../images/Emo240.gifשרשור עדכוני ערב 13/8/2011../images/Emo240.gif
קרן מתנצלת בפניי איילת שהיא הולכת להעמיד אותה להדחה. זה אומר שגם ליהי תעמיד אותה. איילת מרגישה שגם ענבר שמה את השם שלה. איילת יושבת שם עם דמעות בעיניים.. מחזיקה את עצמה. אומרת לקרן שזה בסדר, בסדר. שאם היא צריכה ללכת הביתה אז היא תלך. קרן אומרת לה שהיא מקווה שהיא חזקה בחוץ ושהיא תחזור. איילת אמרה שהיא לא בטוחה שהיא תרצה לחזור אם היא תועמד להדחה.
על קרן והשותפה שלה בחוץ לדירה. היא לקחה את צ'רמר. וכול הכבוד לקרן שמסרה לה רמז והוא המסר. באמת וכאן אני אגיד מגיע לה החסינות שנתי דעתי.? וכמובן הכול בזכות צ'רמר. בטעות כרתי לו צ'סטר חחח. כי הלכתי להקלטות ושם ראיתי בוודאות שקרן לא הכי היה מסורה. רוב הזמן עסוקה בריכולים וצ'רמר משוט להנאתו. אבל מגיע לה הנחת הזו כי באמת עבר הדבר היפה ושמו צ'מר לאימוץ שבקורב יהיה איתה. שבוע טוב לך לכולם.
גם שאת לא אוהבת את קרן. מקווה שעכשיו תביני כמה קרן כנה \ אמיתית ובלי משחק. כולם שם עשו הצגות כמה הם קשורים לכלב והורידה דמעות למצלמה. קרן ללא דמעות מעשית מאוד פעלה. אתי בהתעלפויות ובכי דרמתי , אבל אפילו לא חשבה לבקש שיקחו את הכלב. מקווה שתפקחי את עינייך ותהי אובייקטיבית לראות את המעלות שיש בבקרן. כן נכון קרן מרכלת אבל כולם מרכלים משמיצים ומתלכלכים. אצל קרן זה יותר ניתוח המצב . ולכן הרבה פעמים אני נהניית לשמוע אותה
א יש הרבה דברים יפים בקרן. כמו לדוגמה אחת מהן שהיא עושה למען חברה. ולא להתבלבל רק למען ליהי. וכאן בבית הזה בתוכנית הזו אסור להיות חברות. ולתת לזה הצמדה. חברות בחוץ.. כאן נכנסת קרן לצומת הברמודה. כול היופי שבה האופי. נעלם נבלע. לכן ציינתי צומות הברמודה. למה כך היא ליהי ואתי. והכלל אומר שלוש חברות זה עברה. תמיד נוצרת קינאה שינאה. גם כאשר הם קובות. תמיד יש אחת שאומרת אני איתך במים ובאש. וזו אחת מהשלושה . אתן לך דוגמה קלסית והיא ממני לי היו שני חברות צמודות. אני נפרדת מאחת בלילה טוב. . ונשארת רק קצת עם השנייה. חוזרת לי הבייתה והטל מצלצל. נו מה אמרתם אחרי לכתי. הכוונה אחרי הגב שלי. שום דבר הכול בסדר. נו טוב אני סומחת עליך. ותמיד יש דעה רעה מצד שלישי. ולא תמיד צודקת. כי הטבע של בנות זה לדבר וכמובן. הסקרנות הורגת לפעמים.. מה שלא אהבתי אצל קרן. זה שהיא משמשת בליהי כחברה יחידה. שזה לא מתאים כאן. וכמובן אתי לא לברה אבל קרן השתמשה בה להכול? וגם ניצול. וליהי אפס ליד הנתינה של אתי לקרן. אותה ליהי. מתאימה אולי לבחוץ כחברה. קרן עם הרבה אגו..... ואתי עזרה לה בנושא. אז כאב לי להיות בצד של קרן וכמובן לצדד במהלכים שהיא עושה.. ופשוט הזמן לערתה. היא מראה כוחניות שבחוץ לא אוהבים. וכמובן בכול הכלים המאפשרים לה להשמתש עושה זאת יותר מכולם. אם זכור לך כעסו על אותה ליז למה היא משמשת באיתן .ובגברים" בבית כדי להתגונן פני הבנות והמריבות שלה. ןמה קרן עושה אותו הדבר. לקרן יש פלוס על ליז היא לא בכויה ומטורללת? ומפעילה את הקסם שלה. ומצליחה. בן מחבב אותה כנ"ל יוני. ואורן גם מאמין לה. זה עד להודעה חדשה. צריך להוריד פורפיל לפעמים. לקרן אין מעצורים. אז קרן עוקצנית הפכה היא. כמו אתי בלשון עבר. פשוט אתי סוג של המונית. ועיליה ניקר כול דבר???? ליהי סתם בחורה חלשה ודוחה. כמו אותו בן למשל. לגבי הלב של קרן אני מאמינה שהוא טוב לגבי הרבה דברים גם לגבי חיות המחמד שזה אומר מי שאוהב חיות אוהב בני אדם. לגבי האמירה כולם מרכלים זה בסדר. אבל לא כולם משתמשים בכלים שאני ציינתי וגם כוחניות. זה סוג של התנשאות גם וזה יש לקרן. חבל.ואסגור במשפט טוב אני לא שונאת את קרן. פשוט מאוד לא מחברת למעשים שלה היום. . תמיד אפשר לתקן בחיים כמובן רק לטובה.. וראי לדוגמה איך יש מהפך לגבי אתי. גם אני אמרתי לחברה שלי בדנבר שיש הרווק אבל מתנהגים כמו בשוק. בגלל אתי וכול מכלול הדברים פשוט זול. לילה טוב לך 24שעות1 ושבוע טוב ומבורך לך.
ושוב חשפה כמה הבחורה חכמה ישרה אמיתית. אהבתי אתמול מה שהיא אמרה על אתי לדעתי תמיד חשבה להעמיד את אתי ורק ענבר לקחה אותה למקומות לא נכונים אבל בסופו של דבר הלב של ענת והראש שלה הגיעו למסקנה ולהחלטה הנכונה לא נתנה לענבר להשפיע עליה. ענבר מעצבת אותי מאוד איך היא מפזרת חול ומנסה להשפיע על ענת כאשר ענת צודקת בכל מה שהיא אומרת איך היא רואה אנשים ומצבים וענבר מנסה להגיד שלה שהדברים הם לא ככה כאשר ענת צודקת. כזה מעבנת. עצבן אותי שענבר אמרה לענת היום על בן שהוא מחפש בה חברה טובה...זה נשמע כאילו אינטרס שלה ירד לה האסימון להיות חברה טובה של בן...היעד הבא. ענת תצא אבל שמחה בשבילה שלא תתלכלך בגועל . לא מכרה את עצמה בשביל להישאר במשחק מקבלת החלטה נכונה בנוגע להצבעה...יש לה עומק אינטגנטית חכמה.... עדיף לה לצאת עכשיו לפני שיפגעו בה יותר. וכמו שהיא אמרה אם היא מועמדת היא מעדיפה לא להיות שם.
מקווה מאוד שהפחד מאתי לא הניע אותה להצביע נגדה. ואני חושבת שענבר באמת חברה טובה שלה , וכל מה שאמרה, אמרה מתוך אהבה אליה, מקוה שגם ענבר קיבלה שכל ברגע האחרון להחליף את אתי באיילת בהצבעה.