שרשור עדכוני בוקר(אם יהיו) 21/8/2011

Deacon Frost

New member
אתי חזרה להיות חברה של ליהי וקרן?

הרי לפני שבוע היא כינתה אותן שקרניות ואמרה שהן מחוקות מבחינתה - שלא נדבר על כך שהיא סיפרה ליוני, בן ואיתן על ליהי. נ.ב: עם כל הסימפטיה לדניאל, אני חושב שאסור עליה לצחוק בקול. זה הדבר הכי מציק לי אצלה.

רגע רק רגע

Active member
לטיול יצאנו...

הבנים יוצאים לטיול טרקטורונים וגב מצהיר - "הטרקטורונים על הזין שלי. זה בכלל לא מדבר אלי"

רינתי77

Active member
אתה יודע מה? הבוקר אני לא במצב רוח עדין..

אז אני יכולה לומר שמבחינתי כל מה שקשור בגב על הז*ן שלי...

רגע רק רגע

Active member
אני מניח...

שבמהלך טיול הטרקטורונים, הבנים יקבלו עידכונים על המתרחש בדרום. הם כבר יעבירו ת'אינפורמציה לכשיחזרו לוילה.

דידי 9

New member
קרן לא משתפת פעולה עם אתי נגד אורטל!:)אני

באמת חושבת שכל מה שקרה בבית מהתחלה, שינה וחילחל לקרן, ובעצם זה בזכות הכאפה שלכם. לדעתי קרן ראתה מהצד איך נראות אורטל ודניאל בהתנהלות ליד אתי, כשהיא וליהי מרחוק, והיא נגעלה מזה, ולמדה! אל תהיו כאלו שליליים אליה. הבחורה מדהימה באמת.

לונדרון

New member
מה התכלית של השידור שיהיה היום?

לפי הפרומו, ישדרו את השיחה שבה איתן מחפף את קרן. אולי הם הסתמכו על זה שהמשימה בסוף השבוע תניב משהו מעניין, אבל אלה היו היומיים הכי משמימים בתוכנית. כך שבמקום להתרומם, התוכנית שוקעת עוד יותר ומבריחה את מעט המתעניינים שהיו לה.

רגע רק רגע

Active member
פלרטוטי בוקר? ../images/Emo268.gif

אורטל מפנקת את אורן בארוחת בוקר קלילה <סנדוויץ' וירקות חתוכים בצלחת> לפני שיצא לדרך.

רגע רק רגע

Active member
גם את איתן ../images/Emo9.gif

בתחילה, היא הכינה לאורן. זה הרגיש כמו זוג נשוי לפני יציאה לעבודה. לאחר שאורטל נכנסה לקצב... היא הציעה גם לאחרים.

לונדרון

New member
../images/Emo244.gifאורטל בווידוי מרגש

"שתי הבנות שהיו הכי קרובות אלי, בחרו להתרחק....לא יודעת אם לצחוק או לבכות משינויי החברויות שקורים כאן....קשה לי לקבל חברויות עם אינטרס, מצטערת...פגעו בי מספיק בחיים...פגעו בי מספיק פה"... המשך יבוא

רינתי77

Active member
היי לונדי! אני חושבת שגם לאורן, למשל, קשה

לקבל חברויות מאינטרס....נאה דורש..וכאלה....

רגע רק רגע

Active member
קצת השלמות -

אורטל יושבת לבד בחצר ופונה באופן ישיר לצופים, תוך כדי צפייה בבנות שיושבות במטבח.

klapim

New member
חחח עדשענבר המתוקה תודח לא תרפי

לא יודע מה יש לך נגד ענבר בעיני היא אחלה בחורה יפיפיה אנטלגנטית מוכשרת

למעלה