שרשור ערב-אורטל ואורן התנשקו?

דקל69

New member
שמעתי את ליהי אומרת שאתי עוזבת אבל היא לא

יודעת אם זה צגות כמו תמיד או שהפעם היא רצינית ומתכוונת ללכת. כנראה שאתי היתה בשיחה אצל "איריס" (ההפקה) וכרגע יוני נמצא שם, להפקה לא נוח שאתי תצא לפני ההצבעות של מחר, כביכול בכדי להשאיר את התחרות פתוחה. אולי ניסתה לסחוט מהם גמר, אולי לא היתה מרוצה מהשיחה איתם. ברור לאתי כבר שהבית לא קונה את החנופות והמשחקים שלה, האמת התפוצצה לה בפרצוף. היא גילתה את מה שהבית חושב עליה והפחד הכי אמיתי שלה זה שאיתן ענה על התשובות שרוב הבית ענה והיא חוששת שהוא עומד להדיח אותה.

kler3331

New member
אתי

מקווה שתעזוב אותנו בשקט,אך לפי מה שאני מבינה היא לא תלך עד שיבעטו בה החוצה

דקל69

New member
כנראה משום מה הרגישה לא נוח בסיטואציה

ויצאה מהמיטה של אורן. כרגע איתן דואג לקשר של אורן ואורטל ומנסה להשתכנע שאורטל לא סתם עם אורן. איתן דואג שאורן לא יפגע ומנסה להבין את הקשר האמיתי בין אורן ואורטל, אורן משוכנע שאורטל באמת מעוניינת בו והשתכנע בזה בעיקר לאחר השיחה של איריס. הוא מנסה לספר לאיתן ודניאל את השתלשלות הקשר בינו ובין אורטל ומה שחשוב שהוא מאמין לה ובאמיתיות שבה. אני בטוחה שבעוד יומיים איתן יפרגן לזה כפי שבהתחלה נרתע והסתייג מהקשר של ליהי ובן ולבסוף זרם עם זה, אורטל רק צריכה להיות יציבה ולא לסגת שוב. ה"מבחן, שלה יהיה מחר כאשר תראה שהיא חסינה ע"י הקהל, אם תתרחק שוב מאורן אני מאמינה שהפעם הוא יחתוך סופית כי נמאס לו ממשחקים והתלבטות. הוא לא דורש מימנה סקס ולא לוחץ עליה לכלום רק רוצה להרגיש נאמנות והחלטיות בקשר.

אורטל ואורן היו יחד אצל איריס../images/Emo249.gif

מקווה שיראו את זה בשידור באח הגדול היו קטעים שמראים באתר את כל המשימות במלואן, חבל שפה לא עושים ככה

דקל69

New member
זה כבר היה בשבוע שעבר, לא הראו את

"הטיפול" הזוגי אלא רק את הפגישות שלהם לחוד עם איריס שבו אורן סיפר שמה שהתחיל כמשיכה התפתח לאמיתי להעניין אמיתי באורטל והערכה אליה. אורטל סיפרה על משבר או קושי דומה שעברה בקשר עם מישהו ובגלל זה הרתיעה מלקפוץ לקשר עם אורן. את הטיפול הזוגי לא שידרו. מה שבטוח ששניהם יצאו משוכנעים מהשיחה שכדאי לנסות ומאז בעצם חלה ההתקרבות הגדולה שלהם, גם הפיסית (אם אפשר לקרוא לזה כך).

לא אהבתי שאורן אמר שהוא מפחד מההתקרבות

לאורטל, איתן שאל אותו למה הוא מפחד אז אורן אמר שהוא מפחד שהיא תפגע כי הוא עוד לא בטוח מה יהיה בינהם.. תסמונת בן? :-O

דקל69

New member
אני מבינה אותו, לקח לה הרבה זמן להחליט.

כבר לפני חודש היא שאלה אם הוא בענין והודיעה לו שהפעם זה יהיה עד הסוף. מאז היא שינתה מספר פעמים את הדיעה, ואף הודיעה לבנים שאין לה משיכה אליו. אני מבינה את החששות שלה אך בסוף השיחה הוא הודיע לאיתן שמה שדירבן אותו זה שכל פעם שהוא התרחק היא לא ויתרה והראתה לו שהיא כן בענין.

אבל אני מדברת עכשיו על החששות של אורן

אצלה רואים שהיא הולכת עד הסוף אבל פתאום אורן לא בטוח מה הוא רוצה? סבבה אני מבינה שהוא לא יכול להיות בטוח ב 100% אבל ישר אחרי שהיא יצאה מהמיטה שלו הוא מכריז שהוא מפחד לפגוע בה? איפה זה היה לפני? לפי דעתי זה מראה שהוא נלחץ מאוד כי הוא לא בטוח שהוא בכלל רוצה אותה..

דקל69

New member
הם סובלים מתסונת ליהי. הם אף פעם לא בטוחים

האם הבנות איתם בגלל המשחק או בגללם. הוא מאוד מעוניין בה, זוהי מגננה למקרה שהיא שוב תתחרט ותיסוג ולמקרה שיגלה שהיא מנסה להשתמש בו. איתן ניסה לודא איתו שהפעם הם רציניים, כי שבוע שעבר הוא שמע מאורן כוונות ומחשבות אחרות לגביה. אורן מאוד מבולבל, הוא כבר עמד לוותר על הקשר עם אורטל אך מה ששכנע אותו ובעיקר הרשים אותו שלמרות מספר נסיונות ריחוק שלו מימנה היא לא ויתרה והתעקשה.

../images/Emo9.gif הנה אורטלי

לא הבנתי משהו, סוגרים את החצר לכמה שעות כדי שאתי ויוני לא יוכלו לצאת, חבל, בטח גם יעשו מסיבה וישימו לה את משה פרץ, כמו שעשו לשיפרה באח הגדול כשרצתה לעזוב, להבדיל כמובן

KEEK

Member
שבוע טוב לכולם ../images/Emo9.gif

הבנתי שהיה מעניין היום בוילה .. נחמד

דקל69

New member
שבוע מעולה ../images/Emo140.gif מסתבר ששבת מנוחה היא

שבת די סוערת לחברי הוילה
וכרגיל הכל מתחיל ונגמר באתי, ההפקה רצתה בלאגן לקראת ההדחה וגרמה לו בדמות משימת התוודאות נוסח השרדות. הא, ואורטל ואורן התנשקו
, נשיקונת של שניה, מלווה במבוכה, צחקוקים וצופים אך פה בפורום מתחוללת מהומה. לדעתי אורטל רצתה נשיקה פומבית בכדי שתהיה הססנית ולא אישית-אינטימית, היא עוד לא "בשלה" להכנס למצב אינטימי. נראה מה יתפתח

KEEK

Member
תודה על העידכון ../images/Emo9.gif

שיהיה לך אחלה שבוע דקל

דקל69

New member
תודה ../images/Emo24.gif ואם לא התעדכנת, אז הבנתי שבמשימת

החסינות כמה אנשים גילו את מה שהבית חושב עליהם. מתברר כצפוי שאתי לא אהבה לשמוע את האמת שהיא הכי סכסנית, רכלנית וכו', לפי דעתי מה שיותר הפריע לה זה שאיתן (שזכה במשימה) בכדי לזכות ישר קרו עם הבית וענה לתשובה למי לא מגיע להגיע לגמר שאתי נבחרה ברוב קולות. באותו רגע כנראה נלחצה שאיתן ידיח אותה לפני הגמר ומפה הגיעה השבירה. מה שכן, ראיתי בקטע מוקלט שהיא אמרה ליד כולם שבנות מסויימות התקדמו והגיעו לגמר בזכות זה שנצמדו לבנים. שבוע קסום, מעניין ולא רגוע
באדיבות אתי "לא עשיתי רע לאף אחד" חזן

KEEK

Member
משימה מעולה!

המשימה הזאת עושה את שלה כל עונה בהשרדות האמריקאית רק חבל שעשו אותה בשלב כזה מאוחר היה יותר מעניין אם זה היה לפני 3 שבועות..

דקל69

New member
הם ציפו שאתי תוציא רפש בעקבות הגילויים, והיא

כמובן וכרגיל לא איכזבה אותם (ואותנו). לפי דיווחים פה בפורום היו צעקות במצלצה צדדית והשתוללות רבתי של אתי, כולל נסיון של איתן להרגיעה שלא צלח. נקוה ונמתין להתפתחויות, למרות שלפי הדיווח האחרון החליטה אתי לעזוב. יוני מנסה לסנגר עליה (כצפוי9 ולשכנע אותה להשאר, כרגע היא אולי בסוג של מו"מ עם ההפקה לגבי המשך התוכנית כי היא נכלמה מהסמך לפחות לשעתיים שאני צופה. בגלל שיש הרבה חדשות רוב התשובות מוגבלות וצפויות, אכם אם היה בזמן ותיקות יותר (איילת, ענבר וענת) התשובות היו מחודדות יותר והתוצאות מרעישות יותר. אך... עדיף מאוחר
וסוף סוף עניין ביובש שם, הבנתי שאת המשימה עצמה לא שידרו וכל המידע לגביי התשובות נלמד מפי העדויות לאחרי המשימה.

KEEK

Member
אז בסוף יש רק 3 בנות בגמר?

איך ליהי קיבלה את הידיעה?

למעלה