שרשור עדכוני אחה"צ
14/08/11

daviddeboymn

New member
אנשי פורום ,יפים ויפות ,הודעה חשובה:

הערב אחרי השידור הולכים לעשות קצת בלאגן לליהיא וקרן בלה לה לנד שהן חיות בו... אז יהיה חם ומגניב הלילה תצמדו למרקע ותבלו...

חני156

New member
יששששש אבל

אל תקללו תצעקו דברים שיפילו שם אסימון לבנים הסתומים על כמה שהן רעות.. מחכה בציפייה

daviddeboymn

New member
לא לדאוג:

אם התוכנית תצא לפועל ...(בעזרת השם רק יש בעיה עם המאבטחים הם סתם יכולים פתאום להחטיף מכות )... יאמרו דברים מאוד קשים אך עיניניים ....שום דבר שיאמר לא יהיה בניבולי פה... וגם הדרך שבה זה יאמר לא סטנדרטית...זה לא הולך להיות צעקות או מגאפון... יש למה לצפות רק שהמאבטחים האלה יהיו רגועים!!

מתה עליכם. צרחו להם "יוני, תיזהר מקרן" והגמד

כבר ייכנס ללחץ ויעשה בלגן חייבים להבהיר להם כמה קרן רעה מחכת הכיתה שמתעללת בכולם היא רק לא מספיק מודעת לעצמה שהיא היחידה שעשתה סקס בשידור חי

daviddeboymn

New member
ממש לא שה תמים אבל:

"האויב של האויב שלי הוא חבר שלי" אז כרגע אתי נותנת סוג של קונטרה לקרן ולזנב שלה... אז דווקא חשוב לחזק כרגע את אתי לדעתי האישית כי אם יחלישו את אתי קרן תיקח סופית את השליטה בבית... באתי נטפל בהזדמנות....

shoa

New member
מאז שהתחברה לאתי היא מרכלת על הבנות בבית,

אורטל אמרה כל הזמן שהיא שונאת רכלניות והיא לא כזאת! גם האמנתי לה עד שהתקרבה לאתי ולא מפסיקה לרכל על הבנות, כל היום וגם בלילה והיא מאושרת מאוד מהמעמד הזה. ההתקרבות לאתי לא עושה לה טוב לצערי.

תגיד לדניאל שלא תסמוך על אף אחד

חוץ מאיתן. תגיד להם שליהי וקרן מכשפות תככניות ושקרניות. שליהי היא כלב דשבורד שבן אדיוט כי ליהי לא רוצה אותו.

bhxhoauerui

New member
למה עושים חרם על אתי ואורטל

למה ליהי לא אומרת לבן שהיא נגעלת ממנו ??!

bhxhoauerui

New member
למה תמיד אותם 4 אנשים מגנים על קרן!

מי זאת קרן בכלל הצבועה שאיתן בכלל לא משתין לכיוון שלה ושמתמרנת את ליהי להתנשק ולהתחבק עם בן כדי שתוכל ללכלך על אתי

זה בערך 5-6 אנשים דווקא

וכן זה תמיד אותם אנשים. כי זה הגרעין בפורום הזה שאוהב אותה.

שרון-ב-

New member
את מתכוונת - אותם אנשים שמשלמים להם

לכתוב עבורה. חלקם מוכרים מימי האח הגדול העליזים. נשכרים כדי לקדם את השנואים שבחבורה

bhxhoauerui

New member
בן הרכלן!

לא מפסיק לחפור הוא חושב שליהי אוהבת אותו באמת הוא לא יודע שהיא אמרה שהיא נגעלת ממנו מהבוקר הוא לא מפסיק לחפור נמאס כבר לשמוע אותו הלוואי יהיה הדחה גם של גברים שיעוף כבר ליהי איתו רק בגלל שהיא לא תודח!!

DoDaYafa

New member
אולי אתם זוכרים?

הי לכם, לפני שבועיים או יותר ראיתי את אתי בשיחה עם קרן וליהי אומרת על מישהי(מי זאת הייתה?) "סרטן אני יעשה לה, ממני היא תקבל סרטן" חשוב לי מאוד לדעת על מי אתי דיברה. תודה

bhxhoauerui

New member
רחמנות על אתי ואורטל

תפסיקו ענבר וקרן חיממו את כל הבית על אתי קצת רחמים חברה כל הכותבים תסתכלו טוב תראו שאנחנו צודקים אפילו אנשים צועקים מבחוץ על בן הרכלן ועל כל הבנות האלה

למעלה