שרשור עדכוני בוקר שישי
26/8

בוףברכה

New member
מזכיר לי..ת'שיר..

קום..והיתהלך בוילה. ..בין אתי..ודניאל..... וודאי תפגוש בדרך..., גם את..אורטל עם מקלף... יחבקו אותך...ידייה..של..הבלוטה הקטנה...(יוני).. יש .. סיכוי גבוה.. שתקבל גם...נשיקה.. לא זאת אותה..הדרך. .לא זאת..הבחורה.. שאיתה..אתה עובר.. תהליך..של..השלמה.. ואין..לך..מה לעשות..אין לך כל ברירה.. תצטרך..ללמוד לאהוב..את..הפייבוריט שלך. והיא לא נראית.. כמו...רפאלי...ראלי..בר.. תכיר נעים מאוד...יא רגע..זוהי..עעענברר....

רגע רק רגע

Active member
../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif

עם שיר כזה... אפילו ענבר תהפוך לפייבוריטית

בוףברכה

New member
תגיד..איך אתה..עם..

הסיומות של עינבר...??....תמיד כשהיא בשוונג..של..דיבורי תהליך.. ..יש הברות...שהיא הוגה אותן..מעצבן..שקט ונבלע . וחלק..מההד של ...ההגיה..תקוע..בתעלות האף.. כמו...רה...,. רא... קרא... ק..רא.. קרה ...ק...רה..

רגע רק רגע

Active member
וכל זה...

תוך כדי הטיית הראש ימינה ושקיעת הסנטר בהתאמה לקול. ככל שההתמסכנות גוברת... ככה הסנטר שוקע יותר והעיניים נסגרות.

noaxxx

New member
צהריים טובים../images/Emo140.gif

רגע, אני מצטערת על הנטישה בלילה, נשפכתי

CARMELITO7

New member
נמאס לי מדניאל, מלא חיננית כלל בעיני היא באגו

טריפ מטורף מאז שאין לה מתחרות בווילה שרה זוועה דיבור שלה כמו של דונלד דאק מתבכיינת על העבר הקשה שלה בווילה על שסילקה את כל המתחרות על הצנון מתחברת רק למי שלא רוצה את איתן ווישר אומרת זו מקסימה גם אם היא לא חושבת את זה העיקר שאותה אחת לא רוצה את איתן היא כגר מקסימה כמו למשל על מור החדשה היא לא מכירה אותה אבל היא מקסימה בגלל שלא לקחה את איתן לדייט אתמול חופרת כל הזמן מדברת רק על עצמה אף פעם לא שואלת מה קורה אצל אחרים בקיצור אני לא מבין מה מוצאים בה כולם אורטל מקסימה יפה שקטה צנועה לא חופרת כל הזמן אני אני אני אני אבל ההפקה משום מה מחביאים אותה בקושי רואים אותה כל הזמן ענבר החדשות דניאל החדשות הרומן המגעיל של בן וליהי וכמעט אין אורטל מישהו לא רוצה שהיא תזכה כנראה

בוףברכה

New member
אם איתן..רוצה שדינאל תיזכה..הוא יזרוק

אותה.. לפני...הגמר... כי עד אז...היא..תמאס..על עוד אנשים..

רגע רק רגע

Active member
אנ'לא סובל ת'קול שלה...

נשמע לי כמו קרקור של
מבין כל הבנות... היא הכי פקאצתית. לא אוהב.

למרות שאחיו של בן אמר לו להתרחק מליהי, אז בן

הפתטתי חזר לליהי. לא אכפת לו כבר שליהי נשארת איתו בשביל המשחק.

עפרא

New member
ליהי ובן שכבו

אתמול בארבע לפנות בוקר קרן חיכתה לליהי שתצא מבן הם ישבו בחצר וליהי העבירה לה את המסר בעיניים וקרן אמרה איזה יופי אני שמחה ואז ליהי אמרה שזה היה כמעט עד הסוף אבל לא ממש עד הסוף וביקשה מקרן להפסיק לדבר על זה הכל מכל היא תעשה בשביל לא להיות מודחת=איכס

noaxxx

New member
באמת שמעת את זה?

כי היו קצת צחקוקים מצידה לאחר שקרן שאלה אותה, ואז ליהי סיפרה שבן דיבר בלי סוף ושהיא נשקה אותו 'כדי לסתום לו את הפה..' לגבי ההמשך לא שמעתי, וגם ההפקה ניתקה את הסאונד

עפרא

New member
זה היה ממש בסגנון שקרן סיפרה ללהי על איתן

קרן שאלה אותה בעיניים וליהי השיבה לה בעניים עם תוספת שזה לא היה עד הסוף מקווה שיראו את זה בפרק ביום ראשון

למעלה