ערב טוב ושקט לכולם ולדרומיים נקווה לטוב
A adiyon2 New member 22/8/11 #60 התחיל לפני 5 דקות, הם עושים בריף של מה שהיה ביומיים הראשונים של גב בוילה (מה שכולם לא ראו ביום חמישי), והים יכנסו ארבע בנות חדשות. רוץ לראות שלא תפסיד, יההי מה זה מותח (חחח אפילו את עצמי הצחקתי)
התחיל לפני 5 דקות, הם עושים בריף של מה שהיה ביומיים הראשונים של גב בוילה (מה שכולם לא ראו ביום חמישי), והים יכנסו ארבע בנות חדשות. רוץ לראות שלא תפסיד, יההי מה זה מותח (חחח אפילו את עצמי הצחקתי)
A adiyon2 New member 22/8/11 #74 שמתם לב לדבר הבא: בדייט עם גב אמרה: שלהגיד שהיא התאהבה באיתן "זו מילה גדולה", אבל לאיתן אמרה: גם אני התאהבתי פה. נו, מה נסגר?!
שמתם לב לדבר הבא: בדייט עם גב אמרה: שלהגיד שהיא התאהבה באיתן "זו מילה גדולה", אבל לאיתן אמרה: גם אני התאהבתי פה. נו, מה נסגר?!
A adiyon2 New member 22/8/11 #83 כמה זמן אתם חושבים יקח לקרן לבדוק אם יש התאמה פיזית בינה ובין גב? מה אני לבד כאן?!
ש שרון-ב- New member 22/8/11 #84 ../images/Emo140.gif אני איתך. וגם מסכים איתך קרן וליהי. סכיזופרניה למתקדמות
A adiyon2 New member 22/8/11 #62 ספידייט של אתי ובן פתחה על כולן. מגעילה ברמות. קרן עשתה יותר מנשיקה עם איתן. ליהי ילדותית בשבילך, דניאל מאוהבת, אורטל באה ממשפחה פרימיטיבית אין מצב שתסכים, ענבר חופרת,,, לא יאמן
ספידייט של אתי ובן פתחה על כולן. מגעילה ברמות. קרן עשתה יותר מנשיקה עם איתן. ליהי ילדותית בשבילך, דניאל מאוהבת, אורטל באה ממשפחה פרימיטיבית אין מצב שתסכים, ענבר חופרת,,, לא יאמן
ש שרון-ב- New member 22/8/11 #65 אתי אם לא הייתה קיימת היו צריכים להמציא אותה חחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרועה. לוחצים על כפתור היא מקיאה מילים חופשי בלי לחשוב
אתי אם לא הייתה קיימת היו צריכים להמציא אותה חחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרועה. לוחצים על כפתור היא מקיאה מילים חופשי בלי לחשוב
מ מת לגלוש2 New member 22/8/11 #66 מה בעצם אתי עושה בווילה חוץ מלסכסך? הרי ברור כשמש בצהריים שבחיים איתן לא יתאהב בה. כנ'ל גם גב. אז מה היא מחפשת שם בעצם?
מה בעצם אתי עושה בווילה חוץ מלסכסך? הרי ברור כשמש בצהריים שבחיים איתן לא יתאהב בה. כנ'ל גם גב. אז מה היא מחפשת שם בעצם?