שרשור עדכוני לילה
- 14/08/11

meytula

New member
שדניאל מבליגה לקרן וליהי על מה שרצו לעשות לה

ועל הליכלוכים של קרן עליה. אני מצד אחד מבינה את דניאל שהיא לא רוצה להיכנס לרפש הזה של כולם ולהישאר נטרלית ומצד שני היא מבליגה יותר מידי

andy181

New member
עושה בשכל, היא לא צריכה להיכנס לזה

שהיא תגיע הביתה היא תדע את כל האמת, כרגע עדיף לה לא להתמודד עם זה.

דניאל צריכה

פעם אחת להעמיד אותן במקומן.. ולחזור לעיניינים שלה ולהתרחק. אבל כרגע אני חושבת שכדאי שהיא תתרחק ותתרחק ותתרחק מכולם.

אתי סיפרה לאורטל, לפחות בקטע שיצא לי לראות,

שקרן ביקשה ממנה, מאתי, לבדוק את הטלפון של דניאל, אבל אתי סירבה, כי אמרה לה, שהמקום מלא במצלמות, ואז עוד תיקנה והוסיפה, בפני אורטל ודניאל, שגם בלי מצלמות, היא לא הייתה בודקת את הטלפון. אורטל ידעה, מאתי, שהעניין לא יצא לפועל, אבל בחרה להגיד לאיתן שכן. לא מתה על ההתנהלות של קרן הרבה פעמים, אבל אורטל לא רק פריחה, שגם חושבת שששת הימים פרצה ב-1997, אלא גם ממש מניפולטיבית ושקרנית. בקיצור, יש לה מזל, שעשתה שפתיים, שדיים, אף וכיוב'.

אני לא שמעתי

חברה שלי ציטטה לי כשזה קרה..ואני סומכת עליה במאה אחוז. היא חירבשה אבל היא לא שיקרה לגבי הקטע עם הטלפון. היא גם מדברת אבל שניה אחרי ,, "אני לא רוצה להתערב" לא מבינה את הקטע הזה.

baggio10

New member
אין פה מה להבין, זאת התנהגות של נחש

חופשת את החלק הארי בסיפור ואז מזיינת את השכל "לא אמרתי כלום..." , "לא רוצה להתערב" כדי שהידיים שלה יישארו נקיות כביכול וזה אם מתעלמים בכלל מהעניין שאם לא היה מדובר בנחש צפע עם דיפלומה היא בכלל לא הייתה רצה לספר לו

אורטל רוצה את איתן, אולי רק כדי לצאת מנצחת,

ומה שמצחיק הוא, שעכשיו היא נהייתה, עלק, חברה של דניאל.

לונדרון

New member
היא רמזה לו כל מיני רמיזות

אבל לא חשפה כלום. כמו סביבון בלי לומר כלום בעצם, חוץ מלרמוז שקרן חראית. לגבי ענין הטלפון, היא אכן אמרה לו. איתן שאל אם הן גנבו או לקחו לה את הטלפון. בעניין הזה גברים הם יותר בתכלס. דיבורים הם דבר אחד אבל מעשה לא היה, זה לא הוצא לפועל, אז מה עכשיו לעשות פיל מזה? בנוסף, מה שאורטל יודעת זה משמועות ולא ממקור ראשון של צד מעורב באופן ישיר, ולכן היא לא יכלה לומר לו שום דבר קונקרטי ומדויק.

baggio10

New member
איך אנשים לא קולטים את המשחק שלה, איך???

לא צריך להקשיב אפילו למה שהיא אומרת אלא רק לצורת הדיבור המזוייפת היא "לא רוצה לספר" אבל עושה הכל בשביל שהצד השני יבין היא "לא רוצה להתערב" אבל עושה בדיוק את זה "אם היא תעשה את זה זה רק כי איתן חשוב לה", לא כי היא רוצה להיכנס שוב למשחק הכי מצחיק זה שאתי ואורטל אומרות לדניאל שקרן מתקרבת אליה כדי להיות בסדר עם איתן ובסוף תתקע לה סכין בגב בזמן שאורטל היא זאת שהולכת לעשות את זה (והיא מתחילה כבר היום בהתקרבות...)

Klayhamn

New member
האמת שזה מצחיק

אני נזכר עכשיו כשדניאל בכתה עם קרן בשירותים כשאורטל חזרה עם איתן מהדייט, ואמרה שהיא "שטן" ושהיא במשחק רק בשביל הכסף... כנראה שהכל תלוי בנקודת מבט

meytula

New member
אבל אחרי זה אורטל ודניאל עשו שיחה

וכל אחת הוציאה את הליכלוך שלהן אחת כלפי השניה. או שלא הבנתי את הכוונה שלך נכון?

Klayhamn

New member
את השיחה הזו לא שמעתי

אבל זה סתם שעשע אותי שפתאום נזכרתי בזה

meytula

New member
זאת בעצם השיחה שגרמה לאורטל ודניאל להתחבר

עד שאתי הגיעה,הפליטה של ציר הרשע ואורטל עכשיו מחורת אליה ודניאל שוב סוג של ב''אויר'' שככה הכי טוב לה

baggio10

New member
די כבר להיות כאלה פתיים

מה שגרם לדניאל ואורטל "להתחבר" זאת העובדה שקרן נבחרה להיכנס עם איתן לדייט ואז פתאום נוצר כל ה"חיבור הזה", בגלל שהייתה אוייבת משותפת אז הרבה יותר קל להתאגד ולשכוח ממשקעי העבר וזה שהם כביכול עשו "שיחה" זה רק כדי לא לאבד את הכבוד העצמי ולהיות צבועות עד הסוף אז זה נותן את ההרגשה שכביכול מדובר בחיבור "אמיתי" אבל זה לא , רחוק מזה. אורטל עדיין חזק במשחק ותתקע לדניאל 30 סכינים בגב אם תהיה לה הזדמנות עם איתן, ועם הצנון האפס הזה שמתעוור מהרגליים שלה אני מהמר שזה גם יקרה

למעלה