שרשור עדכוני צהריים ואחה"צ
12/08/2011

אם עושים ריסטארט לתוכנית לדעתי

ליהי ובן מאוד מאוד מתאימים !!! אנשים שקטים,תרבותיים,מתאימים מבחינה חיצונית, לדעתי יכולים להיות זוג נפלא ולהצליח במציאות. לדעתי הם יכולים להקים בית לתפארת,ולגדל גם ילדים לתפארת,, אני רואה איך הם מתנהגים יחד לכלבלבון באמת כמו אבא ואמא כמו משפחה,,אני רוצה לקוות שהם ינסו מחוץ לוילה לפתח זוגיות. ענבר יורה לעצמה כדור,הכל עובר לאיתן, לדעתי איתן לא רוצה איתו אשה רכלנית,בוחשת,מבחבשת, איתן לדעתי מחפש בחורה שקטה,, ישרה, אחת שאפשר לשוחח איתה לצחוק איתה להשתובב איתה,,,איתן מחפש בחורה טובה מבית טוב... חבל לי על ענבר בחורה חכמה,נראת טוב, בטוח מבית טוב שהשתן עלה לה לראש ומשתמשת לרעה בכוח שניתן לה.. החיבור שלה עם קרן לא חיבור טוב,, במציאות אין מצב שהיו מתחברות, לדעתי קרן היא של עולם הזוהר,וענבר בדיוק ההפך. פה קרן התחברה עם ענבר רק שתשמש לה חיילת נוספת ותעביר לה מידע.... ענבר עשתה טעות ברגע שתעשה טעות הקבוצה תעיף אותה ברגע הראשון...היא תשאר לבד ללא איילת וללא ענת.

rotlit

New member
איילת ממש לא מיותרת היא סקסית בטירוף

וכיף לראות אותה על המסך. מי שעשה אותה מיותרת בבית זה קרן וענבר שנגרתת אחריה וענת וליהי. זה בדיוק כמו עם ליז מסמנות מישהו ומנדות אותה. ממש מגעיל לראות את זה.

goodpink

New member
ענת ובן מאוד מתאימים חיצונית וגם בכלל רק חבל

שבן אפס ולא קולט אנשים בכלל. איילת אני מקווה שענת וענבר ואיילת ישלימו וילבנו את הדברים שמישהו יצעק להן להיזהר מקרן אתי ויוני.

noaxxx

New member
דווקא הרוב כאן הימרו שאורטל תחליף את ליז..

על משבצת ה'מנודה'

רגע רק רגע

Active member
עוד כובע לאוסף ../images/Emo6.gif

איך עליתי במשקל מהארוחות האלה... ואמרו שכובעים לא משמינים

noaxxx

New member
חופשי עוד כובע ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif איפה קשקש...

קשקשה9

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני פה לא יכולתי לדבר כי

אני עם כובע בפה ואין משיחין בשעת הסעודה

רינתי77

Active member
יש אמרת חז"ל שאומרת " מי שמרחם על האכזרים

סופו שיתאכזר לרחמנים". אני חושבת שזה בדיוק מה שענבר עשתה, בלי קשר לתועלת שאיילת מביאה במשחק, מבחינתנו, הצופים.

למעלה