ועוד אחרי שליהי הצבועה אמרה לה שהיא מעוניינת בו. וליהי כמעט כל מה שהיא יודעת להגיד זה "פחות" איכס היא גם אומרת את זה מגעיל. "פחחחחחות, פחחחחחות" חחחחחחחחחח
מהקל אל הכבד.. המראה שלה דחלילי ודוחה שפת הגוף שלה אותו כנ"ל הצורה שבה היא מדברת הצורה שבה היא חושבת ולבסוף... הצורה שבה היא מתנהגת. בחיי שאני לא מוצאת דבר אחד חיובי לומר על הבחורה הזו.
ואוכלת כמו גמל. היא רעה, רכלנית, צבועה, זולה, ראינו איך היא אמרה לאתי שהיא אוהבת אותה ותראו מה אמרה עליה הלילה. וליהי שכולנו יודעים שיצאה עם בן רק כדי להישאר במשחק ועכשיו שהגיע גבר שכן מוצא חן בעיניה ולא מגעיל אותה כמו שבן מגעיל אותה אז אפשר לחפף את בן והיא בטח מאושרת שיש לה תירוץ. גם כן זולה. איזה בחורות יש היום! מה לא וושים היום בשביל.מיליון ופרסום, איכס! ונועהקס מה המצב?
קרן פלרטטנית,טיזרית חיה רעה-היא אשת הלילה הגדולה,הבלתי ניתנת לערעור,בגלל זה קשה לה עם אורטל או דניאל קשה לקרן עם נשים יפות ממנה,חכמות ממנה,והכי חשוב--מושכות ממנה רצה הגורל והפגיש אותה עם מראה בכוח---קרן את לא הכי הכי!!!את לא בכלל!
אגב, שמעת את השיחה שלהן? את הקטע עם ה 4 שנים? מה את הבנת? ודבר נוסף, הלכתי לחפש חיזוקים בפורום של וואלה (שממש לא יאומן מה הולך שם, גן חיות זו מחמאה..) ולא מצאתי כלום לגבי ה 4 שנים, אבל מישהי כבשם שגית תבה את זה "שמעתם שליהי אמרה לקרן שענבר תהיה בעיה עכשיו?וקרן אמרה נטפל גם בזה!" שמעת את זה במקרה? אני לא
שעכשיו אין את ענת, וענבר תידבק אל שתיהן כל הזמן והן לא תוכלנה לדבר בחופשיות... משהו בסגנון. לגבי ה 4 שנים, אני יודעת מה אני שמעתי, אם מישהו יביא הסבר אחר, אני אשמח לבדוק את עצמי. ובנימה זו, הלכתי לישון, לילה טוב