שרשור עדכוני לילה 17/8/2011

בוףברכה

New member
כולן....מפנטZות..../images/Emo268.gif...

מי שעשתה את הצעד..ה-1...היא... אתי..,.....קודם כל יצאה על גב..רצה..לבנים...ו... גמרה...ת'יום עם המצעים של גב..., היא כבר..התחילה לעבוד.....

בוףברכה

New member
עירוב..של גב בעקיפין...

...ביום שיהיה פיצוץ בין אתי לגב..היא תגיד לכולם..שהיא קיבלה..אותו יפה..וסידרה לו..מצעים ..ות'ארון..ות'בגדים..ות'חיים..והוא..עשה..עליה...ליהום"....

adiyon2

New member
טוב, נו יאללה, תחליפו מצלמה

את מי זה מעניין סיפורי הגלישה שלגב. שימו לנו קצת הצגה של קרן, איפה אורן?!

וכשאני חושב על זה יותר לעומק

תאכלס במבנה פנים שלה היא יותר יפה מכל הבחורות שנמצאות כרגע בבית אני טועה חבר'ה?

adiyon2

New member
לא יודעת, האופי כנראה מסתיר תיופי

אני לא מצליחה לראות את היופי שלה

Klayhamn

New member
../images/Emo240.gif חלוקת הכוחות הנוכחית בוילה

(כפי שאני ונעהxxx תופסים אותה) כתבתי את זה קודם, אבל נראה לי שפספסתם
הוילה עכשיו מורכבת מ:- צוות "איכס"
צוות "נאחס"
וצוות "meh..." כשבצוות "איכס" זוממות להן קרן, ליהי וענבר הדוחות בצוות "נאחס" מככבת לבדה אתי הנסבלת-בקושי ובצוות "meh..." משתתפות דניאל ואורטל השנויות במחלוקת

meytula

New member
ליהי מתעצבנת שאיתן נכנס לחדר של הבנות

לדניאל לפני שהלך לחדר שלו וקרן ישר קפצה על המציאה להגיד לה כמה היא מסכנה

קשקשה9

New member
שמעתם את איתן???

ליהי וקרן מנשנשות במטבח ואיתן עובר וזורק:אימצת את העמידה של קרן? אם קודם היה ספק אז עכשיו בטוח אתי סיפרה לו על בן

meytula

New member
אהבתי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לדעתי ניתוח יותר טוב מזה לא היה

noaxxx

New member
קליי, מזמן לא היתה בינינו כזו הסכמה../images/Emo13.gif

לדעתי זה שווה
או
....

Klayhamn

New member
יפ ../images/Emo45.gif היה הדבר הכי מגוחך אי פעם

בתוך שניה אחת התפוצצה בועה ענקית בת-חודש השקר ההדדי ששניהם סחבו עד כה - נחשף בן-רגע השיחה הזו הייתה בעצם סוג של: בן: "אני יודע שאת יודעת שאני יודע" ליהי: "אני יודעת שאתה יודע שאני יודעת שאתה יודע, אבל אעמיד פנים שאני לא יודעת כלום" בן: "אני יודע שאת יודעת שאני יודע שאת יודעת שאני יודע שאת יודעת...." בן בונה על הבנות החדשות, ליהי בונה על זה שאם היא תגיד מספיק פעמים שהיא לא באה לשחק משחק ולא באה בשביל תהילה/כסף, ותחזור שוב ושוב על המנטרה המבולבלת/מעורערת וכו' - מישהו יצביע לה אבל זה לא יקרה ביי ליהי !

קשקשה9

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif התביישתי בשביל שניהם פה ../images/Emo9.gif

למעלה