ואני אנצל תתגובה אלייך כדי לכתוב לך משהו ברצינות את אחת ממנהלות הפורום אז נכון שמותר לך להביע עמדה אבל קחי טיפ ממני בחינם בפורומים שאת מנהלת תשתדלי לשמור על אובקטביות
זו קהילה שמתכנסת ומביעה את דעתה, לכאן או לכאן. היא לא יוצאת לרחובות. קצת פרופורציות אוקיי? אה ו.. אני לא מנהלת את הפורום הזה, וקח טיפ ממני, מנהל לא אמור לשמור על אובייקטיביות, הוא אמור לשמור על סדר מופתי, להתבטא באופן שיהווה דוגמה ולהפעיל את הפורום.
בעיות, טענות, תלונות, הערות והצעות לשיפור הנוגעות לניהול הפורום יש להעביר למנהלי הפורום במסר או בדוא"ל (סעיף 6 בתקנון הפורום) תודה על שיתו"פ, המשך גלישה נעימה ותקווה שבהמשך היום הזה נדע שקט
באח הגדול יש דינמיקה אחרת, יש עורך מוכשר וצוות הרבה יותר קריאטיבי מהצוות של 24/7. כצופה הדוק של האח הגדול, עונה ראשונה ושנייה, עונה שלישית פחות עניין כי לא היה לי פייבוריט. ב24/7 הפסקתי לצפות לפני שבוע כבר, הערוץ אצלי לא פתוח ואני מתעדכן מהפורום ואפילו המשדרים באמצע השבוע אני לא ממש צופה בסקרנות זה פשוט ברקע. ממש אין מה להשוות. פספסו פה את הפורמט
להרפות כי יש תחושה שאם לא מסתכלים מפסידים בדור הבא אין רגע מעניין למרות שקניתי את האפשרות לצפות גם אני מתעדכנת רק דרך הפורום כי צפייה רציפה היא משעממת וחסרת קצב
לפי הפרומו, ישדרו את השיחה שבה איתן מחפף את קרן. אולי הם הסתמכו על זה שהמשימה בסוף השבוע תניב משהו מעניין, אבל אלה היו היומיים הכי משמימים בתוכנית. כך שבמקום להתרומם, התוכנית שוקעת עוד יותר ומבריחה את מעט המתעניינים שהיו לה.
שיעמום נוראי, למרות שלא ראיתי אתמול אמרו לי שהיה משמים!! הם לא שפויים הכל בגלל שאין להם מה להראות בימי השידור.הם מפסידים לאורך כל הדרך, ומי שמפיק את התכנית-שיפוטר-ויפה שעה אחת קודם! נורא ואיום, ואני לא משווה לכלום כי גם שם התאכזבתי באח, אבל לעזאזל-תפיקו לקחים ועשו אחרת!הם בשלהם...