שרשור עדכוני לילה 17/8/2011

נעמה8080

New member
כשבחורה אומרת זה הגבר שאני כן רוצה

זה אומר שמי שהיה עד עכשיו לא רצית אותו מלכתחילה! איפה כל אלה שחשבו שבן וליהי זוג מהמם ושהיא באמת רוצה אותו?! כמה ליהי רעה, אגואיסטית, זולה וחסרת כבוד! נמצאת עם בחור בשביל כסף?! בשביל להרוויח את המיליון?! איכססססססססססססססססס ועוד אחד שמגעיל אותה! לא להאמין שיש בחורות כאלה זולות!

נעמה8080

New member
מה ליהי תמציא עכשיו שהיא לא יכולה להתנשק?!

שהיא עשתה טיפול שורש? אוא שיש לה פצעים בפה?!

נעמה8080

New member
כשבחורה אוהבת מישהו

והוא בא ואומר לה שהוא יודע שהמשחק התחיל מהתחלה ושהוא מוכן לקחת כמה צעדים אחורה, היא אמורה להגיד לו: נראה לךךךךךךךךךך?! אני רוצה רק אותך! לא מעניין אותי המשחק!!!!!!!!!!!!!!!! אבל ליהי הולכת לשחק לו שהיא נפגעה על אתמול וככה להשתחרר מהקשר. היא בטח כל כך שמחה שבן סיפר ליוני, וככה יש לו תירוץ. יש מישהו שבעד ליהי עכשיו, אני חייבת לדעת, חייבת! מה דעתכם על מה שליהי עושה לבן?!

billc

New member
קודם כל הכבוד לבן

דבר שני דידוש עם ליהי באש ובמים

KEEK

Member
ליהי גילתה שאתי סיפרה הכל לבן

והיא סוג של מקבלת את זה לא הלכה להתעמת איתה ולא כלום

Klayhamn

New member
בתור חסרת-חוליות ../images/Emo60.gif, אין לה מערכת עצבית

ולכן גם אין לה "מיינד" שהיא יכולה להיות המאסטר שלו

billc

New member
לדעתי בן בחיים לא ילך על ליהי

בעיקר הוא יודע שהיא היתה עם בן, הוא לא ירצה חיכוך ובן זורק את ליהי מחר, אני לאכל 2 כובעים אם זה לא קורה

Klayhamn

New member
בן כבר זרק אותה (לפני כמה דקות)

אז אתה תצטרך (אם בכלל) לאכול רק כובע אחד - במידה וגב ילך על ליהי

דקל69

New member
בן שחרר את ליהיא למטרת המשחק. הוא ממילא

בתוכו יודע שליהיא לא התמסרה לו נפשית במלואה והקשר היה מאולץ. האגו של בן נפגע ולכן הוא העדיף לשחרר באלגנטיות לפני שתגיע הפגעה וההשפלה. מבחינתו לא משנה אם ליהיא תמשיך בקשר או לא הוא קיבל את ההוכחה שהיא לא שלמה בקשר איתו ולדעתה הוא לא מתאים לה. אם גב ערער אותה בשניות הראשונות הוא מבין שזה מעבר למשחק ולפרס אלא זה ענין של כימיה ומשיכה עם גב. בן מבין שהוא הי למטרת המשחק (וזרם עם זה בידיעה) ואילו עם גב זוהי באמת הדלקות והסחפות. אם היה חושב שגב זה למטרת הפרס בלבד לא היה נפגע. ההכרה וההבנה שליהיא לא בכיוון שלו היא זאת שכואבת לו.

Klayhamn

New member
לא כל כך מסכים ../images/Emo9.gif

1. איך הגעת למסקנה שעם גב זה לא משחק מבחינת ליהי (בין אם בפועל, או מבחינת תפיסתו של בן)? 2. איך הגעת למסקנה שבן נפגע? לי דווקא בן ממש לא נראה פגוע בכלל. חשבתי שהאגו שלו יפגע, אבל נראה שהוא רק חיכה להזדמנות הזו לשחרר את ליהי. הוא בונה לדעתי על הבנות החדשות, ובטוח שזו תהיה הזדמנות אדירה בשבילו (דיבר עליהן גם היום בבוקר ואמר ליוני איזה כיף זה יהיה אם הן יהיו.........<ולא השלים את המשפט>). בן אמר בעצמו לפני כמה זמן שהוא איתה כי משמעם לו ואין משהו אחר, ולדעתי גם קצת היה קשה לו לרדת מהעץ שטיפס עליו (לטעמי הוא הבין שאם הוא ישחרר אותה פתאום ואז היא תעוף מהמשחק הוא יצא רע... עכשיו - כשבעצם היא סיימה את הקשר, היא יכולה לעוף ולא יהיו לו רגשות אשם)

דקל69

New member
רואים את הפרפרים שיש לליהיא מגב, אולי זה

כן למטרות המשחק, אבל הכימיה והמשיכה שלה זה אמיתי וקיים. אם בן לא היה לה את זה, אפילו לא לרגע. בן שחרר מליהיא ברגע ששמע מאיתן/ייוני שליהיא מעוניינת לנסות איזהשהיא אופציה עם גב. הוא תיאר לעצמו שזה עומד לבוא מימנה וחסך לעצמו את אי הנעימות בזריקה. הוא גם הודה שליהיא היא לוילה ולא לחיים, ואף ציין שבחוץ מבחינתו זה בחורות כמו עדי וברגע שייצא יחפש אותה, ועדיין הוא לא היה חותך בשביל בחורות חדשות, הוא עשה את זה באותה נקודה בכדי לחסוך מעצמו את אי הנעימות. בן אולי לא מרוסק כי לא התאהב באמת, גם הוא עמד על חוסר התקושרת וקלט את הקור של ליהיא כלפיו אבל לקבל כעובדה מוגמרת שכל הקשר עם ליהיא היה למטרת המשחק בהחלט פגע בו. בן ידע שליהיא תחתוך איתו ברגע שהעסק יגמר אבל זה גרם לו יותר לנסוצ לכבוש אותה. לא נראה לי שמישהי חדשה תלך על בן או אחד הבנים האחרים כאופציה, זה מוצה ולא עבד. מי שתכנס תסתער על המטרה - וכרגע זה גב כי איתן די תפוס וגב עדיים לא פיתח שום קשר פוטנציאלי ומחייב. כל אפשרות אחרת זה בזבוז זמן. המהירות שליהיא עשתה את המהלך היתה קודם כל בכדי להוריד את האופציה של החברות שלה לפתח משהו עם גב, אח"כ תכננה את המהלך להפטר מבן, ועדיין יש לה סוג של משיכה אליו. הוא פשוט יותר אטרקטיבי עבורה לקשר רומנטי/מיני/זוגי מבן. אם כבר להתבזבז, להתנשק, לקיים קשר זה עם מישהו שעושה לה את זה. אם גב לא ירצה בה (וסביר להניח שהיא לא הקלף למליון) היא די הרסה לעצמה סיכוי להשאר בוילה למרות שלדעתי אתי מיצתה ומקומה כבר לא במשחק. עכשיו צריך להתחיל הקייט פייט האמיתי על "האהבה, והקשרים ומספיק לשחק ב - את אמרת לי", אני מנקה, מבשלת וכדומה. הכנסתם עוד רווק יאללא אקשן. שתהיה קצת רומנטיקה באויר, זה נהיה האסטרטגיות של השרדות והלכלוכים של האח הגדול. הגיע הזמן לזוגיות.

merilue

Well-known member
../images/Emo45.gif וואו דקל,שאפו ענק

בייחוד המשפט -הכנסתם עוד רווק יאללא אקשן. שתהיה קצת רומנטיקה באויר, זה נהיה האסטרטגיות של השרדות והלכלוכים של האח הגדול. הגיע הזמן לזוגיות בהחלט הגיע הזמן לשנות פאזה

למעלה