שרשור עדכוני ערב 20/8/2011

לא ברור, אם היא באמת שאלה את איתן

אם הוא עדיין בעניין שלה לפני שבוע...יש כאן בעיה קשה של אמינות מצידה.

webguy

New member
שאלה עקרונית :)

למה לאיתן מותר להיות בקשר עם שתי בחורות או לגב .. ולבחורה זה אסור ? בסופו של דבר במה מדובר על שיחות ונשיקה חטופה פה ושם .. מעניין דווקא איתן שלמעשה קיים יחסי מין בעת קשר עם שניים זוכה לחנינה ..ולהבנה ..!!! ואילו אורטל שבסך הכל זרקה משהו ספק ברצינות ספק כדי ליצור אצלו גרוי כבר נצלבת ..! באמת אנחנו במאה העשרים ..

כי ככה זה בחיים ../images/Emo9.gif

אבל ברצינות, אין לי בעיה עקרונית עם זה שהיא תנסה לפעול בכמה מישורים, בסך הכל זה המשחק והרבה מאוד כסף עומד כאן על הפרק, הבעיה שלי עם ההתנהגות שלה היא כזו - היא התקרבה מאוד לדניאל ודניאל חשפה בפניה את כקישקעס של הרגשות שלה, אחרי זה, ללכת ולנסות להתחיל עם איתן או אפילו לפלרטט איתו - פסול. בסולם הערכים שלי , גם אם מדובר בתוכנית טלויזיה.....גם אם הרבה כסף עומד על הפרק, היא יכולה לשחק קצת יותר נקי, יש בה משהו לא ברור וזה לא מסתורין קסום, יותר ויותר אני רואה בה משהו לא נקי, לא טהור....מקוה שאתבדה.

webguy

New member
היא אמרה לאיתן ..הייתי רוצה להכיר אותך בחוץ..

אז מה רע בעקיצה פה ושם ? הרי היא בעצם לא עשתה שום צעד ממשי ... כולם חושבים שדניאל אוהבת את איתן אבל לא שמעתי שמישהו אומר שאיתן מאוהב בדניאל אז אולי זה קריצה בכוון לא פה אבל אולי שתצא אם תרצה ..!! בפועל היא ניתקה את הקשר עימו אחרי שאמרה זה לא לעניין לנהל קשר עם מספר בחורות ..!! היא לא ממש החלטית לגביו ואין בזה שום פסול גם דניאל לא נקיה ולא ממש ברור אם היא אמיתית איך יחסי המין עם קרן עברו לה כאילו לא היו ככה מתנהג בחור שאמור להיות מאוהב בה ? אורטל לא שונה מאחרות ונוקטת בטקטיקה שונה מאחרות וזה לא פוסל אותה או עושה אותה ללא מוסרית ... לפחות היא לא נדבקה פיסית ונמרחה על איתן כמו דניאל וקרן

ראשית כשהתקרבה לדניאל , הבטיחה לה שאין לה

שום עניין רומנטי באיתן, זו הסיבה שדניאל פתחה את לבה בפניה ושיתפה אותה. נכון, אפשר להגיד זה משחק והכל מותר, אבל אני חושבת שזה לא לעניין.

ליאורי13

New member
אתמול שמעתי שאורן אמר לחברים שלו

שהוא פוחד שדניאל תפגע משום שאיתן לא מצהיר שהוא אוהב אותה כמו שהיא מקפידה להצהיר, אורן לא סתם אמר הוא יודע דברים שאנחנו לא יודעים נראה שאיתן לא ממש סגור על דניאל ומחכה לבנות החדשות או להתפתחות עם אורטל?

easternstar

New member
השאלה היא האם קשר עם אורן יגן עליה מהדחה?

היא יכולה לפספס אפשרות לקשר עם גב. הוא יודע שהיא פופולרית בחוץ.

goodpink

New member
היא לא תועמד בכל מקרה.... ותלוי מול מי

אם היא היתה מועמדת.... תלוי במצב בווילה באותה נקודה...יכול להיות שאסטרטגית יהיה כדאי להעיף אותה כי לא תחזור עוד הזדמנות כזו ולהיות עם מי שבאמת רוצים מבלי שיהיה סיכוי שאורטל תיקח את המיליון לבד גם בלי אחד הבנים אבל לא נראה לי שהיא תיהיה מועמדת היא וענבר לדעתי הכי מוגנות...למרות שהן השתיים שהבנים הכי זוממים עליהם להדיח

easternstar

New member
מבחינת הקהל כנראה שאורטל מוגנת

אני לא בטוח לגבי ענבר. כל מי שאני מכיר וצופה בתוכנית לא אהב את ההתנהגות שלה ולא מסמס לה. השאלה מאיפה מגיעים האסמסים שלה. אורטל לא יודעת עד כמה היא חזקה בחוץ לכן יש הגיון בבחירה אסטרטגית.

24שעות1

New member
יש לי קונספרציה הזוייה - תגיבו

האם יוני סגר דיל עם אתי למיליון. אחרת לא ברור לי למה הוא שומר עליה , מגן עליה ומשתף איתה פעולה בכל ההתססות הריכולים, והאש ששניהם מייצרים. ליוני כבר לא חשוב ומפריע לו התדמית החיצונית שלו מהחיבור לאתי שימו לב גם!!!!!!!!! שיוני הוא השותל בשטיפות מח קצרות בין השורות שוב ושוב לחבריו את המודחת הבאה.

איתן אמר היום בצהרים

שישמור אותה כמה שאפשר בשביל אורן , אם אורן ירצה. היום ראיתי ממש אבל ממש קצת ומה שראיתי.. איתן היה בבריכה ודיבר עם יוני הם דיברו על מי יכול להיות מועמד להדחה הזכירו את ליהי קרן ואורטל ואז יוני אמר את קרן גם אתה וגם גב תשאירו ואיתן אמר שיעשה הכל כדי להשאיר את אורטל בשביל אורן, כל זמן שאורן ירצה בזה מוזר שאם לא מעלים בכלל על הדעת שאתי תהיה מועמדת הרי היא כבר היתה מועמדת פעם אורטל וענבר אף פעם לא הועמדו ע"י הקהל... התוכנית איבדה את זה מזמן , ואפילו גב לא הצליח להביא להם ביום חמישי יותר מ-8% רייטינג

goodpink

New member
הם דיברו על זה עכשיו ובן זומם על ענבר

בן האפס עדין מנסה להגן על ליהי בדרך כלשהי אומר לבנים שאם ליהי מועמדת הוא מעדיף מבחינתו שלא תיהיה שם אבל הוא אף פעם לא יבקש מהם לעשות דבר כזה....אז מה אתה בעצם אומר בן ? להגן עליה? אפס ואז הוא התחיל לתת דוגמא של מצב שבו ליהי ענבר יהיו מועמדות ואמר שהיה מעדיף את ענבר תעוף ואז המצלמה העבירה שהתחיל לתת עוד בנות ודוגמאות... טוב מאוד שענבר כנראה לא תועמד להדחה המצביעים שלה הם פחות או יותר קבועים או שזה מהקיבוץ שלה או שזה מאנשים מערוץ הספורט או יותר הגיוני קהל מהשידור המרכזי שיצרו אמפטיה כלפיה בעקבות הפרק עם הפסיכלוגית והעריכה פשוט מגנה עליה לאורך המשדרים בערוץ המרכזי הכניסו לא הרבה דברים שיכלו לפגוע בה.... רק אולי מה שענת אמרה אחרי ההדחה של איילת זה שהיא לא נפרדה מאיילת וזה שהיא לא רצתה לעזור לליז כל השאר היה לטובתה ....יכולו להכניס הרבה יותר דברים שיפגעו בה מבחינת הקהל....כמו כן הבייבי פייס שלה גורם לאנשים לצאת מנקודת הנחה שהיא פועלת מטוב...כך שהיא יכולה לצאת מהרבה מצבים שאחרות לא היו יוצאות נקיות ממנו.. כך שאם זה אתי וליהי זה יהיה צמוד מי ילך אם זה כל אחד אחד ליהי תלך וכך צריך להיות בחורה שמכרה את עצמה שעושה מניפולציות כל הזמן לפני הדחה משעממת לא חכמה בכלל חסרת עמוד שידרה אפילו השיחות שלה היא לוקחת מילים שאחרים השתמשו כדי לנסות להיראות אינלגנטית..

24שעות1

New member
מתפלא על הפורום - איך לא קלטתם את יוני

יוני הוא היוזם הממריד וכאילו איתן המוציא לפועל הכל זה יוני הנחש יוני בנחמדות , ובשיחות ובמשפטים של דארך אגב כזה, שותל בראש של איתן ואורן את מה שהוא רוצה ולבסוף זה מתבצע. גם בשיחה היום עם איתן , שתל לו ומכין לו את ההדחה עם קרן

noaxxx

New member
את יכולה לפרט מה היה היום עם איתן?

מה הוא אמר על קרן...

goodpink

New member
נכון שיוני הדמגוג עושה את זה לרוב מתוך

האינטרסים שלו ולא של חבריו. מתוך שיקולי אגו שחצנות וכו לגבי קרן בשיחה שהיה להם על ההדחות הוא אמר שאם קרן תיהיה מועמדת אז גב ואיתן יחזירו אותה. לא נראה שהוא בונה על ההדחה של קרן. הוא ליכלך על בנות אחרות שהודחו...

למעלה