שרשור עצבים

טל 182

New member
הם הבריזו לנו ../images/Emo69.gif

הם היו אמורים להגיע לארץ לא מזמן והבריזו בסוף
רעים.
בכל מקרה, קראתי שמיוז אמרו שהם יבואו לישראל סיבוב הופעות הבא...אז בשביל מה העצומה? הם אמרו שהם יבואו

טל 182

New member
אבל הם יבואו ../images/Emo122.gif

הם אמרו שהם יבואו סיבוב הופעות הבא בכתבה אחת...ואחד מהם הוסיף בשקט "אם לא נעשה שטויות..."
בכל מקרה, העצומות לא ממש עוזרות...הלהקות שהגיעו לארץ עד היום לא הגיעו בגלל עצומה כלשהי... לפחות לפי מה שהבנתי.
אבל אני חותמת בכל זאת כי...למה לא
. לא הורג לנסות... ~לאחרונה אני נוטה לענות תשובות ארוכות מידי...כמו הטיפשות שמתפרצת בתגובה הזאת. אז אני שותקת מעכשיו~ אה...ואת בטח כבר לא מחובר עכשיו
אז בערב
טוב. אז אני שותקת מ=ע=כ=ש=י=ו :-X

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifגם לוסטפרופטס אמרו שיבואו ../images/Emo12.gif

לפני 4 שנים הם היו כאן לטיול ולא ממש הכירו אותם כאן.. הם אמרו שבסיבוב הופעות עם הדיסק הבא הם יבואו. אוקי.. ב2006 יצא הדיסק והם לא באו. הם עובדים עכשיו על דיסק חדש ובאחת ההופעות האחרונות מהדיסק האחרון ילד מהפורום שלהם (שבניהולי
) פגש אותם בהופעה ואמר להם לבוא והם אמרו שהם יבואו בסיבוב הבא. היו פעמיים שמועות על כך שהם באים ובסוף זה תמיד נופץ לנו בפרצוף בטענה ש.. "לוסטפרופטס מבקשים יותר מידי כסף" את לא יודעת כבר זה מבאס
מוזר שלארץ מגיעות להקות אמריקאיות מרחוב והבריטים לא חחחחחחחחח אהה רגע נייטוויש זה פינלנד וטוקיו הוטל גרמניה XD קיצור.. בריטניה יקרנים!

טל 182

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לא נחמד מצידם...
כל הלהקות שהגיעו לפה ראו איזה קהל מדהים יש בישראל אז אני חושבת שעכשיו יתחילו להגיע יותר להקות
בכל מקרה, נקווה שהם יבואו

יש לי משהו שקשור לפה! :0

אבל קצת נרגעתי מאז שכתבתי אותו. בכ"א, אני אעתיק את מMCR, כי אינלי כוח לחזור על עצמי. ><" אני כבר יומים ברציפות קורעת את התחת במלצרות מזורגגת, לא היה לי זמן לעצמי בכלל. היום עבדתי בברית והיתי אמורה להמשיך גם לאירוע ערב. שניה לפני שהאורחים מתחילים לשבת והאירוע מתחיל, ה"קפטן", זו שאחראית על המלצרים, קוראת לי ומפטרת אותי. כוסאמא שלה. העיקר נתנה לי לסדר את הכל לאירוע [וזה הקטע הכי קשה] ואז פיטרה אותי. היא לגמרי ניצלה אותי. ולא היו לה סיבות מספיק משכנעות כדי להעיף, היא פשוט לא סובלת אותי, היא תעמוד על כל פיפס שאני עושה! אני כ"כ שונאתת אותהההה!!!!@$@#%. ובכלל, היום היה לי יום כזה גרוע. האורחים של הברית היו דוסים מגעילים ומנופחים, שרק התלוננו. [אה, ואישה אחת התלוננה עלי בפני הקפטן. גם כן זאת
. היא גם אחראית למה שקרה. זונה.] ארגגגגגג. S: כן, אני יודעת שזה "רק" מלצרות, וביג דיל. אבל זה כ"כ מעצבן ועצוב. אופ, נו.
אבל עכשיו חברה שלחה לי סמס ואמרה שאחד המלצרים יכול לסדר לי במקום אחר. ואולי אני אקבע עם עוד כמה בנות שהכרתי להסתובב מחר ולחפש.. יו, אני כבר מתגעגעת לכל המלצרים שם.

../images/Emo201.gif אל דאגה - תמצאי עבודה אחרת, והרבה יותר

טובה
. קיבלת לפחות את המשכורת? כמה זמן עבדת שם? בואי נקווה שההיא תקבל פיטורים חד וחלק. קקי של אישה |:
.

תודה רבה בנות 3333>

אני אמורה לקבל את המשכורת בעשירי לחודש. :| מה שאומר, שאת של החודש הקודם אני אקבל אוטוטו, אבל של החודש הזה [וזה לא יוצא כזה הרבה.. איזה 200] אני אקבל רק עוד חודש.. [ב- 12.10] :\

הוו קוקית, אין על מה ../images/Emo23.gif

מממ. את לא יכולה לאסוף את זה מיד? זה כולה 200. אנ'לא מבינה למה לא נתנו לך את זה אחרי הפיטורים

זהו.

הז*נה הזאת. היא עושה לי, המחשב מחליט. >>: אז מה הקטע שלך, תוצאי מהמחשב ותבטלי את זה שם אומשו. אבל לאאאאא. ררררררר. לא נורא, בינתים אני אלווה מההורים או משהו. ס'חמודה את.
אתמול התחברתי ולא היית מחוברת.. ): עודמעט אני אנסה שוב. ^^ D:

כדאי לך מאוד להתחבר ../images/Emo11.gif

חח קוקית אחת.
והיא סתם מטומטמת! לא משנה, תשמחי שסיימת שם ויש מצב שיש לך עבודה אחרת. לכי תדעי, אולי טובה יותר עם אחלה בוס/בוסית.
3>

אהמ.זה קו]ץ בכלל?._.;

אניוואי.רוצים להעיף אותי מאנגליתO______________________O אמא שלי תהרוג אותי עם כפכף;; ~אח הרדידות~

למעלה