שרשור עדכוני צהריים ואחה"צ
12/08/2011

חני156

New member
מצד אחד זה מגיע לאיילת

בבחירה לדייט איתן רמז לה איכשהו.. אבל היא.. לא מה פתאום הולכת לפי הלב וקרן חברה שלה ובלה בלה ועכשיו אוכלת את הדייסה שלה אבללללל אני באמת מרחמת עליה והלוואי שהיא תישאר רק להיות עצם בגרון לעינבר עד שענבר תעוף קיבינימט

24שעות1

New member
איילת מתחילת המשחק יותר בדאון ודכאון מאשר

בהיי . אני באמת אוהבת את איילת. אבל כמה כמה אפשר להיות שם בשבילה .

goodpink

New member
בן וענת פשוט נראים טוב פיזית ביחד למרות שהוא

כזה טיפש. ענת מצחיקה אותי איך היא רוצה לצחוק מהדברים שבין אומר לה. פיזית בן וענת נראים ממש טוב ביחד. למרות שהוא אפס.

sivan513

New member
פיצוציישן קטן בין אתי וקרן

אתי:"אין לי כח לדבר איתך"
כמובן שהיא רצה לבכות ליוני, והגרופית ענבר מאחוריה

meytula

New member
כמה פאתט אפשר להיות../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מסכן יוני,בכלל מסכנים הבנים הם הפכו לפסיכולוגים בעל כורחם

רגע רק רגע

Active member
אתי וקרן על הקצה.

כנראה והצעקות מבחוץ עשו אל שלהן ואתי קצרה מאוד עם קרן. אמנם לא אוהב את ההתפרצויות ההזויות של אתי, אך במקרה זה, יש מקום לעוד התפרצות קטנה

רגע רק רגע

Active member
המצלמה הייתה לרגע על המטבח...

והראו את אתי אומרת לקרן - "אין לי כוח אליך עכשיו... הנה, אני אומרת לך בפנים. אין לי כוח אליך" זה נאמר בשיא הרצינות ונראה שקן נפגעה, כי זה היה מול כל הבנות. והנה אתי ואורטל פותחות על קרן שהיא עושה את כל התככים והמזימות בבית. לאתי אין סבלנות לקרן.

יואוו אי רואה הרבה דברים טובים קרו היום!

איך שאני קורא את המפה החבורות החדשות בבית: איילת אתי דניאל קרן ליהי ענבר ענת עכשיו נותר לשאול.. איך שבזמן שהבית רועד ההפקה מראה לנו את ענת ואת בן מנסים לנהל שיחה באופן כושל

שאפולי

New member
../images/Emo207.gif אז מי הימר על איילת כליז החדשה?

לא אני. זה פשוט הולך ונבנה ולא יאומן. קרן וענבר מצליחות לעשות לה כזאת דמוניזציה שזה בכלל לא נתפס. אז היתה לנו ליאן ואז לירון ואורטל בהפסקות ואז ליז ועכשיו איילת איך אף אחד לא רואה שהדינמיקה תמיד אותה דינמיקה ושקרן תמיד מעורבבת שם? איכס. נמאסתן - הביתה! וענבר
כלבה.

שאפולי

New member
ועכשיו הפיצוץ!

לפתוח! אורטל מחממת את אתי בלי בושה באמצע הסלון על קרן וענבר! יאללה אתי!

למעלה