שרשור עדכוני בוקר 14/8/2011

meytula

New member
הוצאת לי את המילים מהפה../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ההפקה בעד קרן וזאת הבעיה,שהם די מקדמים אותה לנצח ולדעתי יש שם משהו מסריח שבטח נגלה מתישהו בהמשך שקשור בקרן ובהפקה.

../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif../images/Emo23.gif../images/Emo229.gif על הפוסט האמיתי

והנכון ! כל מילה נכונה במיוחד על קרן + ליהי 2 הנחשיות של הוילה

../images/Emo45.gifאני מודה בפה מלא שאתמול גם אני

הגעתי לסף עצבים שנרגע רק אחרי שסגרתי. מפנה אותך להודעה שלי מיום שישי, אם בא לך. אתמול פשוט לא ידעתי אם לצחוק או לבכות כשהיא וליהי אמרו בלילה, שאם ליז הייתה איתן הן היו מתנצלות. הפילו את כל החרא על אתי, האשימו אתה בהכל. יותר מזה, בלילה בזמן שהיא חיכתה לליהי שתחזור מבן, קרן נותרה לבדה בחצר, ישבה לבדה ושרה לעצמה שירים. לא הפסקתי לצחוק איך היא בחרה לעצמה שירים בקפידה, שירי התמסכנות מול הקהל והמצלמה. כמו "קח אותי" של היהודים.. אדם בתוך עצמו.. חמימות חולפת.. תלוי על הצלב.. מעין שירי התמסכנות אם תקשיבי למילים. זה כבר להוריד בפניה את הכובע. העלתה את שלה ההתמסכנות מדרגה. התמסכנות מוזיקלית. לגבי כל השאר,מסכימה איתך בגדול.

sivan513

New member
../images/Emo45.gif הן כל כך מעצבנת, אני רק פוחדת

שיציגו את כל הדברים לטובת קרן במשדר המרכזי

דינה122

New member
שלום*ליהיא וקרן*

לא יכולות לעבוד עלינו שהן היו מושפעות מאתי! הרי הן ממשיכות לרכל וללכלך על אתי ואורטל בלי אתי!!!!!!אלה הן, ציר הרשע!! אז עכשיו הן מושפעות אחת מהשניה? ליהיא בטוח מושפעת מקרן ה-ד-ו-ח-ה!!!! וכשאיתן ישמע שקרן טוענת שהיא הושפעה מאתי, מה הוא יגיד?שהיא עלה נידף ברוח?שהיא מריונטה?שהיא כלום ואין לה עמוד שדרה?נו באמת? ואנחנו? מה אנחנו מטוטמים? לא ראינו ושמענו!!!!!!!!

shoa

New member
דינה, נכון הן מרכלות כמו כל הבנות בבית מלבד

אתי שעוברת את כולן ורומסת אנשים, כן הן היו מושפעות מאתי אני מאמינה להן, תראי את אורטל שאמרה שהיא שונאת את הבנות המרכלות בבית כך טענה לפני שבוע , תראי מה קורה לה עכשיו, לא מפסיקה לרכל עם אתי ודניאל כנ"ל דניאל , פשוט לא היה להן עם מי לרכל !!!! החברות עם אתי מוציאה דברים לא יפים מהסובבים אותה מה לעשות, להתרחק מאתי. אגב מתחילת התוכנית אורטל רצתה מאוד להיות חברה של אתי היא ראתה בה כוח בבית. לא שככחתי גם מה אתי ודניאל אמרו על אורטל, "נחש קוברה." אני גם זוכרת שקרן באה לתמוך ולעזור לדניאל שבכתה בשרותים לאחר הדייט של אורטל ואמרה לה תלכי לאיתן....את זה דניאל לא זוכרת רק מזועזעת מהדברים המסולפים שאתי אומרת על קרן, מזעזע יותר הוא שאתי נשבעת באלוהים שזה נכון. בחורה הזויה!!!

goodpink

New member
האם ענבר/איילת/אורן שינו הצבעה בהוראת הפקה?

מאוד משונה שענבר איילת ואורן הצביעו שוב בבוקר. רואים מרחוק שההפקה של לה את הפייבורטים שלהם והם מתכננים וקובעים מי להצביע ולהעלים דמויות במשדר המרכזי שלא ישפיעו על הצבעה. לפי מה שענבר אמרה אתמול היא הציעה לאיילת (אחרי ההצבעה ענת אמרה שהיא כנראה היחידה שהצביעה אתי כנראה מביון הבנות...כך שענבר לא הצביע אתי) ואורטל ההפקה יודעת שזה יפגע בענבר נתנה הוראה לשנות את זה? איילת לא יודעים מה הצביע אבל יכול להיות שהצביע לחברות שלה שחשבה שיצביעו לה ואורן אולי רצו שיתאים למי שהם רוצים שתיהיה מועמדת אתמול גם בסערת רגשות לפני ההצבעה יכול להיות שאנשים העמידו אנשים שלא נוח להפקה כמו אורטל ואתי שהיו נסערות לפי ההדחה וקרן וליהי...

noaxxx

New member
או שפשוט הצלם לא תפס אותם טוב אתמול...

תמים ובכל זאת אפשרי

איפה דניאל?? למה היא לא יוצאת לבריכה??

קרן עובדת חזק להדבק לבנים במיוחד לאורן כי איתו היא הכי פחות בקשר לעומת דניאל..

didush100

New member
זה היה נראה כמו זיקוקים כאלה לא?

זה היה ממש מפחיד נראה לי שגם צעקו להם משהו

didush100

New member
צעקו להם מבחוץ נראה לי נגד קרן וליהיא

כנראה עוד אחד מהמעריצים המפחידים של אתי שגם טרח לזרוק עליהם אבנים זיקוקים או מה שזה לא יהיה.

didush100

New member
נדמה לי שצעקו להם גם משהו על

על זה שקרן לכאורה נגעה לדניאל בסמארטפון אבל אני לא בטוחה

didush100

New member
איילת הצביעה לעצמה ובגלל זה קראו לה היום שוב

זה מה שאמרה עכשיו

goodpink

New member
לא יכול להיות זה בניגוד לכללים היו אומרים לה

אתמול כבר. אמרו להם בפירוש בהצבעה שאי אפשר להציבע לעצמך. כך שזה לא הסבר הגיוני.

למעלה