שרשור עדכוני לילה
- 14/08/11

shoa

New member
אני ציינתי את המקרה של קרן ודניאל מספר פעמים

כאן בפורום. דניאל גם אמרה שמפריע לה שזאת אורטל הנחש קוברה, כשזאת את הכוונה לקרן אני מבינה.

sunflower11

New member
היא אמרה שהיא לא רוצה לספר/להתערב כי היא ראתה

שזה לא מוצא חן בעיני איתן לשמוע את זה, לא בגלל שהיא מנסה לתחמן אותו.

בוףברכה

New member
אתי...ואתי...שתיהן..הגיעו מאותם השורשים....

צבע..שחור...שתי..אלה... "רק.. מעבירות...אינפורמציה."..תוך..כדי .. ,..אני לא רוצה להיכנס לזה..רק..אם תדע...(אחת..שחורה...השניה..מחומצנת..... .

אביבה75

New member
שחכת שגם קרן הרעילה את איתן נגד אורטל?

זיכרון קצרקרן סיפרה לאיתן שאורטל היתעסקה עם כל הגברים ומאז איתן לא בקשר איתה.

דניאל מאכזבת אותי-לא אכפת לה בכלל מאתי ואורטל

היא לא קוראת להן להצטרף לא בודקת איפה הן מנסה להראות לקרן שהיא בסדר בקיצור אכזבה האמת שדניאל אמרה שלה איכפת רק מדניאל אכזבה ואם היה משהו שאני פספתי והיא כן פנתה אליהן. אז אני מתנצלת מראש

meytula

New member
בטח שהיא הייתה איתן

הן ארזו יחד לאיילת את המזוודות ואחרי זה אתי ואורטל תיכננו לישון ודניאל הלכה להכין מרק .

עכשיו היא עם אתי

ואומרת לה שהיא אוכלת סרטים, שהיא לא יודעת כבר למי להאמין.. "תאמיני לי עדיף להיות זאב בודד, את לא נפגעת ככה מאף אחד"

מה מאכזבת

היא צריכה שהן יהיו שלושתן כל הזמן צמודות? היא סומכת על עצמה בלבד, הכי טוב. בקטע שהיא אומרת לקרן שהכל בסדר.. אני חושבת שזה מתוך מקום של להשמר ולא להגרר לבלאגנים. אני במקומה לא הייתי מדברת איתה בכלל חוץ משלום שלום.. אבל היי.. לפחות היא לא מתקרבת אליה או לאף אחד.. יותר מדי. חוץ מאיתן.

meytula

New member
דניאל מיואשת

היא מספרת לאתי עכשיו שהיא כבר לא יודעת מה לעשות שעדיף להיות זאב בודד שהיא רוצה לשמור על יחסים טבים עם אנשים אבל לא יודעת כבר מה לעשות עם כל מה שהולך הפריע לה שאורטל עם איתן שעה בחדר ועכשיו היא שואלת אותה ישירות מה עשתה עם איתן חחחחחחח

sunflower11

New member
מה פתאום. מצבה של דניאל כשהיה, ואילו

מצבן של קרן וליהי מתערער. מה גם שרוב הצופים לא סובלים את קרן וליהי.

../images/Emo124.gifמסתמן שהרווק החדש ישאר עד הסוף!!!

לפי הסטריפ (הכתובית שרצה בתחתית המסך) כתוב:"...הרווק החדש שיתחרה עם איתן על לב הבנות ועל המיליון"
!!! שזה אומר שהם משנים קצת את הקונספט והחדש ישאר עד סוף התוכנית וילך ראש בראש מול איתן! נראה לי שאיתן לא יאהב את זה...

הבנות הן אלה שאמורות לא לאהוב את זה

לאיתן זה בכלל לא משנה הוא בכול מקרה בחר בדניאל והחצי מיליון שלו תלויים בזכיה של דניאל לעומת זאת אם מישהי אחרת תזכה והרווק החדש יבחר בה אז היא תאבד חצי מיליון

למעלה