שרשור עדכוני לילה 09/08/2011

adiyon2

New member
אני חושבת שצריך לזכור שמה שרואים מבחוץ

זה לא מה שרואים בוילה. קרן יש לה כריזמה, הוא אהודה מאוד בבית. אף אחד לא יודע ומכיר את ה"איכויות" שאנו רואים בחוץ, כנ"ל לגבי אתי, שכנראה יש לה איזושהי יכולת להטיל אימים בבית מבלי שאנשים ידברו על זה, וכולם רוצים להיות עם אנשים פופולאריים ואהודים. זה נראה להם מגניב, לכן אל תשפטו אנשים שמחפשים להיום עם המגניבים, הם לא באמת רואים מה קןורה בחדרי חדרים בשלישיית הרשע. כשהם יצאו הם לא יבינו איך עשו זאת.

נכון, goodpink האבחנה שלך מאוד נכונה

לאורטל ממש לא אכפת מליז לאורטל אכפת רק מעצמה אורטל אומרת שהאחרות צבועות וזה נכון אבל אורטל עצמה היא הכי צבועה

noaxxx

New member
אולי עד סוף העונה נצליח לפענח אותה?

אצלי היא כרגע נוטה על המאזניים, טיפה לצד החיובי, אחרי היויו שעברתי איתה...

ela501

New member
היא אומרת שהיא בכלל לא אומרת מה שהיא חושבת

הבחורה צבועה

sivan513

New member
../images/Emo45.gif

זה אומר שהבנות מבינות טוב מאד מה קורה ועדיין לא עושות עם זה כלום הכוונה לענבר וחבורתה, ואפילו ליז שזורמת עם הצביעות

noaxxx

New member
מישהו יודע על איזה סמס ענבר מדברת?

סיפרה שקיבלה סמס שהיא חייבת לדבר עליו עם מישהו.. אם יש פה מישהו ער, כמובן..

andy181

New member
הן נראה לי מדברות על איילת ועל השיחה

שהייתה לענבר איתה היום.. אין לי מושג מה בדיוק היה כתוב בסמס, לא שמעתי..

Klayhamn

New member
קיבלה SMS מההפקה

ככל הנראה שמבקש ממנה לשים לב לאיילת ולהזהר איתה כי היא במצב רגיש או משהו בסגנון (אני מסיק את זה משאר דבריה)

noaxxx

New member
תודה. שמת לב שהיה לה חשוב שהצופים ישמעו

שהיא אמרה, שהיא הרגישה צבועה ביחסים שלה עם איילת, כשכולם התייחסו אליה כ'חברה של'.

Klayhamn

New member
דווקא את זה לא שמעתי

(כלומר את המילה צבועה), אבל הבנתי את רוח הדברים הכללית... ענבר מאוד מתוסכלת מכך שהיא מרגישה שהיא לא יכולה/רוצה להתרחק מאיילת מצד אחד, ולא מצליחה כנראה להסתדר איתה מצד שני (מסיבות שעדיין לא לגמרי ברורות לי)... אני לדוגמא לא מבין ממה בדיוק ענת נפגעה כל כך מההתנהגות של איילת? מה, מזה שהיא קמה באמצע המשחק שלה והלכה לבכות בשירותים?

noaxxx

New member
היא אמרה בפירוש שהיא היתה צבועה איתה..

(שזה בערך שני שליש מהזמן של התכ' עד עכשיו) ואח"כ אמרה לענת, הם שמעו, ענת ענתה לה "הם שומעים" וא ענבר אמרה לה שהיא מקווה. בוואלה סיכמו את כל השיחה במשפט אחד "ענבר פותחת על איילת היא אומרת שיוקל לה מאוד אם איילת תעזוב את הווילה. היא מלחיצה אותה" ענת מרגישה שאיילת רואה רק את עצמה לפחות מהבחינה של המועמדות להדחה, ושהיא שכחה/מתעלמת מהעובדה שענת מועמדת גם.

Klayhamn

New member
הבנתי, תודה ../images/Emo13.gif

ובנימה אופטימית זו... (טוב האמת שזה לא אופטימי בכלל, אבל אין מה לעשות) אפרוש לישון
לילה טוב

adiyon2

New member
שלשום ענת נעלבה מאוד

היא רמגישה שלא רואים אותה בבית. היא אומרת שבלילה הקודם כשאיילת היתה מצוברחת היא ישבה איתה ודאגה לה, למחרת בבוקר היא לא אמרה תודה על זה, לא רק שלא אמרה תודה אף אחד בבית לא מתעניין בשלום איילת דרכה, כאילו לא רואים שגם היא חברה שלה. בכל שאלה על איילת פונים לענבר. בגלל זה היא פגועה.

למעלה