שרשור עצבים

PerfectSP

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo190.gif

אבל זה תלוי, פעם אחת לא הצלחתי לפתוח את העין מרוב שהעין הייתה נפוחהXD><']

PerfectSP

New member
עוד לא נתתי לך חיבוק!!../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif ../images/Emo190.gif

אבל זה לא טוב לך לשבת ליד המחשב><'

Goldsmiths

New member
../images/Emo32.gif

הייתי אמור להיפגש היום עם ידידה מהיסודי שלא ראיתי מאז תחילת החופש הגדול (בערך) ובסוף מה? לפני שהיא בא אלי היא עשתה ביביסיטר ואיבדה את הפלאפון
אז כל אחה"צ וערב היא חיפשה אותו ולא יכלה לבוא אלי. טוב אני יודע שבמילא איש לא קרא את החפירה הזאת... אז ביי לכם אנשים טובים שבכל זאת קראו.

אני קראתי../images/Emo28.gif

היא מצאה בסוף את הפלאפון? [זה קרה לי אולי 20 פעמים כבר. כל פעם אני חושבת שאני עומדת למות ואז אני מוצאת אותו/מגלה ששכחתי אותו אצל מישהו.][חוץ מפעם אחד שהוא נגנב
] [כתבת 5 שורות. למה אתה חושב שזה חופר?] אולי תיפגשו שוב או משהו [תיקבעו להיפגש, הכוונה]

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifלי ../images/Emo12.gif

חחח אף פעם לא נאבד לי הפלאפון XD באמת. חוץ מפעם אחת לפני הרבה שנים שהוא נפל באוטו של אמא של חברה אבל היא ישר התקשרה לאבא שלי.

HagarStar

New member
לי קרה משהו יותר מזליסטי../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

הייתי בחנות בגדים עם חברה ואז פתאום הפלאפון שלה צלצל והיא כולה "הגר למה את מתקשרת אליי?" אניוואי מסתבר שנפל לי הפלאפון בלי ששמתי לב ואיזה אחד מצא אותו והתקשר לשיחה האחרונה שחייגתי והביא לי אותו XD ס'כפרה אחרים מזמן היו לוקחים ובורחים |:

Goldsmiths

New member
כמו אצלי...

פעם הוא נפל לי באיזה מונית, וזכרתי את החברה והתקשרנו ואף-נהג לא דיווח שהוא מצא פלאפון
ופעם שניה בסאמר סקול שהייתי, אז יצאנו לטיול והשארתי את הפלאפון בחדר (פחדתי שבמטרו יגנבו לי אותו או משהו למרות שקיבלנו תיקים) אז בסוף המנקה גנבה.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifאנדרגראונד זה כזה שולט../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif

28 ימים שוב

Goldsmiths

New member
כשיש איפה לשבת...

אני הייתי עם קבוצה של 37 ילדים... ובשבוע השני 44 חח... בחברה אמרו שזאת הקבוצה הכי גדולה שהם הוציאו אי-פעם לסאמר סקול הזה, הזוי.

טל 182

New member
אני קראתי ../images/Emo9.gif

האמת, שאין לי הרבה מה להגיד שיעזור... זה קורה. זה כנראה אחד מהימים המעצבנים האלה שלא הולכים כמו שמצפים אבל...יהיה בסדר. תמיד יש פעם הבאה.

אוי, אני מקווה שהיא תמצא אותו :)

היא חיפשה במקום שהיא עשתה בייביסיטר? שתנסה לחזור אחורה ולראות איפה עוד היא הייתה היום ;; בהצלחה. ואהמ. זאת באמת לא חפירה D:::

Goldsmiths

New member
היא מצא=]

זה נפל לה בגן כשהיא חיכתה לקחת את הילדה, אז היא חיכתה עד 19:00 שהגננת תבוא לפתוח לה... ולי גנבו את הפלאפון פעמיים תוך חודש וחצי><

למעלה