שרשור עצבים

HagarStar

New member
../images/Emo41.gifשרשור עצבים../images/Emo41.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

במקום לחפור באוף, תחפרו פה, תייעצו אחת לשניה וכו' וכו'

HagarStar

New member
should i start?../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

עהעטהיהטעהאהעהאה נתחיל מזה שבני התעלם ממני היום |: כאילו שהוא יצא מהבצפר וראה אותי אז הוא התחבא מאחורי חבר שלו וברח ממני כזה
כאילו בצחוק אבל מה הקטע? יום אחד אתה נוגע לי בתחת ואז יום אחרי אתה בורח ממני?! ואני ממשיכה לריב עם אמא שלי, והיום היא רבה איתי כי היא אמרה circle עם הי' וממש ביטאה את הי' ואמרתי לה שבד"כ אומרים בלי יענו סרקל והיא כולה "שקט!@##@$#%@" אוכך ואזזזזז ארתור ניסה לשעשע אותי אבל אז התעצבנתי עליו ודי רבנו והוא שוב נפרד מחברה שלו ואחי מה הקטע? יומיים אתם ביחד ואז אתם נפרדים וחוזרים ונפרדים וחוזרים ואם אתה אוהב אותה אל תיתן לי להיות איתך במצלמה בחזיה ותחתונים וזה נורא מעודד שאתה אומר שאולי אתה לא תימשך אליי יותר ואז כן נוכל להיפגש X_____X והוא חושב שזה לא טוב שהוא עושה לי לבכות אבל אני לא יכולה לשלוט בזה והוא כן עושה לי לבכות וזה לא רע או נגדו, זה פשוט ככה והייתי צריכה לעשן היום מאלבורו לייט
אההה ואני ממש חייבת ללכת לעבוד בארומה;; פפפ זה היה כיף אף אחד לא קרא את זה אבל חפיף

תשמעי אחי..

את הילדה הכי עלובה שראיתי בחיים שלי
אני אפילו לא קשורה לפורום הזה אבל יצא לי לקרוא את זה ואת מה שכתבת באוף ופשוט לא יכולתי שלא להגיב לך כאילו שלא רשמת את כל זה בשביל צומי ואני לא יודעת מה עובר לך בראש שאת רושמת שהצטלמת עם תחתונים וחזייה לעייני אני לא יודעת כמה אנשים שבכלל לא מכירים אותך ואת לא מעניינת אותם אבל אם כשאת כותבת את זה את חושבת איזו מגניבה ובוגרת את תצאי את כנראה לא מודעת לכמה שאת יוצאת אפסית מסכנה
באמת שאני מרחמת על ילדות כמוך! ואין לי מושג מי את ובת כמה את אבל לפי איך שאת מדברת ומנסה למשוך צומת לב בדרך אפילו לא אינטיליגנטית את כל כך כל כך קטנה אני מאחלת לך שתתבגרי, תפסיקי לתקוף ותסתכלי אחורה ותביני כמה פתטית היית...חיים יפים שיהיו לך

HagarStar

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב אחי את לא מכירה אותי, את לא יכולה לשפוט אותי על סמך הודעה אחת בפורום אני לא צריכה צומי מאף אחד, מי אמר שאני קטנה? מי אמר שאני מנסה למשוך תשומת [רושמים ככה אגב] לב? אם את לא מרוצה אל תקראי אוה ויש לי חיים יפים לאדעת מה איתך

תכלס, צודקת לא מכירה אותך

אני רק אמרתי מאיך שזה נראה איך את יוצאת תדמיתית...אז אולי את בכלל עושה את זה בכוונה כדי לצאת משהו שאת לא? קיצור לא שופטת אותך על מה שרשמת רק חושבת שזה מיותר כל ההתקפות והפרובוקציות כי זה די מעורר רחמים.. ויש מצב גם שאת לא יכולה לראות את זה בגלל שזאת את אבל מעניין אותי אם תראי מישהי אחרת שתכתוב כמוך מה תחשבי עלייה טוב די, חפרתי לא באמת איכפת לי מה תעשי עם זה אבל אני לא התקפתי אותך רק רציתי להגיד לך איך את נראית מהצד, ואם את חושבת שאין מה לשנות והכל מושלם אז ואללה מרחמת על מי שחי איתך (או ששוב את אמרת שאני לא מכירה אותך את כנראה יודעת על מה את מדברת ומי שאת מציגה זאת לא את באמת)

PerfectSP

New member
נתפסו לי השרירים../images/Emo3.gif ../images/Emo190.gif

ואני כבר מעל לחודש שלם לא עושה את השיעורים בתנ"ך!!! אני פשוט לא מצליחה לגשת אליהם-וזה רע!! שיהיה לנו שבוע טוב

xXx Lilo xXx

New member
בשביל השיוויון../images/Emo29.gif

במקום לחפור באוף, תחפרו פה, תייעצו אחת/אחד לשני/ה וכו' וכו' איזה גאונית אני לא?

xXx Lilo xXx

New member
יש לי שעורה בעיין ../images/Emo10.gif../images/Emo29.gif

וזה ממש כואב לי. אבל חוץ מזה אין לי על מה להתלונן... הכול טוב ויפה
[יצאתי מגעילה שכתבתי את זה בשירשור עצבים...
מצטערת] אמממ לכול מי שיש הרגשה ממש רעה עכשיו/תסכולים/עצבים [אלוהים יודע מה
] קבלו:
או בלי קשר קבלו

PerfectSP

New member
דאמ!!היה לי את זה אלפי פעמים,ואני ../images/Emo190.gif

כל כך שונאת את זה!!!!!!!!!! והיה לי גם בדיוק יום לפני שהייתי אמורה ללכת למפגש ראשון שלי באיזה פורום
עכשיו יש לי טיפה גם
הגוף שלי שונא את העיניים שלי
;

xXx Lilo xXx

New member
הרגע חזרתי מהרופא...../images/Emo29.gif

זאת הפעם הראשונה שיש לי משהו כזה בכלל XD ואני אומרת לו "אמא אמרה לי שיש לי שיעורה" והוא: <מה את חושבת שזה?> אני: "חדש לשיעורה!?" הוא: <זה לא חשד, זה זה > חחחחחח הוא הזכיר לי את אבא של חברה שלי.. גם הש"מ שלהם אותו דבר
אבל לא משנה :M:M:M

PerfectSP

New member
חחחחחח../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

נראה לי פעם ראשונה שזה בא לי,נתתי לזה לעבור, פעם שנייה זה היה רציני מדי והלכתי לרופא[וגם סתם היה לי עוד איזה משהו בעיינים
] ובחופש, זה התנפח לי ממששששש וגם כאב לאללה,שוב,ובדיוק שאותו יום הייתי אמורה ללכת למפגש הראשון של סימפל;;; הלכתי עם משקפי שמש
ואז לקח לזה יותר משבוע לרדת!!
ואז זה ירד וחזר וירד><' חחחחחח^^ אני ועיניים לא הולך^^

xXx Lilo xXx

New member
חחח מסכנה../images/Emo29.gif

לי אין משקפי שמש ואני לא יכולה ללכת עם משקפי שמש
עוד סיבה למה אני לא יוצאת מהבית XD

PerfectSP

New member
^^ ../images/Emo190.gif

שתהיי לי בריאה!
אל דאגה, זה יחלוף תוך כמה ימים^^

xXx Lilo xXx

New member
אמממ משהו שגורם לעיין שלך להתנפח../images/Emo29.gif

לא ממש להיות נפוחה אבל כן. וזה אדום כזה... ו... זה כואב בקיצור XD מציק וכואב.

למעלה