שרשור ערב טרום הדחה 9/8/2011

sivan513

New member
מה אפשר לצפות ממישהי

שמכריחה את עצמה לרצות מישהו שמגעיל אותה, רק כדיי להשאר במשחק שממילא היא יודעת שהיא לא תנצח בו!!! הם אפילו יודעים שהרייטינג שלהם נמוך, אז למה היא עושה את זה?! חחחח בטח כדיי ללקק עוד קצת לקרן.

קשקשה9

New member
מעניין אותי לראות מה יהיה כשליהי תודח,לאן קרן

תנתב את הנאומים שלה לאומה........

merilue

Well-known member
מצאתי את עצמי סולדת מליהי הכי הרבה בבית

היא פשוט מעצבנת ברמות אחרות!!! היא כ"כ פחדנית בעיני,ניגררת וחסרת עמוד שידרה,שאין בי כבר רחמים לבחורה מלבד ,סלידה מרגיז שהיא זו שצריכה ללכת לפני הרבה בנות אחרות-אפילו קרן אתי או עינבר,ועדיין בגלל העלוקה שם,בן,היא נשארת איזה חבל שאי אפשר להעיף גם חלק מהבנים,הזוג הראשון שהייתי רוצה מאוד לראות בחוץ-העוזר הפרלמנטרי לשעבר והגוויה שלוחשת,ליהי כמה ציפיות היו לי ממנה-בייחוד ביום שבו ליז הועמדה למשפט בפני כולם,וליהי קמה בהתרסה,שהיא לא מוכנה לעליהום הזה,זוכרת שמחאתי כף,והתאהבתי ממש בליהי- אוי כמה עבר מאז,יותר נכון כמה עברו עליה מאז,לא נשאר ממנה כלום-אוויר ממש

efrat146

New member
../images/Emo178.gifזוג משעמםםםם (בן וליהי) ועוד בפרק הקודם

הוא אומר "איך ענבר כזאת פופולרית? היא יותר פופולרית מאתי וקרן זה הזוי, היא יותר פופולרית מליהי וממני ביחד" פחחחח מה נראה לו, הוא חושב שהם איזה זוג הוליוודי שממיס את לבבות הצופים. מתנשא הזוי

merilue

Well-known member
בואי נאמר שהיום אני באמת מבינה מדוע בן לבד

הוא יוצא עם בחורה לפי מידת הפופולריות שלה בחוץ-מ ז ע ז ע כבר כמה פעמים ששמעתי אותו מדבר על בחורה והאיטראקציה לפני החברים פעם אחד על עדי-הוא אהב אותה לבד,לא אהב אותה עם אנשים(כי היא לא צועקת,כי היא לא מושכת אש אליה,כי היא לא פופולארית) ופעם על ליהי-כמה האנשים אוהבים אותה בבית,יד ימינה של מלכת הכיתה בל זאת אני מאמינה שאם קרן הייתה חופשייה,בן היה קופץ על ההזדמנות--כמה שיותר מלכת כיתה ככה יותר טוב לבן-הוא אוהב אותן מג ניבות

merilue

Well-known member
נועה,יש מצב גדול שבן קיבל הרבה בעיטות בבה"ס

ולכן יש לו צורך גדול להיות פופולארי ועם פופולארית-בואי נאמר שאם תהיה בבית,משימה שתכריז בסופה על מלך ומלכת הבית והוא וליהי יוכרזו כמנצחים--הוא (בן)מתחתן עם ליהי באותו הרגע

noaxxx

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifהשאלה היא, אם היא מתחתנת איתו...

24שעות1

New member
ואני דוקא שמעתי את ליהי בהרבה הקשבה

ועזרה בעיצה לבנות אחרות , אם זה ליז, או איילת לענת הרבה תובנות שמעתי מימנה. הבעיה שהיא לא יוזמת אלא אם ניגשים אליה לשיחה.

didush100

New member
ליהיא מקסימה ומתוקה

היא בחורה טובה ואני אוהבת אותה עם בן

merilue

Well-known member
גם אני הקשבתי לליהי המון,ולא שמעתי דבר

ייחודי משלה הכל היה שדור חוזר למה שקרן,חושבת ושומעת יש לליהי המון בעיות שצצות להן בתכנית,החוסר יוזמה שלה בשיחות היא האחרונה בבעיות--הבעיה המרכזית,נגררת הבעיה שלה היא לא קרן,שלא תביני,ברגע שקרן תצא,ליהי תמצא מנטור אחר ליהי תקועה בגיל 15 חזק,עיניין השולטת ונשלטת מקבל תוקף מאוד מובהק בחייה,חבל

izmeral1

New member
אני בטוחה שליז נפרדת מהבית בגלל הקושי=

שלה היא מאוהבת הטימום עלה לה לראש איתן לא מבין למה עושה לו את זה. עכשיו אני מהמרת שאותה הוא שוליח הביתה. חשבתי עד הבוקר שזו איילת סגלל כול הסיפורים אבל יותר נורמלי שליז תעזוב. והיא עוזבת ערב טוב לכולם

רגע רק רגע

Active member
כבר שבוע שקרן מחפשת תירוץ להתקרחק מאתי...

הפעם היא מצאה. ושוב קרן בנאום לאומה < מעניין איפה היא הייתה לפני שבוע? מה, קרן לא ראתה ת'דברים האלה? >

merilue

Well-known member
קרן ועינבר פועלות באותה הדרך

קרן "מחפשת" להתנגח באתי,כדי לממש את "רצון" איתן,ולהתרחק ממנה FOR GOOD כנ"ל לגבי עינבר-מנסה להתרחק מאיילת,אפילו עד ניתוק מוחלט של היחסים-מנסה "לתקן" את איילת באמתלה של "אני אוהבת אותך" בכלל עינבר מזכירה לי את "נקמת החנונים",נהנית להחזיר לאיילת בעבור כל אותם ימים שבהם עינבר הייתה אוויר שתיהן נהיו פשוט צמד דוחה למדי,אני מקווה שאם תהיה הדחה כפולה בשבוע הבא,שתיהן תעמודנה להדחה ביחד--כמו שהן אוהבות,ביחד

למעלה