שרשור עדכוני ערב -
13/08/11

goodpink

New member
היא הפנתה להן עורף קודם בקנאה שלה במיוחד ל

ענת. שכעסה על כך שענבר וענת חברות שכעסה וקנאה על היחס שענת מקבלת מהבנים והשיא במסיבה למה לא לכבד מה שחברה שלך עשתה למה היא עשתה הכל כדי להרוס את הערב ולהיות מרכז תשומת הלב הכל. מה היא עשתה בשביל ענת? ענתה לעומת זאת היתה שם בשבילה בכל הדאונים שלה ביקשה מאיתן לדבר איתה שכעס עליה... ואיילת? תודה להגיד על זה שהיו לצידה 5 שעות שלקח מהם כל כך הרבה כוחות לא יכלה להגיד תודה נו באמת. תראה איך אם היא נשארת היא ישר מתרוממת היא עשתה אותו דבר לפני ההדחה הקודמת...מתרוממת כמובן יחסית ענת לא מצביעה לה. אבל מובן לי איך ולמה הן דיברו איתה וזה באמת מתוך דאגה...קשה להם עם כל הכוחות והאנרגיה שהיא לוקחת מהן הן שם בשביל עצמן יש להן בעיות משל עצמן להחיל ולהתמודד הן לא יכולות להיות כל היום בבעיות של איילת וזה מה שהיא דורשת ודורשת ודורשת איך היא הוציאה אותן כרעות במערכת היחסים שלהן בגלל המצב של אמא שלה מגעיל איך היא התמסכנה לבנים...כאשר יש לה אשמה גדולה גדולה גדולה במצב הן ניסו להתרחק כי קשה להן אבל היא לא רצתה להתרחק בסופו של דבר בגלל שליהי קרן וכו לא נותנת לה הרגשה טובה למרות הכל זה נראה מאולץ איתן לא אמיתי

goodpink

New member
איילת בחורה עם בטחון עצמי גדול מעידה על עצמה

ככה אמרה לא פעם ולא פעמיים בתוכנית. היא בדאון זה לא אומר שהבטחון העצמי שלה נעלם...היא רוצה תשומת לב זו הדרך שלה להשיג את זה ... הבנות לא שם בשביל איילת הן שם בשביל עצמן הבעיות של איילת לא גדולות יותר או קטנות יותר מהבעיות של חברות שלה אבל היא לא רואה את הקושי של החברות שלה היא רואה רק את הקושי של עצמה. קשה להן להחיל את הבעיות שלה וגם את הבעיות שלהן זה מובן.

קשקשה9

New member
../images/Emo45.gifענבר בגדה בה דיכאה אותה ביטלה אותה ועכשיו

היא עושה לה וידוא הריגה

24שעות1

New member
goodpink כל כך נכון כתבת

ולכן לענבר קשה עם הדאון שלה זה מוריד אותה למטה. גם ענבר מתמודדת במשחק ורוצה לצבור חויות ולהיות בתהליכים במשחק, ואם איילת קשה כי היא צריכה להיות שם רק על תקן מטפלת שלה. ונכון אם כל האהבתי לאיילת - כשאיילת בהיי' היא חולקת את זה עם הבנים ולא אם החברות הקרובות שלה. צריכים להיות הוגנים וואמיתיים פה בפורום. אגב מה קרה במסיבה של קרן - ראיתי שהיא השתכרה וליהי היתה איתה, אבל לא הבנתי מהי אמרה שם בשיכורתה שזה הפחיד את כולם שם.

goodpink

New member
קודם כל מה ששידרו זה ריכוז עצמי לא להאמין על

זה למה אין לה גבר שיש לה ציצים יש לה X Y וכו הצורה שהיא אמרה את הדברים אבל זה לא מה שהיא אמרה בשירותים עם קרן זה מה שקרה עם ענת וענבר שהן ישבו איתה אחר כך 5 שעות....ובסופו של דבר נלקחה מהווילה. ההפקה מסתירה מה קרה. גם שלחו לענבר SMS שיקרי לגרום לה לרגשות אשם בנוגע לאמא של איילת שענבר מאוד כעסה על כך. למרות שאיילת לא יודעת על זה.

חבל שהיא עושה, במיוחד לאחר שכל היום ענבר עשתה

שיחות לכולם שידיחו אותה. לא שווה שהיא תתחנף אליה, כי במילא יצביעו לה.

ענבר הצטרפה לקרן והפכה את עורה

מה שמשמח אותי הוא שאני בטוחה שענת תהיה מועמדת להדחה ולא משנה מי יעמוד להדחה מולה היא עפה

goodpink

New member
ומה זה קשור לענבר. לענת לא מגיע ללכת למרות ש

שבשבילה כדאי שהיא תלך לפני שיפגעו בה. ענת אמיתית חכמה מתוקה אינלגנטית וכו לאיילת פחות מגיע להישאר שם מענת אבל מי שצריכה ללכת זו אתי הרפש אדם ואחרי זה ליהי. ענת היא קורבן של ההפקה אין זמן מסך מסתירים מה עשו לה שם לא שמים דברים שהקהל יוכל להכיר אותה וגם אני רואה איך הולכים לתת הרבה זמן וקורבנות לאיילת בפרק הבא. בשביל זה היה היום איריס ולענת לא נתנו ללכת לאיריס

רותי167

Well-known member
דידוש לא משנה אם ענבר תצביע לאיילת,כל היום

היא חפרה לכולם בשכל שידיחו את איילת,הם יעשו את העבודה בשבילה והיא כאילו כאילו חברה ולא יכולה. ענבר דוחה ברמות על.

Klayhamn

New member
ענבר ואיילת - THE SHOWDOWN

איילת מנסה לשכנע את ענבר לא להצביע לה... ענבר מתחילה לבכות ואומרת שהיא לא יכולה להתמודד עם זה יותר אם שוב היא תגיע לדאון כמו שהיה לה. היא אומרת שהיא תאלץ להגן עליה עוד פעם, וזה קשה לה. ענבר אומרת שהיא מרגישה אחריות לדאון שלה, ומרגישה אחריות למצב שלה... היא חוששת לחיים שלה. היא אומרת שהיא לא רוצה שאף אחד מהאנשים שהיא אוהבת, יעבור את מה שאיילת עברה. איילת : אני שמחה שעברתי את זה ענבר: אני פחות.. אני לא ישנה בלילה איילת... אני מרגישה שאני אשקר לעצמי... קשה לי עם זה, כי ראיתי אותך אתמול, כי בשניה שנתקלת במצב קשה... איילת: למה, ראית איך מהר התרוממתי? הייתי בדאון לפני, הייתי במגמת עליה, ולא עליתי עד למעלה.. ומה שקרה זה ש... צריך להתרכז בסלון... הייתי פה למעלה ואתם עשיתם לי ככה והורדתם אותי. ענבר: אבל זה יכול לקרות שוב איילת: את יודע אבל מה אני אמרתי היום לאיריס? הן צדקו --- לאורך כל הדרך, אני ברחתי, אני לא מתמודדת, וכן זה מה שאני עושה בבית במקביל ליהי אומרת לבן שהיא החליטה להצביע לאתי, בגלל שהיא השוותה את ההתנהגות של קרן להתנהגות של איילת כלפיה, והיא החליטה להצביע אתי. בן מנסה להגן על אתי ולהגיד שהוא חושש מאוד שיהיו לה מספיק קולות כדי להיות מועמדת (?!!?)

למעלה