אני מוצאת את עצמי בלילה סוגרת את המחשב מעצבים
זה לא יאמן כמה ליהי פטאתית, פשוט בנאדם חסר אופי וחסר חוט שידרה הללכת עיוור אחרי קרן ועוד להגיד לה כל מילה שלך זהב אצלי על מה ולמה מה גם שיש לי בעיה להבין אנשים עם דימוי עצמי בתחתונים שחושבים שכולם רוצים לפגוע בהם. אתמול השיחה שלה עם בן הביאה לי את הסעיף היא באה לתחקר אותו על מה שקרן אמרה לה שאתי דאגה להפריד בין ליהיא לבן ולהגיד דברים רעים על ליהיא אצל בן הלכה ליהיא לבן ודברה על זה שזה לא יאמן איך שאתי מדברת על קרן ובטח גם על ליהיא היא אמרה דברים אז בן אמר לה דווקא לא היא תמיד אמרה עלייך דברים טובים שאת חכמה ומצחיקה ויפה ואם היא אמרה משהו לא טוב אז זה היה סתם משהו נגיד שאת קונה הרבה בגדים אז ליהיא אמרה אתה רואה, ליטוף סטירה אז בן אמר לה .. ליהיא לא הבנת אותי נכון היא לא אמרה את זה בקטע רע אז ליהיא אומרת לו אתה לא הבנת היא רוצה להראות שאני שטחית נו באמת גם מפגרת ללכת שבי אחרי קרן וגם מפרשת לא נכון תמציאות. לגבי קרן, הבחורה מפגרת מתנצלת גם לשחק תמשחק צריך לדעת איך מי שמשחק לא יכול לעבור צד וקרן לגמרי משחקת השיחות הליליות למול המצלמה ההתנצלות מול ליז השקרים התככים הלהגיד שדניאל ואיתן והאינטימיות בינהם היא לא משהו מבורך ולהתפלא איך אפשר להגיע לכזו אינטימיות בטלויזיה ולהגיד שאת סגורה ושקשה לך להפתח ושאת לא כזאת ובשניה הראשונה שיש לך את איתן במיטה לעשות איתו סקס נו במת ולרכל, על כולם זה הכי מעצבן אותי על אתי לא משנה מה תגידו כשהיא הייתה חברה של קרן מילה על קרן היא לא הוציאה מהפה רק טוב דברה עליה הלכה לאיתן דיברה על קרן נכון היא אמרה לכולן שהיא בסדר איתן ובפועל ריכלה עליהן אבל זה משחק ואם אתה רוצה לחיות בבית בשלום זה מאסט אממה קרן דברה עם אתי על ליהיא הרבה ואיך שהיא הגיבה בזמנו על המקלחת של ליהיא ואורטל היה נוראי והריכלות וגם אחרי זה היו אמירות על התמימות של ליהיא ואז היא התהפכה על אתי המשיכה להתחבק איתה בלילה ולרכל עליה בימים זו לא חברה וזה מגעיל ואת זה הצופים רואים. ולא משנה כמה ההפקה תהיה בעד קרן ממש מצחיק אותי הסטטוסים שהם נותנים קרן חופשת את אתי שוב אתי מרכלת על קרן חח להוציא את קרן הצדקנית ואת אתי שורש כל הרע אתי לא אמרה שהיא לא משחקת תמשחק היא משחקת באבו אביה ואצלה חברה זה חברה כשהיא הייתה חברה של קרן זה היה עד הסוף כולם מחוקים רק קרן קיימת עכשיו ב"ה היא עברה לצד הנכון וכולם מחוקים והצד הנכון עד הסוף. תוסיפו לזה את העובדה שאתי משעשעת אותי ברמות קשות ושהיא דמות מעניינת והנה לכם 101 סיבות ללמה אתי עדיפה על קרן. לגבי ענבר אוח חבל עליה.. מה שקרה לילדה הזו זה תסמין הילדה עם הדימוי העצמי הנמוך שביום אחד פתאום השתנה המעמד החברתי שלה והיא שכחה איפה היא הייתה והופ עברה להשתין על כולן בקשת. זה דפוס התנהגות אופיייני לנשים עם דימוי עצמי נמוך וחבל אם היא לא הייתה הופכת את עורה היא הייתה ממשיכה להיות אהובה. ענת היא פרווה לגמרי חסרת דיעה ומיותרת זה מעניין הדמויות שבחרו לתוכנית הם ממש כמו במציאות יש תמעניין תמשעמם תנגרר תמוביל תחסר דיעה תמכתיב דעת חברה תאנרגטי חח אגב גם לבנים לא חסר שם בן אידיוט כמו נקבה רק בזכר ומתאים 2 טיפות מים לליהיא שני תמימים ונאיבים שרואים דברים בצורה מעוותת ושטחית יוני, שחקן ברמח אבריו קולט שאוהבים את אתי אז מביא משפטים כמו אנחנו זה יותר מאהבה מה גם שזה נחמד שיש לך חבר טוב בבית אממה בכל שניה פנויה הוא מרכל על אתי היא ככה וככה וחונקת ולא כיף ואני מוטרד והיא מטרידה ובשניה שמספרים לו שוואלה גם אתי אומרת דברים הבחור נכנס להתקפה כמעט הדחתי אותה ובלה בלה בלה בנאדם צא מהסרט אורן מותק אין לי מילים רק חסר לו קצת מימיקה בפנים אבל הוא אחלה. מה לגבי השאר דניאל מותק בעיניי, אני מקווה שאיתן לא משחק בה ושהוא באמת יבחר בה בסוף, מבין כל הבנות היא ואורטל הכי מתוקות בעיניי רק שעם אורטל הקשר התחיל בצורה מינית ולא חברית ולא היה שם בסיס אמיתי של שיחה וצחוקים משותפים אז הוא נגמר כמו שהוא התחיל ויאללה סיימתי לכתוב דברים על תוכניות טלויזיה אני חוזרת לעבוד