רואים את הפרפרים שיש לליהיא מגב, אולי זה
כן למטרות המשחק, אבל הכימיה והמשיכה שלה זה אמיתי וקיים. אם בן לא היה לה את זה, אפילו לא לרגע. בן שחרר מליהיא ברגע ששמע מאיתן/ייוני שליהיא מעוניינת לנסות איזהשהיא אופציה עם גב. הוא תיאר לעצמו שזה עומד לבוא מימנה וחסך לעצמו את אי הנעימות בזריקה. הוא גם הודה שליהיא היא לוילה ולא לחיים, ואף ציין שבחוץ מבחינתו זה בחורות כמו עדי וברגע שייצא יחפש אותה, ועדיין הוא לא היה חותך בשביל בחורות חדשות, הוא עשה את זה באותה נקודה בכדי לחסוך מעצמו את אי הנעימות. בן אולי לא מרוסק כי לא התאהב באמת, גם הוא עמד על חוסר התקושרת וקלט את הקור של ליהיא כלפיו אבל לקבל כעובדה מוגמרת שכל הקשר עם ליהיא היה למטרת המשחק בהחלט פגע בו. בן ידע שליהיא תחתוך איתו ברגע שהעסק יגמר אבל זה גרם לו יותר לנסוצ לכבוש אותה. לא נראה לי שמישהי חדשה תלך על בן או אחד הבנים האחרים כאופציה, זה מוצה ולא עבד. מי שתכנס תסתער על המטרה - וכרגע זה גב כי איתן די תפוס וגב עדיים לא פיתח שום קשר פוטנציאלי ומחייב. כל אפשרות אחרת זה בזבוז זמן. המהירות שליהיא עשתה את המהלך היתה קודם כל בכדי להוריד את האופציה של החברות שלה לפתח משהו עם גב, אח"כ תכננה את המהלך להפטר מבן, ועדיין יש לה סוג של משיכה אליו. הוא פשוט יותר אטרקטיבי עבורה לקשר רומנטי/מיני/זוגי מבן. אם כבר להתבזבז, להתנשק, לקיים קשר זה עם מישהו שעושה לה את זה. אם גב לא ירצה בה (וסביר להניח שהיא לא הקלף למליון) היא די הרסה לעצמה סיכוי להשאר בוילה למרות שלדעתי אתי מיצתה ומקומה כבר לא במשחק. עכשיו צריך להתחיל הקייט פייט האמיתי על "האהבה, והקשרים ומספיק לשחק ב - את אמרת לי", אני מנקה, מבשלת וכדומה. הכנסתם עוד רווק יאללא אקשן. שתהיה קצת רומנטיקה באויר, זה נהיה האסטרטגיות של השרדות והלכלוכים של האח הגדול. הגיע הזמן לזוגיות.