שרשור עדכוני לילה 09/08/2011

KEEK

Member
כל הבנות יושבות בחצר וצוחקות

והמצלמה הראשית כבר כמעט חצי שעה בחדר של הבנים שישנים.

noaxxx

New member
טוב, עכשיו אורטל קיבלה אצלי נקודת זכות

בשיחה עם דניאל

Klayhamn

New member
../images/Emo45.gif מסכים

זו כבר הפעם השניה שבשיחות נפש היא מוכיחה את עצמה

noaxxx

New member
זו הפעם השלישית.. גם עם ליז

וכבר היתה לה שיחה אחת עם דניאל

Klayhamn

New member
ובכן

הקשבתי רק בחצי אוזן אבל -- זה התחיל מזה שדניאל נסתה לדבר עם אורטל על קרן... דניאל אמרה שהרגישה שביומיים האחרונים איתן מתנהג קצת מוזר. הן דיברו קצת ואז אורטל אמרה שקצת מוזר לה לדבר על זה... אחר כך הם התחילו לדבר על ליז ועל הצביעות של הבנות בבית. אורטל הסבירה לדניאל שהיא לא סובלת את הצביעות של הבנות שם שלאור ההדחה התחילו להתייחס יפה לליז ולהגיד לה "חיימי" ו-"כפרה", אחרי שהתייחסו אליה במשך תקופה ארוכה בצורה מחפירה... דניאל הנהנה בעיקר, הסכימה עם אורטל, ושאלה את אורטל למה היא לא אומרת את זה. אורטל אמרה שהיא מחכה לרגע הנכון לפתוח את זה --- בגלל שבעוד שהיא לא סובלת את הצביעות, היא גם יודעת שליז זקוקה לאהבה הזו... אורטל ודניאל מסכימות שלאור העובדה שליז כנראה תודח, עדיף לא לפתוח את זה כדי שהיא תצא מהתכנית בהרגשה טובה לאחר מכן הן עברו קצת לפטפט על הא ועל דא - אורטל דיברה קצת על עצמה (לא כל כך הקשבתי כי הקלדתי פה) - ואז דניאל חזרה לדבר על איתן

Lichy7

New member
תודה קליי ../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

נראה שיש לי פיגור לא קטן להשלים- החמצתי לא מעט מהאינטראקציות המשתנות בבית ומהתוכן שעולה בהן. אם אצליח להתקדם היטב ביום, אוכל לראות כמו שצריך בלילה. נכון לעכשיו התכנית הזו לא עובדת לי משהו :( ואם עסקינן בפיגורים, אז 'קצת' באיחור.. ברכות על היותך כחלחל
לא פשוט.. האדם הראשון שאיתו התכתבתי בפורום הזה מכחיל פתאום.. בלי לתת לי זמן לעכל

Klayhamn

New member
../images/Emo140.gif תודה רבה

רציתי להגיד לך כבר קודם אבל לא מצאתי הזדמנות טובה, אז הנה : אני מוכרח להגיד שלמרות שדעותינו חלוקות בהרבה נושאים, זה תענוג לקרוא את הודעותיך המנומקות, השקולות והמוקפדות... המשיכי כך

Lichy7

New member
../images/Emo24.gif

תודה רבה
דעותינו קרובות בלא מעט נושאים, אך אכן שונות באחרים. אפשר שהשונות הזו גדלה מעט בימים האחרונים.. א- אני מחמיצה הרבה לאחרונה ב- הנפשות הפועלות בבית מאכזבות אותי יותר ויותר ככל שחולף הזמן (ונכון לעתה אין לי אף פייבוריט), לכן אפשר שבמידה מסוימת הקצנתי בדעותיי. היות וניצלת את ההזדמנות שחיפשתי בעצמי, אז אנצל אותה גם אני כדי לומר שזה לחלוטין הדדי. תמיד כיף לי לקרוא את דבריך, את אופן הניסוח, את ההנמקה ואת הרציונל העומד מאחורי הדברים. אין ראוי ממך
ועכשיו למיטה כי תאורטית אני כבר כמעט צריכה לקום
לילה טוב

meytula

New member
גם אצלי.הרבה נקודות זכות

גם התגובות של דניאל בוגרות

Klayhamn

New member
על הצביעות של הבנות בבית...

שלדבריהן -- נחמדות לליז - רק בעקבות המועמדות להדחה, בעוד שלפני כן במשך תקופה ארוכה התייחסו אליה גרוע

goodpink

New member
אבל אורטל אינרסנטית ביחסיה עם ליז בעצמה וביחס

וביחסיה עם דניאל ואתי היא סופר אינטרנסטית אז למה היא חושבת שיש לה מקום לדבר. ושלא תדבר על כל הבנות בווילה שתדבר עם הבנות הספיצפיות שעושות את זה. ניתן להבין מאיפה ליז באה אבל עדיין לא להסכים עם ההתנהגות שלה. אורטל התגלתה בשיא צביעותה ששינתה את האבנים שהניחו בגינה כאילו מצניעות בגלל שנאמר שם חינוך מיני. על מי היא מנסה לעבוד בחורה שהיתה באגו. כל היחסים של אורטל עם ליז היא אינטרסנטית ולא התפלא שהיא עושה דברים כדי להראות טוב...הרי ליז בכלל לא בוטחת בה וחושדת בה...ליז עצמה מחפשת את ציר הרוע וקירבתו, ליז היא זו שתופסת ליד איילת ורוצה את ציר הרשע בקרבתה.

למעלה