שרשור ערב טרום הדחה 9/8/2011

דיי3

New member
קרן ממשיכה בהליכת הטווס שלה. טוב לה בעמדת מלכ

מלכת הכיתה. היא מתמלאת כוח מכל החיזור של הבנות אחריה. (הבנות= הפאקצות שמשתרכות אחריה). אף גבר נורמלי ולא רדוד (שלא מתלהב רק מהחיצוניות)לא היה מתלהב מקרן. היא רדודה, ושטחית.

../images/Emo41.gifשרשור ערב טרום הדחה 9/8/2011../images/Emo41.gif

לפי הסקר בפורום, הרוב חושבים שליז תודח היום. מה נראה לכם שיקרה? יש מצב שאיתן יפתיע ויבעט לכל הרוחות בליהי? (NOTTT) בקיצור, זו הולכת להיות הדחה מאוד צפויה. שיר לערב.. סימפול של למבדה
אחח כיתה ד'

לואיזה7

New member
האם אתי ובן יתנצלו היום בתכנית

על מה שסיפרו שעשו לבעלי חיים? ככה ניתן להבין בין השיטין.

דיי3

New member
שמעתי את איתן מספר לבן על מה שהוא אמר בראיון,

אז לפי דעתי איתן ימסור הודעה גם כן.

איתן אמר: "אומרים הכלב ידידו הטוב של האדם...

ואני אומר אני ידידו הטוב של הכלב" מעניין אם זה מה שיגיד גם הערב

מלבד הדחה צפויה, בן ואתי ייצאו ויחזרו

בן ואתי ייצאו וידברו על ההתעללות בבע"ח. ההפקה כבר הדריכה את בן ואתי מה להגיד. אתי אמרה שהיא עושה חזרות עם עצמה על מה שאמרו לה.

Klayhamn

New member
ואללה??

אפשר עדכון על מה קרה/קורה עם זה? מה הם אמרו על זה?

הנה מה שכתבתי קודם

אתי אמרה שקראו להם (ההפקה לבן ואתי וכנראה גם לאיתן) ואמרו להם מה להגיד והיא מתאמנת עם עצמה ומישהי שם שאלה אותה: אתם צריכים להגיד את זה בעל פה? בקיצור, גם כאן ההפקה עובדת עלינו והם לא ידברו מהבטן אלא מה שההפקה הדריכה אותם להגיד.

noaxxx

New member
אז אני מגיבה לך שוב..

חשבת לרגע שההפקה לא תנחה אותם מה לומר??‬ ברגע שמדובר במקרה כזה, אני בטוחה שהמחלקה המשפטית/יח"צ שלהם מעורבת ומחליטה מה יאמר ובאיזה ניסוח, ובצדק. לא קשור ריאליטי או לא. לדעתי, ההתנצלות תהיה כביכול של אתי ובן באופן אישי, אך למעשה זו התנצלות של ההפקה, כדי להימנע מתביעות ולהפחית את הבאז השלילי לו ההתבטאויות שלהם גרמו.

כן קראתי את זה קודם

אני מאוד מקווה שהם לא יגידו את המשפט :" הדברים הוצאו מהקשרם". אני מבינה שהם עשו את זה כשהיו ילדים טיפשים שלא הבינו מה הם עושים, אבל לספר על זה בצחקוק וגאווה כשאתם בני 30, זה לא בדיוק אומר שאתם מצטערים או מתביישים במה שעשיתם.

Rach31

New member
מסכימה

זה חמור שכילדים עשו משהו כזה אבל חמור שבעתיים שהם סיפרו את זה בגאווה וציחקקו ועוד יותר חמור בעיניי היא העובדה שאנשים נוספים שהיו בסביבתם צחקו מהסיפור ולא הרגישו את הצורך להעיר להם על כך (איתן ואורן), איתן השתיק את אתי רק מתוך כך שמודע למצלמות ולא מתוך חלחלה אמיתית, עובדה היא שהוא ואורן ציחקקו להנאתם מסיפור ירי על היונים ומעיכת יונה בעזרת לבנה וגם מעניין החתולה. פשוט עצוב ביותר... זו הסיבה שאין לי ולו טיפת הערכה לגברים שם - הם פשוט לא גברים, כולל אורן שהראה סימנים מבטיחים של בחור ברמה אבל כנראה רמתו שואפת לאפס ממש בצמוד לרמתו של איתן שזה רמה אחת מעל בן שמבחינתי כבר נמצא במינוס (לאור ההתפתחויות האחרונות עם האיומים המוסווים כלפי ליהי)

חח כמה פדיחות הם עושים?

בשיחה של מתי ישדרו היום את הפרק חישבו איזה תוכניות של ערוץ 10 יש בכל יום.. מישהי אמרה שיש השרדות VIP בימי שני וחמישי ואז אחרת אמרה לה : אין סיכוי שיעלו מול קשת. ומיד אמרו לה למה את אומרת את זה..אסור להזכיר.. (אסור להם להזכיר את האח הגדול או את קשת) והיא ענתה.. בטח לא משדרים אותנו. בזה ההפקה המטומטמת לא מחלישה את הווליום

billc

New member
כמה שאני אוהב את ענת, לדעתי אם איתן מדיח אותה

זה עושה את הבית מעניין, כי חלק מ"יום העצמאות" של ענבר, הוא בזכות ענת היא אם מדיח את ענת, מה ענבר תעשה? האם היא תחזור בין הרגליים לאיילת האם זה יתפצוץ בניהם באופן סופי בקיצר, אם איילת ליז מודחת , לא קורה כלום בבית אם איילת מודחת, השלום בבית מתחזק (וזה משעמם מבחינת רייטינג) בקיצר, כידי לעשות עניין חייבים להדיח את ענת

איתן נתן גם היום רמזים את מי ידיח

חוץ מליז אמר לכל השלוש,"אל תשכחו לארוז את הכל", בנימה חצי מבודחת. רק לליז לא אמר את זה (וליז היתה בחדר כשאמר לאחרות). ולכן מן הסתם הוא ידיח את ליז.

goodpink

New member
שטיות שידיח את ליהיא ליז או איילת כך גם יהיה

אקשן. ליז פחות אבל עם ידיח את ליהיא לקרן לא תיהיה אשת סוד אמיתית מה היא תעשה עם אתי.ובן מה יעשה. עם ידיח את איילת למרות שלא רוצה שידיח את איילת זה יתן עוד יותר חופשיות לענבר והדינמיקה תשנה עוד יותר... לגבי ענת אם היא תתחיל להיכנס יותר למשחק הרומנטי גם יהיה אקשן. כבר יש בעיות עם אתי לגבי יוני אורטל ודניאל גם יש בעיות בגלל איתן ואורן. ואם זה בן אז בכלל. לא על הגב של ענת.

noaxxx

New member
אם זה תלוי באיתן, אז עדיף כמה שפחות עניין...

ריבים וחיכוכים בין הבנות. חבל שהאינטרס של הקהל ושל הרווק לא אחד הוא.

billc

New member
כן ולא

הרבה ממדינות ערב, נגד ישראל, בגלל שזה טוב להשקיט את הבעיות הפנימיות אם הבנות בבית יהיו יותר מידי מאוחדות, זה עשוי לפגוע בו באיזה שהוא צורה נכון שאם זה מוגזם, אז זה לא כדאי אבל שלום בית, לא הכי טוב לדיקטטור

noaxxx

New member
אתה חושב שהוא מכיר את הגישה הזו?../images/Emo13.gif

אני בספק

למעלה