סקר!!!!! בעד מי אתם? אתי או קרן? בעד מי אתם בריב הנוכחי, אתי או קרן?
נ נעמה8080 New member 14/8/11 #116 סקר!!!!! בעד מי אתם? אתי או קרן? בעד מי אתם בריב הנוכחי, אתי או קרן?
מ מריאנה 22 New member 14/8/11 #122 ../images/Emo45.gifאתי (למרות שיש לי המון ביקורת כלפיה) קרן בהרבה יותר גרועה, היא פשוט מגעילה אותי.
M meytula New member 14/8/11 #144 ../images/Emo45.gifלגמרי.היא מעלה בי תחושת גועל שלא חשתי מעולם כלפי אדם באף תוכנית ובטח ובטח שלא בחיים
../images/Emo45.gifלגמרי.היא מעלה בי תחושת גועל שלא חשתי מעולם כלפי אדם באף תוכנית ובטח ובטח שלא בחיים
S sivan513 New member 14/8/11 #153 ../images/Emo45.gif היא גם מנסה כל הזמן להתייפייף בזמן האחרונה, אבל ברגע שיש לה הזדמנות כל הרוע יוצא החוצה
../images/Emo45.gif היא גם מנסה כל הזמן להתייפייף בזמן האחרונה, אבל ברגע שיש לה הזדמנות כל הרוע יוצא החוצה
נ נעמה8080 New member 14/8/11 #130 אני גם בעד אתי פה וגם יש לי המון ביקורת ע היא פשוט הרע במיעוטו. לא סובלת את קרן הרעה!
ב בוףברכה New member 14/8/11 #140 קרן....../images/Emo45.gif אתי...מכרה אותה..עוד..לפני..ההדחה ש3 היו מועמדות...ובכלל אחרי ההדחה.. אתי..אין בה נאמנות.. מוכרת בצ'יק..,..
קרן....../images/Emo45.gif אתי...מכרה אותה..עוד..לפני..ההדחה ש3 היו מועמדות...ובכלל אחרי ההדחה.. אתי..אין בה נאמנות.. מוכרת בצ'יק..,..
ר רגע רק רגע Active member 14/8/11 #142 לא זאת ולא זאת... אני שמח שאתי הבהמה הפכה להיות השוט שמכה בקרן. מצידי, שתעשה בה סימנים - דצ"כ עד"ש באח"ב
לא זאת ולא זאת... אני שמח שאתי הבהמה הפכה להיות השוט שמכה בקרן. מצידי, שתעשה בה סימנים - דצ"כ עד"ש באח"ב
M MICHI2404 New member 14/8/11 #192 אתי רחוקה מלהיות צדיקה, אבל היתה חברה נאמנה מאוד כלפי קרן, וקרן זרקה אותה לכלבים.
E ela501 New member 14/8/11 #259 ../images/Emo45.gifקרן../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif
ל לונדרון New member 14/8/11 #126 ../images/Emo33.gif למה לא מקיימים את ההצבעה מחר?../images/Emo33.gif אם מסתירים את התוצאות מאיתנו ואוסרים עליהם לדבר על זה? מה ההיגיון בזה?
../images/Emo33.gif למה לא מקיימים את ההצבעה מחר?../images/Emo33.gif אם מסתירים את התוצאות מאיתנו ואוסרים עליהם לדבר על זה? מה ההיגיון בזה?
ל לונדרון New member 14/8/11 #132 באח גם אסור לדבר על הדחות כלל וכלל ו גם צריך להתנהג בהתאם ממתי זה נהיה כמ ובאח ולא סיפרו לי? יומיים הם מדברים על הדחות.
באח גם אסור לדבר על הדחות כלל וכלל ו גם צריך להתנהג בהתאם ממתי זה נהיה כמ ובאח ולא סיפרו לי? יומיים הם מדברים על הדחות.
ק קייזר סוזי New member 14/8/11 #137 לא אמרתי שזה כמו האח פשוט את שאלת למה לא עושים את זה מחר, אז התכוונתי לומר שזה לא כזה לא הגיוני לעשות את זה היום, יום לפני.. כמו שבאח עשו. מעבר לזה, כל היום הם מדברים על הדחות ואח"כ אסרו עליהם לדבר על זה? באמת?
לא אמרתי שזה כמו האח פשוט את שאלת למה לא עושים את זה מחר, אז התכוונתי לומר שזה לא כזה לא הגיוני לעשות את זה היום, יום לפני.. כמו שבאח עשו. מעבר לזה, כל היום הם מדברים על הדחות ואח"כ אסרו עליהם לדבר על זה? באמת?