשיכות לדבר על ליז ושהן מצטערות. ושהלוואי שיוכלו להתנצל בפניה. אומרות בפה מלא!!!!!! בפה מלא!!!! שהן מקוות שהקהל רואה
המודעות למצלמה כל הזמן. דבר ושחין זה עוד כלום לעומת מה שהן באמת. גועל נפש, להקיא פשוט. כזאת ממזרתה כלבתא.. היא והסגנית שלה.

"ליז חכמה, ליז אינטיליגנטית..

היא רואה אותנו בחוץ, היא יודעת שאנחנו אוהבות אותה" דייייייייייייייייי דיייייייייייייי דייייייייייייייייייי חפשו מי ינענע!!!

sivan513

New member
../images/Emo6.gif

איך את יכולה לראות את זה? כל הכבוד על הסבלנות ברגע שאני רואה את הפרצוף שלהן, אני סוגרת

אני מזוכיסטית

כנראה אני מכורה לעצבים או מה.. לא יודעת. ברצינות? אני כנראה כל פעם מחפשת ניצוץ ומשהו שיראה לי...שסוף סוף תהיה שיחה נורמלית ממנה.. ומסגניתה כלב הדשבורד.. שלא תעסוק בבחישות. שיחנקו מעשן הגפרורים.

הן ממשיכות להפיל על אתי הכל

טוענות שזה מהפחד שלהן מהכח שלה שהן התנהגו בצורה כזו

izmeral1

New member
מה עשתה להם אתי ל../images/Emo256.gif../images/Emo256.gifות=

מה אהה הבנתי עם אקדח ועל הרכה. ביקשה חברות. גוגל תרשום זאת בבקשה . אתי נצלה את נעפדות. הם היו צמאות לדם. ןלאתי אין יותר. כמה אפשר להיות צבועים בחיים. או שקרן וליהי צריכות את אירס צמודות ולהכניס לבית הזה איזה פסיכיאטר. לא פסיכולוג. לבדוק מה יש להם בראש המעוווט הזה. צוחקות על דעת הקהל. כולם היו חבורתה באותה הצחלת ובואתה דעה ובותה מחבת צלו. את ליז את אורטל גם וכמובן את מי שנוח להם על דניאל נתנו לה את כול השמות. ילה אתי אם היה צריך לשפוט אותה. אז היא העד למה יש רוע מצד הצמד חמד הנפרד קרן וליהי. בעעעעעעעעע בעעעעעעעעעעע ועוד בעעעע. הצדעה לאתי ולאורטל לא פוחדות. עכשיו אמש בלילה אתי סיפרה שקרן . ביקשה ממנה לגש ולגפי הפון שלו והשיחות. חלק כתב שזה שקר. למה זה שקר. האם אתם רואים כול פיפיס. בטח שלא. ולמה שקרן לא תעשה את הדברים האלה. הרי כולם ראו שהיא מבקשת יום וליל מאתי איך אני יכולה להיות קרובה לאיתן. תזמי. ועוד הרבה שעעורים קיבלה מאתי. היום אתי חרה והיא גרמה לי פחד. הפחד זה מה יש לאנשים מתחת למשכה. אצל אתי אין משכה בום ועוד בום. נכון גם לה יש קטעים כמו לכולם בזיגזוגים. יום טוב לכולם מקווה שהכתב שלי קצת ברור. ולא שמשהו כאן יכול לכתוב שוב?

איפה דיברתי על פגועות

מה הקשר בין פגועות לזה שהן מפילות אלת כל האחריות והאשמה עליה?

רגע רק רגע

Active member
כדברי קרן - להיפגע זו בחירה.

זה נאמר בזלזול ע"י כלפי איילת שנפגעה מענבר. אך מאז שאתי פתחה עליה את הפה, ראי איזה פלא... קרן לא מפסיקה "להיפגע". ובכן, האם קרן בוחרת להיפגע? ותחשבי על זה

הן כל הזמן מדברות על הבחוץ, על הקהל

על המצלמות. התקווה שהקהל רואה את זה. הן לא מפסיקות לדבר על הקהל!!!!!!!!! ליהי טוענת שאתי אמרה שהן ישלימו עם ליז בשביל שהקהל יראה. אני לא שמעתי את אתי אומרת את זה.

noaxxx

New member
השאלה היא, מתי הבנים יקלטו מה קורה באמת...

ואיך יפול להם האסימון... הרי על המילה של אתי הם לא סומכים, דניאל לא מתלכלכת, היא רק קולטת מידע, האם מאורטל תגיע הישועה?

לי הן נשאות ונשמעות הכי טבעי שבעולם

למה ללכלכך עליהן בלי סוף? אתי הרי הפנתה להן גב ומרכלת עליהן נון סטופ בכל הזדמנות. למה לטנף את הבנות שמדברות באמת מכאב ומן הלב? מי החליט שהן מציגות? כמה זמן אפשר להציג? ודניאל, בכלל לא מציגה? טלית שכולה תכלת ממש, כל מילה מחושבת ופשר הקשר לאתי זה רק התוך רצון לינוק ממנה אינפורמציה...איחסה , מגעיל-גועל. בחורה אינטרסנטית שאפילו בן הגדיר, ביזנס מנית. כל צעד שלה מחושב, כל מילה שלה מחושבת, לרגע היא לא ספונטנית ביום יום, אלא אם איתן יזמין אותה למיטתו...פנים שכל כך מטעות. תתפכחו.

אני מלכלכת כי בא לי.

את לא יכולה לשכנע אותי לחשוב אחרת אחרי דברים שאני רואה ושומעת במו עיניי. אני אשאר בדעתי ואת בדעתך. תודה :)

זה לא ליכלוך אלו עובדות מוצקות קרן בחורה

פשוטה וזולה שתעשה הכל כדי לקטוף את המליון ובדרך לדרוך בחוזקה בבנות אחרות וליהי היא סמרטוט רצפה שסוגדת לקרן הקצין שלה.

למעלה