רק עכשיו ראיתי ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
אני מעולפת מצחוק
צריך לבקש מ
אייקון מיוחד לשרשרת המזון של ענבר. אתה עובד קשה מידי
קרן בוכה קרן אצל איריס, קרן בשיחה עם איתן, קרן בשיחה עם בן , קרן בשיחה עם ליהי.... ודניאל? אה כן, היא אונסת את איתן בנשיקות, זהו , בזה מסתכמת השהייה שלה בבית פשוט ביזיון.
קרן מודעת וערה ביותר לעניין של ליהי בגב. מה עוד למדנו? שהיא לא רוצה להכנס לעוד משולש.. מה עוד למדנו? שהיא לא רוצה להכנס למשולש בגלל שזה לא מקום שהיא רוצה להיות בו. לגיטימי. מה עוד למדנו? שבשום חלק מזה היא לא חשבה על :" אני לא אכנס לזה.. כי ליהי בעניין.. ואני לא אעשה את זה לחברה שלי". במקום זה, היא לגמרי מוצאת אותו לשיחות, מפלרטטת. יופי. יפה.
עוד לפני שקרן בכלל הספיקה לעכל את כניסתו לוילה, עוד לפני שהיא ואיתן נפרדו רשמית. אני בתור חברה, במצב כזה.. אני לא מנסה שום דבר. לפחות עד שלא אדע בוודאות שלחברה שלי אין שום עניין ושהיא לגמרי בעד שאני אנסה.
קודם כל הן החברויות הן תוצר לווי ומלא אינטרסים מסיבות שונות ואינטרסים שונים שלא בטוח יהיו חברים בחוץ. לא שם בשביל החברויות. וזה לא משנה מי אמר ראשון מה זה השטויות האלה בגלל שמי שאמר ראשון הוא הזוכה שטויות...בגלל שליהי מכרה את עצמה אז היה לה יותר קל אבל איך שהיא אומרת זה לא גב זה רק שאין תשוקה עם בן אז זה לא גב קרן יכולהלעשות מה שהיא רוצה... לי אין שום בעיה שקרן תלך על בן ליהי צריכה להיות בחוץ מזמן ASAP לא להאמין שזו הבחורה עם הכי זמן מסך בתוכנית הבחורה של כל שבוע היתה מועמדת להדחה ללא בן ואם ענת היתה בבית הרי היא היתה מעוניינת בגב ראשונה אז ליהי היתה מוותרת לה ולא מנסה עם גב? וענת היתה אמורה לוותר לכל ניסיון התקדמות עם איתן בגלל שאיילת היתה מאוהבת באיתן? נראה לי שהתושבות לשאלות האלה הם לא ואם הם לא אז גם קרן יכולה להיות עם גב אם שניהם מעונייינים
ששתיהן היו בסוג של קשר עד הכניסה של גב וליהי סיימה את הקשר בגלל גב סימן שלא בטוח שהיא בכלל רוצה אותו אלא רק בו עוד אמצעי לשרוד כמו עם בן.. וקרן..נזרקה בעל כורחה..
זוכה. חחחחחחחחחחחחח שתיהן היו במערכות יחסים של שתיהן הסתיים מסיבותיו ליהי לא וויתתרה על איתן איתן מעולם לא הביע עניין בה אי אפשר לוותר על מה שלעולם לא היה שלך ואם לה היתה אומרת לקרן היא לא הייתה חברה של קרן היא לא היתה חושפת בפניה את הדברים שלה ליהי פתאטת בחורה שמכרה את עצמה להישאר במשחק תיראו כמה היא שמחה שאין הדחה היום זה מה שעניין אותה בכל מסעי הבכי שלה מאז שגב נכנס