כן ולמה כל שאר הערוצים פתוחים??! מעצבנים!!!
ק קייזר סוזי New member 8/8/11 #60 ../images/Emo240.gifאסתר באטרף מחמאות../images/Emo240.gif מה יהיה איתה מה..
A adiyon2 New member 8/8/11 #65 והסתומות מאמינות ליהיא מבסוטית ממה שהיא אומרת לה. וכמובן אתי שוב מוכרת לה את בן. בא לי לצרוח
ל ליאורי13 New member 8/8/11 #64 בדיחת השנה? לבכות או לצחוק " אם לא הייתי אישה הייתי הופכת להיות לסבית והייתי מתחתנת עם אחת מכן, צריך לשים לכן כתר על הראש" אתי לקרן וליהיא "את כפרה עליך מגיע לך מלך" לקרן "שמכירים אתכם אין אנשים כמוכם בחוץ, אין דברים כאלה..."
בדיחת השנה? לבכות או לצחוק " אם לא הייתי אישה הייתי הופכת להיות לסבית והייתי מתחתנת עם אחת מכן, צריך לשים לכן כתר על הראש" אתי לקרן וליהיא "את כפרה עליך מגיע לך מלך" לקרן "שמכירים אתכם אין אנשים כמוכם בחוץ, אין דברים כאלה..."
M meytula New member 8/8/11 #81 ../images/Emo240.gifקרן מתגלה שוב בצביעותה ''איזה כייף שרק אנחנו שלותינו יחד''' לאתי וליהי 'בואו נקווה שאף אחד לא יצטרף אלינו'' פתאום ענבר וענת מפריעות לה??
../images/Emo240.gifקרן מתגלה שוב בצביעותה ''איזה כייף שרק אנחנו שלותינו יחד''' לאתי וליהי 'בואו נקווה שאף אחד לא יצטרף אלינו'' פתאום ענבר וענת מפריעות לה??