שרשור עדכוני לילה 17/8/2011

noaxxx

New member
הי קשקש, מה שלומך? ../images/Emo24.gifהאמת שקליי

הוציא לי את המילים מהפה, לא יכולתי לנסח יותר טוב.. חחח אם שמת לב אחרי השיחה הזו שלהם, ליהי יצאה החוצה וסיפרה לקרן שאתי כבר שפכה הכל אצל הבנים ורמזה שהוא לכאורה הגיע אליה מוכן. קרן כמובן אומרת לה שזה שטויות ושאתי לא סיפרה לו כלום. לנו כמובן אין דרך לדעת כי העבירו מצלמה.. שני למלמים כאלה, מזל שגב הגיע ושחרר להם את הפלונטר.

קשקשה9

New member
נועה'לה קלטת אותה שהיא ישר קפצה ואמרה

אתי סיפרה לכם
על ראש הגנב בוער הכובע,כמה מטומטמת אפשר להיות בחיי לפעמים נדמה לי שהיא ובן עושים תחרות מיהו הטמבל של הבית

noaxxx

New member
שום תחרות ../images/Emo88.gif בן לוקח בענק .....

את כל הוילה כולל הקירות. זו התכונה הכי דומיננטית שלו. וליהי... היא כ"כ הרבה דברים, ואף אחד מהם הוא לא חיובי, אז אני אשאיר את זה לדמיונו הפרוע של כל מי שבטעות יכנס להודעה הזו..חחח

קשקשה9

New member
אופס ...נכנסתי בטעות

אז ככה את קולטת איך שלושת הפאקצות מנסות להרשים את גב וכל אחת מנסה להיות יותר אטרקטיבית מהשניה וגב חחח מת משיעמום ורוצה לחתוך למיטה

noaxxx

New member
קשקש, על טעויות משלמים.... חחח

ברור שקלטתי, ככה את תופסת ממני? והנה, עכשיו קרן חושפת שהיא מחכה שהוא יעשה כבר 4 שנים, וזה בתגובה לזה שליהי מייעצת לה ליזום ולא לחכות שהוא יעשה צעד לכיוונה. באופן כללי, אני לא מבינה את התפיסה הזו שאחרי דייט 24ש מוצלח לכאורה, היא עדיין צריכה לעשות צעדים ולהראות שהיא מעוניינת, במיוחד לאור הפעילות המקלחתית המשותפת שלהם. זה לא אמור להיות ברור לו מאליו? איך הטיעון הזה עדיין תופס?

קשקשה9

New member
../images/Emo24.gifבטוחה שאת קולטת../images/Emo8.gif

זה בדיוק מה שאני מנסה להבין כרגע אני קשובה לכל מילה שלה ומנסה להבין מה לעזאזל היא אומרת? את הדבר הכי חשוב היא אמרה/עשתה בדייט
אז מה עוד? טוב נועה ,מזל שאת פה אחרת הייתי חושבת שאני זו שלא מבינה

noaxxx

New member
../images/Emo140.gifאני עוד עלולה לקחת אותך ברצינות ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למעלה