שרשור עדכוני ערב -
13/08/11

webguy

New member
בשביל להעלות את הרייטינג העלוב ..

יש לגרום לסקרנות ... ולכן הם שינו שיטת הדחה .. אם זה יפעל ורייטינג יעלה ולו במעט .. אני מהמר שזה ימשך ככה מהיום לא נדע מי המודח ..!! וההצבעה אולי תהיה גם במהלך השידור השיטה שעשו זה אבסורד .. לא נותנים לאיתן אפשרות לבחור מי הוא רוצה שישאר .. הקהל יקבע לו מי מתאימה בשבילו .. זה מגוחך ...הוא זה שצריך לבחור מי מתאים לו .. לפחות שיתנו לו וטו אחד ..:)

אביבה75

New member
נעמה הלואי שאתי תספר לכולם על הזוג ההזוי

ותעשה לנו את העבודה אוי זה החלום שלי .שבוע טוב

sivan513

New member
נראה לי שבסוף אף אחת לא תשים איילת

ליהי וקרן שינו את זה לאתי והגרופיות החדשות ענת וענבר, יקשיבו להן. אפרופו מה זה התירוץ העלוב הזה של ענבר להעמדת איילת? כאילו שאם היא תהיה מועמדת להדחה ע"י הבית, ההרגשה שלה תשתפר?!

goodpink

New member
סליחה עובדות ענת החליטה כבר בבוקר אתי אז

אם מישהו שינה החלטה בעקבות משהו זה אחרים בעקבות ההחלטה של ענת. ענת רצתה להשים אורטל ואתי ענבר זו שניסתה להגיד לה להשים איילת בסופו של דבר היושר של ענת גבר למרות כל ההפשעה של ענבר וכבר בבוקר היא החליטה להעמיד את אורטל ואתי. עם אמרה את זה קודם לליהי וענבר אחרי זה לקרן בן וליהי אז סליחה ענת היא זו שמצביעה אתי וישרה עם עצמה כמו תמיד ושהיא תצא תצא הבחורה הכי איכותית שם הכי אינלגנטית שלא מכרה את עצמה להישאר במשחק.

Lichy7

New member
מי רושם לי עדכון? ../images/Emo10.gif

ממה שיצא לכם לראות ולהבין מי לדעתכם 3 הבנות שיועמדו להדחה?

goodpink

New member
אורטל ענת איילת/אתי רק רוצה לראות עם בן

האפס יצא עוד יותר אפס עם הוא העמיד את ענת להדחה. הוא לא עמד להעמיד אותה אבל האם הוא עשה זאת בעקבות הדברים של אתי

למעלה