שרשור עדכוני ערב 08/08/2011

אני עדיין רואה אותם בבריכה

ועם כל הכבוד, תשעה באב והכל... הם לא צריכים להפסיק את השידור.

sivan1237

New member
כי בשעה 8 נכנס הצום

גם הם יעברו למתכונת תשעה באב בקרוב..

אין לי חיבור ל TV וממש לא בא לי לשבת על כיסא

וגם לא עם נייד עליי... טוב כנראה אלוקים רוצה שאני אתענה באמת
צום מועיל לצמים!

אבל את יכולה לצפות במחשב..

לא הבנתי אותך. בשביל מה את צריכה נייד? מאיפה את גולשת עכשיו?

אני עכשיו במחשב נייח עם כיסא

המסך שלי 20 אינץ' קטן.. אז אני חייבת לשבת ליד המחשב ונייד התכוונתי לפטופ האופציה היחידה שנותרה לי, או באייפון אבל זה מעאפן..

בן שוב בסשן של השלייה עצמית

כמה פטתי הוא יכול להיות? הלך עם ליהיא לטיפול זוגי.... פחחחחחחח הגבר הזה לא מבין גם שההתעלקות שלו, גם אם במקרה היא רוצה אותו - ממש תוריד לה לבסוף. וחוץ מזה... ממש מעצבן אותי כשהוא אומר כל שניה את ה- "אחי" הזה..... והנה חפראווי בפעולה עם בן עכשיו....

אני לא יודעת מה לעשות קודם

לצרוח על בן? לסתום ת'פה של קרן.. לדפוק לאתי מבט מגוז'דר שאומר "כדאי לך לעוף לי מהעיניים"? להגיד לענבר שהיא פתאטית? מה מה?

הם ממש עולים לנו על העצבים הא?! ../images/Emo6.gif

הדמויות ללא ספק הצליחו להמאיס את עצמן עלי.... מי יותר ומי פחות.... משום מה דניאל היא היחידה שעוד איכשהו אני יכול לסבול אותה, וזה ממש מפתיע אותי...

דניאל היא האחרונה שבכלל עיניינה אותי

יתרה מזה, בערב של הנשיקה הראשונה שלהם, די נגעלתי מהצורה האגרסיבית שזה קרה. אח"כ כשעיכלתי, הבנתי שיש שם המון תשוקה וזה היה סקסי.. אח"כ מה שנקרא.. she started to grow on me אני מסתכלת על הדברים באופן יחסי.. ואם יחסית לרוב שם, היא לא עושה לי רע ומונעת מתוך רוע וזבליות.. אז אני אעדיף אותה.. ואעדיף את איילת.. ליז אפילו. שורה תחתונה, אין לי שם איזה פייבוריט להערצה. מצידי שיצבעו את כולם בכחול ויטביעו בים.

למעלה