שרשור עדכוני בוקר שישי
26/8

רגע רגע רגע זה ימינה מהצד שלך או ימינה מהצד

שלי? לגבי הצבע הצהוב לא כל כך יעזור לי אני עיוור צבעים אבל כנראה שבפורום הזה זה יעזור לי מאוד כי יש פה כל כך הרבה צבועים שזה ברכה להיות עיוור צבעים

יוצא יוצא גבר שכחתי שזה מאיים עלייך זכרית../images/Emo6.gif

בכל זאת מישהו צריך להרים את האגו הגברי שלו וירטואלית מידי פעם

Klayhamn

New member
וכי מדוע אתה סבור...

שאתה ראוי למשהו שלדעתך אנחנו לא ראויים לו?

לא סבור בכלל

אני הבעתי תמיהה על דין ושיח הדברים של הגולשים פה בפורום אתה לעומת זאת באת בסרקסטיות ותקיפה ישירה וזה עוד מאדם שאמור להיות קצת יותר מעוד גולש סטנדרטי פה אבל היי לא אני אחנך עולם עכשו אתה תמיד כל כך תוקפני ופעיל מול גולשים פה? בכל אופן שיהיה לכם שבת שלום ואל תשכחו תמיד יש מטרה לקונספט הפורום ציקצוקים והעברת זמן לשווא אפשר גם בצ'אטים או במסרים אישים לא לכל גולש זה נוח להכנס לפורום שאמורים לדבר בו על הדור הבא ולמצוא דיבורים על הא ועל דא בעיקר על דא גוד שעבאס וולקאם פשוט וולקאם

noaxxx

New member
חביבי,

אם היית טורח לשוטט כאן קצת, היית רואה ששיחות על הא ועל דא הן לא מה שמאפיין את הפורום. זה שראייתך הצרה בחרה להתמקד בשרשור הנוכחי מעידה קצת על שטחיות מצדך. אתה תמיד יכול להתעלם מהודעות שלא רלבנטיות לעניין הפורום, ולפתוח דיון בעצמך, ואין ספק שהגולשים יתעניינו במה שיהיה לך לומר, הרי בסופו של דבר, התכנית, היא המטרה שלשמה התכנסנו כאן. ממליצה לך לשחרר קצת מהנוקשות כי לא קרה כלום אם יש קצת 'ציקצוקים' פה ושם, כי זה לא שבכל דקה קורה משהו מעניין בוילה. רצוי היה שתבדוק על מה אתה מדבר לפני שאתה מבקר, ואם אתה לא עושה את זה, אל תצפה לתשובה שונה מזו שקיבלת, ולסבר פנים יפות. תודה שאתה לא מתכוון לחנך פה אף אחד, ושוב, אם היית טורח לקרוא כאן קצת יותר, היית מבין שהמנהל היקר שלנו, הוא אכן מאוד פעיל מול הגולשים פה, אבל בדרך הכי יפה וחיובית שיש ובטח שלא תוקפנית. אז אם להבא, תחליט לשוב לנסות את הפורום, תשתדל להגיע עם גישה עניינית ולא מתריסה. שבת שלום

Klayhamn

New member
אז ככה:

אני הבעתי תמיהה על דין ושיח הדברים של הגולשים פה בפורום לא בדיוק, אתה מתחת ביקורת על הפורום וכינית את המתחולל בו "חירטוטים". אתה לעומת זאת באת בסרקסטיות ותקיפה ישירה וזה עוד מאדם שאמור להיות קצת יותר מעוד גולש סטנדרטי פה אני לא "תקפתי" אלא אמרתי לך שההשתתפות בפורום היא רשות ולא חובה, ואם הוא (הפורום) לא נראה לך (וזה לגיטימי), אתה לא מוכרח להשתתף בו. כיצד זו "תקיפה"? אבל היי לא אני אחנך עולם עכשו אתה תמיד כל כך תוקפני ופעיל מול גולשים פה? לטעמי עדיין נכשלת בלהדגים באיזה מובן אני "תוקפני". אשאל שאלה רלוונטיות יותר: האם תמיד ההודעה הראשונה שלך בפורום מחלקת ציונים לפורום ולמשתתפים בו ומכנה את דבריהם חירטוטים? בכל אופן שיהיה לכם שבת שלום ואל תשכחו תמיד יש מטרה לקונספט הפורום נכון ציקצוקים והעברת זמן לשווא אפשר גם בצ'אטים או במסרים אישים לא לכל גולש זה נוח להכנס לפורום שאמורים לדבר בו על הדור הבא ולמצוא דיבורים על הא ועל דא הפורום הוא הפורום, ואם הוא לא נראה לך, אינך חייב להשתתף בו. את הביקורת שלך על המשתתפים ועל הדרך שבה הם בוחרים להתדיין ביניהם אתה מוזמן לשמור לעצמך. בכל אופן שיהיה לכם שבת שלום כל טוב, ושא ברכה

adiyon2

New member
ליהיא ובן צמודים צמודים

כמה זמן זה יחזיק? מתי תחזור להיות מבולבלת?

ציטוט של ליהי "לא יכולה שהוא יתקרב אלי"

חחח איזה שרלילה תמכור את האמא שלה כדי לאכול בחינם עוד כמה שבועות תראו תחיוך המעוסה והמגעיל שלה חח עאלק היא ניהינת עם הטמבל השרוך הטיפש בבריכה בא לי להקיא עליו ועליה

בוףברכה

New member
..........התהליך..הבא..24/7......

תהליך.של התהליך..שאני עוברת תהליך.שבתהליכו.תהליך.מתהלך.......והולך לתהליך...שבתהליכו תהליך....של התהליך שנובע מתהליך..שהתחיל מתהליך...שאני עוברת ..להגיע לתהליך..שממנו..התחלתי. ..להתהתלך.., ברוך רופא..תהליכים......

רגע רק רגע

Active member
התהלכתי מרוב תהליכים ../images/Emo178.gif

היא מתהלכת כל כך הרבה... ולא הולכת לשום מקום. תקועה

למעלה