שרשור עדכוני ערב -
13/08/11

didush100

New member
מתי יוציאו את בן וליהיא לדייט?

איתן במילא מיצה אני חייבת לראות אותם בדייט כבר

didush100

New member
במקומם לא היתי אוכלת מהעוגה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

24שעות1

New member
יכול להיות שההפקה מנחה את אתי כייצד לנהוג

קשה לי להאמין שקיים ביקום יצור כמו אתי- שקרן תת רמה ברברי ועוד

אלונה1288

New member
אתי את תת אדם! פשוט פאדיחה לאנושות.

משליטה טרור בבית כמו רודן! יצאה עכשיו על איילת ליהי וקרן על שרוצות להצביע לה... ואמרה לאורטל" בואי בואי נלך לבנים נגיד להם מה קרן עשתה..." ילדה בת 3.

24שעות1

New member
אורטל ואתי רק ליכלוכים

איילת סיפרה לקרן וליהי שאורטל ואתי עידכנו אותה והזהירו אותה מהחברות שלה שמדיחות אותה , קרן התפוצצה - כי באותה שיחה שדיברה עם אתי , אתי בעצמה אמרה שהיא תדיח את איילת .

אחרי יום שלם שענבר עשתה שיחות לכולם להדיח את

איילת. עכשיו היא משחקת אותה מתמסכנת ובוכה בפני איילת.

קשקשה9

New member
למה לעזאזל איילת מצטדקת בפני ענבר במקום

להגיד לה לכי ת#@$% ולצאת מהחדר??? מישהו יכול להסביר לי את הביטןל העצמי שלה?

קשקשה9

New member
מיצ זה מתסכל אותי לראות בחורה כלכך מוכשרת

יפה עם שמחת חיים שמבטלת את עצמה ומתרפסת בשביל מעט אהבה וקבלה למה ? מישהו יכול להסביר לי?

goodpink

New member
מה זה משקפיים של אתי? איילת בטחון עצמי נמוך ח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איילת יש לה בטחון עצמי בשמיים. איילת נפגעה מהדחיה של איתן ומזה שהוא כעס עליה לא סבלה את היחס שענת קיבלה מהבנים בשבוע של המסיבה של קרן בנוסף לחברות ענת ענבר זה הכניס אותה לשיא ריכוז בעצמה שבא לידי ביטוי במסיבה של קרן ומשם מה שקרה בלילה שענת וענבר היו איתה 5 שעות. סביר להניח שברגעים האלה אין לה בריחה מרגשות אשם שהיא שם. בסופו של דבר כמה שאחרים ידברו איתה היא צריכה את השיחות עם ענבר במיוחד...בדאון שלה...את השמחה היא יכולה לחלוק עם אחרים אבל את הדאון להוציא אותה מזה היא צריכה את ענבר....

niva99

New member
לעניות דעתי, הבלתי קובעת בעליל

כל בן אדם שתקחי ותשימי אותו בתנאים בהם איילת נמצאת כרגע - אין מנוס מלאבד את הבטחון העצמי. [ אין לה כרגע תמיכה מאף גורם ידידותי - כולם הפנו לה עורף. במיוחד "חברותיה" הגרידיות].

למעלה