שרשור עדכוני ערב 20/8/2011

MICHI2404

New member
אורטל לא כזאת תמימה. אל תשכחו שאורטל היחידה

מבין הבנות שהיו עם איתן (קרן ודני) שניסתה לנשק אותו ראשונה. זוכרים שישבו בסלון בחדר שלו, ואז היא התקרבה אליו ונישקה אותו בשפתיים... אני משוכנעת שאם איתן היה ממשיך להיות בקטע איתה היא היתה גם שוכבת איתו.

webguy

New member
ידידות וזהו .. מה רע בזה ?

יעבירו את הזמן בשיחות יכירו ירקדו ביחד .. אם יהיה משהו אז שימשיכו בחוץ ..!! סטסטי מהאח בארץ ובעולם בכל מקרה הסכוי נגדם כנ"ל לגבי איתן ודניאל ..!!

webguy

New member
זה מה שהוא רוצה לפי מה שאמר ..!!

השאלה אם הוא אומר את האמת ? או מפחד להפגע ולצאת טמבל כמו בן אז הוא מגיע לקשר עם דרישות מונמכות מראש ?

קשקשה9

New member
לא רע בכלל כל זמן ששני הצדדים מודעים לכך

וכל זמן שזה לא יפריע להתפתחות עים גב כי הוא כבר שאל על טיב היחסים בניהם

אין לדעת אם זה אסטרטגי מבחינת אורטל אבל-

אורן הוא באמת בחור מתוק מבין כל חבריו של איתן ואיתן עצמו...אז אפשר להבין אם היא גם פיתחה אליו סוג של רגש...מעניין אבל למה היא חוסמת את עצמה בפני גב, כי ברגע שהיא רוצה את אורן ואורן ירצה גם אותה, ברור שגב יוצא מהתמונה ויורדים גם הסיכויים לזכות במיליון...אז אני לא יודעת אם היא מראש פסלה אותו כי היא באמת לא מעוניית או שהיא חושבת שגב לא ירצה אותה ולכן הלכה על אורן כי ידעה שהיה מעוניין בה בהתחלה ואז זה כן נראה כמו מהלך אסטרטגי...

easternstar

New member
זה באמת קצת מוזר. היא יכולה ללכת על המיליון

עם גב. אולי היא רוצה ללכת על המיליון כמועמדת הבודדה מול שני הזוגות ולקחת את כל המיליון? אתי כבר אמרה היום לאיתן:"אפשר לקחת את המיליון, גם בלי להיות בקשר רומנטי". ברור שזה המסלול של אתי. אולי גם של אורטל?

goodpink

New member
לא מאמינה שהיא הטיפוס של גב היא לא מספיק חכמה

ונראה שהיא קולטת את היחס מעט מתנשא שלו כלפיה. לדעתי היא בחורה עם הרבה בעיות אישתיות וגישה...אבל מגלה אנושיות במצבים מסויימים לדעתי אורן הוא כלי להתקרב לאיתן כך היה פעם שעברה וכך גם הפעם כך גם דניאל כלי כזה והינה אחרי ההתקרבות לאורן יש יותר דיבור ואינטרקציה עם איתן.... לגבי אורן אמרה שהוא בחור טוב אבל לא הטעם שלה כמו כן אמרה שצריכה גבר ספונטני ולא נראה לה שהוא כזה וגם אמרה שלא יכולה בגלל שהוא חבר של איתן ...אבל יכול להיות שזה נוגע ממה שאורן אמר לה שקשה לו קצת בגלל שהיא התנשקה עם איתן... עם כל מה שהיא אמרה היא עדין מפלרטטת איתו ונותנת לו סימנים במיוחד ממה שהוא אומר...לא מראים את זה הרבה יותר שומעים את זה מהשיחות שלו עם הבנים קשה לשפוט כי משום מה ההפקה לא רוצה להראות את זה גם בשידור הרציף

webguy

New member
מי שחכם לא נופל לסמים ..

גם לגב יש איזו בעיה ..אדם מושלם לא נופל לסמים .. מעניין שהענין הזה לא נדון בכלל בווילה .. למה זה קרה לו והסיבות ... הוא גם מסתורי כרגע שומר את הקלפים שלו לעצמו רק אורטל חכמה להגיד איזה הורים יסכימו לחתן כזה ? האמת צודקת ..

קשקשה9

New member
אין קשר בין חכמה\טיפשות וסמים-חבל לאמר דברים

בלי לדעת את הנושא לעומק

goodpink

New member
שטויות! ונכון לכל הורה יהיו השגות אפריורי אבל

מקווה שהורים חכמים ובכלל אנשים חכמים יודעים לא לשפוט להבין שאנשים משתנים יש דברים ונסיבות שהובילו לדברים ולשפוט את הבן אדם לפי מה שהוא שעומד מולם... וזה שטויות שאדם חכם לא נופל לסמים כל אדם יכול לפול לסמים נסיבות בחיים יכולים להוביל להרבה דברים....

webguy

New member
מי שיש לו בעיות נפשיות שילך לטיפול נפשי ..

זה עושה מי שחכם ... :) ברור שכל אדם יכול ליפול לסמים ..... השאלה מדוע אדם חכם יכנע לתכתיב חברתי ? יכנע ללחץ חברתי לקחת שכאטה ? זה וויכוח אין סופי ...ובכלל מי זה חכם ? :)))

קשקשה9

New member
מה קשור לחץ חברתי???

חבל שאתה מדבר בנחרצות בנושא שניכר שאתה רחוק מלהיות בקיא בו.הייתי מסבירה לך באריכות דבר או שניים אבל לא נראה לי שזה המקום.כדאי שנעצור פה ואם אפשר עצה לי אליך מכל הלב:ברורה לי אהדתך לאורטל אבל מכאן ועד להצדיק כל פיפס שיוצא לה מהפה זה לא הגיוני,אורטל ככל האדם אומרת ועושה טעויות ואתה כאדם בפני עצמך יכול לקבל או לבקר אבל לאמר אמן כמו במקרה הסמים זה לקחת את זה צעד אחד רחוק מדי.גם אני צופה בה ורוצה בהצלחתה רק בגלל העובדה שלא עשתה רע לאף אחד שם

webguy

New member
יש לי חדשות :)

כבר בתועדת הזהות אורטל מודה בטעויות .. אני לא היחיד שמגן על אורטל ומסתבר שיש הרבה כמוני שבדעתי .. אני בחרתי בדרך לענות למי שתוקף אותה ..יש שעושים את זה בסימוס :) להם לא הערת באם זכרוני לא מטעה אותי .. לגבי הסמים .. לא צריך להיות בקיא ולהבין שמי שהולך לסמים עושה טעות ..!! ואצלי הוא לא כלכך חכם ..:)

קשקשה9

New member
שוב WEB מה זה משנה אם ולמי הערתי

כרגע אתה ואני דנים הנושא ואני לא בעניין של להתקיף או להתגונן,להיפך ציינתי שאני מאוד מבינה את אהדתך לאורטל ואפילו חולקת איתך (במידה כרגע)את האהדה אליה.מה שרציתי לסייג זה שאם אורטל אמרה על גב שהוא לא הבחור שמביאים הביתה-זו לא סיבה לאמר אחריה אמן,כי נושא הסמים הוא הרבה הרבה יותר מורכב מטוב רע חכם טיפש וכו' .בכל אופן שיהיה לך המשך הצלחה עם הפיבוריטית והלוואי ולא תאכזב(אורטל לא אתה
)

webguy

New member
מנקודת מבט שלי ..

להורים בת שמביאה עבריין לשעבר זה בעיתי ..!! ולכן אורטל אומרת את האמת ..:) ברור שזה מורכב ובעיתי ובגלל זה הורה לא רוצה שיהיה קשר כזה הוא מעדיף מישהו יציב עם בסיס טוב .. הרי הוויכוח הוא לא על צדק או פייר או הוגן ..זו המציאות זיווג לא רצוי להורים ואורטל אמרה את זה בלי ליפות .. דווקא מגיע לה נקודת זכות על גלוי הלב הזה :))

קשקשה9

New member
לאורטל מגיע נקודות זכות על כל הפעמים

בהם אמרה בזמן אמת את מה שצריך היה להאמר כמו במקרה של ענבר ואיילת-בזה אין ספק לגבי גב ונישואים בכלל-לאף אחד אין תעודת אחריות על הבעל או האישה שאיתו הולכים לחיות ביחד ואי אפשר ללכת על בטוח החיים מלמדים שיש דברים הרבה יותר גרועים מנרקומן לשעבר שהשתקם וכיום משקם נערים בסיכון
עבריין לשעבר?לא שמעתי על זה
.....

webguy

New member
נדמה לי שסמים הם עברה על החוק :)

לזה היה הכוונה שלי ..ואני מתנצל אם הבנת אחרת ..

קשקשה9

New member
אין על מה להתנצל ,שאלתי בכוונה לדעת כי לא

שמעתי על עבר פלילי יאללה שיהיה ערב שקט ושאלו יהיו הבעיות שלנו

למעלה