שרשור עדכוני בוקר(אם יהיו) 21/8/2011

klapim

New member
פה זה סוג של הפגנה

ואני אנצל תתגובה אלייך כדי לכתוב לך משהו ברצינות את אחת ממנהלות הפורום אז נכון שמותר לך להביע עמדה אבל קחי טיפ ממני בחינם בפורומים שאת מנהלת תשתדלי לשמור על אובקטביות

זה לא סוג של הפגנה

זו קהילה שמתכנסת ומביעה את דעתה, לכאן או לכאן. היא לא יוצאת לרחובות. קצת פרופורציות אוקיי? אה ו.. אני לא מנהלת את הפורום הזה, וקח טיפ ממני, מנהל לא אמור לשמור על אובייקטיביות, הוא אמור לשמור על סדר מופתי, להתבטא באופן שיהווה דוגמה ולהפעיל את הפורום.

לונדרון

New member
../images/Emo62.gifקראתם לי ?

בעיות, טענות, תלונות, הערות והצעות לשיפור הנוגעות לניהול הפורום יש להעביר למנהלי הפורום במסר או בדוא"ל (סעיף 6 בתקנון הפורום) תודה על שיתו"פ, המשך גלישה נעימה ותקווה שבהמשך היום הזה נדע שקט

klapim

New member
חחח מה את צריכה להבהיר לי?

אין צורך אני מבין לבד

שרון-ב-

New member
אפילו לא קרוב לאח הגדול

באח הגדול יש דינמיקה אחרת, יש עורך מוכשר וצוות הרבה יותר קריאטיבי מהצוות של 24/7. כצופה הדוק של האח הגדול, עונה ראשונה ושנייה, עונה שלישית פחות עניין כי לא היה לי פייבוריט. ב24/7 הפסקתי לצפות לפני שבוע כבר, הערוץ אצלי לא פתוח ואני מתעדכן מהפורום ואפילו המשדרים באמצע השבוע אני לא ממש צופה בסקרנות זה פשוט ברקע. ממש אין מה להשוות. פספסו פה את הפורמט

אורקנט

New member
צודק באח הגדול העריכה השוטפת לא מאפשרת

להרפות כי יש תחושה שאם לא מסתכלים מפסידים בדור הבא אין רגע מעניין למרות שקניתי את האפשרות לצפות גם אני מתעדכנת רק דרך הפורום כי צפייה רציפה היא משעממת וחסרת קצב

לונדרון

New member
השידור של יום חמישי האחרון

השיג 8% רייטינג, ערוץ 10 היה צריך לבטל את המשדר ולהמשיך בחדשות באותו יום.

דידי 9

New member
בוקר טוב לונדי:) ערוץ 10 לא שם על 24/7 כהבטחת

כהבטחתו, ולא עומד בה. עבודה בעיניים, והם יכלו לשדר רק את הימים ראשון שלישי חמישי. לשם הם שומרים את הקטעים החמים.המון אנשים ירדו מהערוץ בגלל זה

לונדרון

New member
ודידי, מה לגבי השידור היום?

לפי הפרומו, ישדרו את השיחה שבה איתן מחפף את קרן. אולי הם הסתמכו על זה שהמשימה בסוף השבוע תניב משהו מעניין, אבל אלה היו היומיים הכי משמימים בתוכנית. כך שבמקום להתרומם, התוכנית שוקעת עוד יותר ומבריחה את מעט המתעניינים שהיו לה.

דידי 9

New member
חחח צודקת לונד!גם חמישי-כל היום דניאל מבשלת!

שיעמום נוראי, למרות שלא ראיתי אתמול אמרו לי שהיה משמים!! הם לא שפויים הכל בגלל שאין להם מה להראות בימי השידור.הם מפסידים לאורך כל הדרך, ומי שמפיק את התכנית-שיפוטר-ויפה שעה אחת קודם! נורא ואיום, ואני לא משווה לכלום כי גם שם התאכזבתי באח, אבל לעזאזל-תפיקו לקחים ועשו אחרת!הם בשלהם...

דידי 9

New member
אתה טוען שהאח ו24/7מתחרים מי גרועה יותר??אז

שיגיע צד שלישי, ויעשה תכנית שבאמת עונה על ההגדרה 24/7 כי ההפקה הזו פשוט שלומיאלית ברמות קשות ומכעיסות

למעלה