שרשור עדכוני ערב 20/8/2011

noaxxx

New member
תודה על הקישור, לדעתי..

רואים שאיתן היה מודע לזה שדניאל רואה אותו ואת אורטל, ועם זאת, הוא בחר לצבוט/להציק לאורטל פעם שנייה ממש מול העינייים שלה. אז או שזה חסר משמעות מבחינתו או שהוא מנסה להעביר לדניאל מסר. מה שבטוח, שמאוחרי הגב של אורטל, הוא רק משמיץ אותה.

או...שזה בגלל שאורטל אמרה לו שהוא מתעלם ממנה

אז הוא מנסה, בקלמזיות ראויה לשמה, לא להתעלם ממנה.. בכל מקרה, בגלל שזה נעשה מול דניאל, אני משערת שלא הייתה לו כוונה לפלרטט.

webguy

New member
לא נראה בנתיים שהוא מאוהב בה ..

אין בניהם סימטריות לגבי הקשר ועומק הקשר בניהם .. הבחורה התקדמה הרבה יותרה ממנו ...:)

noaxxx

New member
אולי, שהיא לא לבד במערכה, ושתרגיע

אבל לא נראה לי הגיוני. אם אני מחברת את זה ש... 1. אורטל שאלה אותו לפני שבוע אם הוא עדיין מעוניין בה (מעדות שמיעה בלבד..) 2. ואת זה שהוא משמיץ אותה מאחורי הגב 3. וזה שדניאל פגועה מאורטל 4. וזה שאורטל אמרה לו אתמול (אם אני זוכרת נכון) שהוא לא מתייחס 5. ושאורטל כבר היתה בסרט הזה בין איתן לאורן ולמדה את הלקח, והיא עכשיו מכוונת על אורן אז המסקנה המתבקשת היא שהוא סתם השתובב איתה ודניאל קצת הגזימה בתגובה שלה.

לדברי איתן , בשבת שעברה אורטל שאלה אותו

מפורשות אם יש סיכוי שעוד יהיה ביניהם משהו.... זה כבר לא רמיזה. אני מבינה את דניאל, אורטל הייתה חברה קרובה ובמקום הזה מאוד קשה להיות אובייקטיבית ולקחת דברים בפרופורציות.

Deacon Frost

New member
מצד שני אי אפשר לדעת אם הוא דובר אמת

יכול להיות שהוא מנסה לנפח לעצמו מחדש את האגו אחרי שהוא נפגע כשאורטל הפסיקה את האינטימיות ביניהם כי מבחינתו זה התפקיד שלו בתכנית אם ליזום מערכות יחסים או להפסיק אותן.

andy181

New member
בהחלט יכול להיות..אבל אני לא מאשימה את דני

שכועסת על אורטל. אני מקווה שהן ישבו לשיחה ויפתרו את עניין הטלפון השבור הזה.

sivan513

New member
דניאל בריב עם אורטל בגלל שהיא חושבת

שאורטל פלירטטה עם איתן? מה כולן התהפכו עליה פתאום?

Deacon Frost

New member
זה נקרא "כבדהו וחשדהו"

הרי דניאל כבר עדה לכך שהייתה איזו אינטימיות בין אורטל לאיתן בעבר (נשיקה), אז למה לה לא לחשוד שהקרבה המחודשת בין אורטל לאיתן נועדה כדי לפתוח מחדש את הסיכויים למשהו רומנטי ביניהם?

andy181

New member
לא בגלל זה..אורטל אמרה לדני שהיא לא בעניין של

איתן, אבל היא שמעה מאיתן שאורטל שאלה אותו לפני שבוע אם הוא עדיין בעניין שלה (אורטל) דני שמעה על זה היום ונפגעה. היא החשיבה את אורטל לחברה טובה וסיפרה לה הרבה דברים על המערכת יחסים שלה עם איתן ופתאום היא גילתה שהיא עדיין אולי בעניין שלו למרות מה שאמרה לה.

דיי3

New member
איתן פלירטט איתה .

מזכיר לי את הסרט "אשה יפה". אבל בקטע טוב. לא בקטע שחס וחלילה אני משווה את אורטל למקצוע של ההיא.

goodpink

New member
שתכעס עד שתעוף משם. היא לא וויתרה על איתן

איתן לא היה מעוניין בה ולא עשה צעד לכיוונה אף פעם...היא אמרה זאת כי ידעה שאין לה סיכוי עם איתן הוא בקושי דיבר איתה ולהגיד דבר כזה הייתה חייבת כדי להישאר לצד קרן אחרת קרן לא היתה מדברת איתה ומשתפת אותה.. קרן יכולה לעשות מה שהיא רוצה עם גב עם היא מעוניינת בסופו של דבר היא שם בשביל עצמה...ולהיא היתה עם בן...כמו שקרן היתה עם איתן...כך ש FAIR PLAY זה לא כאילו קרן הלכה על בן שעימו ליהי היתה בקשר...

meytula

New member
היום אני צופה בחתיכות.דניאל ויוני בשיחה

דניאל מספרת ליוניש היא מאוכזבת מאורטל ומרגישה שהיא עשתה לה קטע מכוער ותקעה לה סכין בגב האמת שלא שמתי לב שאוראל מתחילה עם איתן,אולי פספתי כי אני היו זמנים שלא צפיתי באינטנסביות כזו אחרי שהשלימו

andy181

New member
הם מדברים על משהו שהיה לפני שבוע אבל

התגלה היום. אורטל שאלה את איתן לפני שבוע את איתן אם הוא עדיין בעניין שלה, איתן סיפרה את זה היום לדני. דני נפגעה כי היא סמכה על אורטל וחלקה איתה הרבה דבריםאישיים ועכשיו היא מרגישה שאורטל תקעה לה סכין בגב. דני שאלה שאלה את אורטל לפני שנפתחה אליה אם היא בעניין של איתן והיא עתנה שלא ובגלל זה דני נפגעה.

MICHI2404

New member
אני עוקבת אחרי אורטל, ובכל פעם שהיא נמצאת עם

איתן לבד היא מאוד מאוד מפלרטטת איתו, ומשהו איתה לא מרגיש לי בנוח.

למעלה