ענבר ואיילת - THE SHOWDOWN
איילת מנסה לשכנע את ענבר לא להצביע לה... ענבר מתחילה לבכות ואומרת שהיא לא יכולה להתמודד עם זה יותר אם שוב היא תגיע לדאון כמו שהיה לה. היא אומרת שהיא תאלץ להגן עליה עוד פעם, וזה קשה לה. ענבר אומרת שהיא מרגישה אחריות לדאון שלה, ומרגישה אחריות למצב שלה... היא חוששת לחיים שלה. היא אומרת שהיא לא רוצה שאף אחד מהאנשים שהיא אוהבת, יעבור את מה שאיילת עברה. איילת : אני שמחה שעברתי את זה ענבר: אני פחות.. אני לא ישנה בלילה איילת... אני מרגישה שאני אשקר לעצמי... קשה לי עם זה, כי ראיתי אותך אתמול, כי בשניה שנתקלת במצב קשה... איילת: למה, ראית איך מהר התרוממתי? הייתי בדאון לפני, הייתי במגמת עליה, ולא עליתי עד למעלה.. ומה שקרה זה ש... צריך להתרכז בסלון... הייתי פה למעלה ואתם עשיתם לי ככה והורדתם אותי. ענבר: אבל זה יכול לקרות שוב איילת: את יודע אבל מה אני אמרתי היום לאיריס? הן צדקו --- לאורך כל הדרך, אני ברחתי, אני לא מתמודדת, וכן זה מה שאני עושה בבית במקביל ליהי אומרת לבן שהיא החליטה להצביע לאתי, בגלל שהיא השוותה את ההתנהגות של קרן להתנהגות של איילת כלפיה, והיא החליטה להצביע אתי. בן מנסה להגן על אתי ולהגיד שהוא חושש מאוד שיהיו לה מספיק קולות כדי להיות מועמדת (?!!?)