שרשור ערב טרום הדחה 9/8/2011

noaxxx

New member
במחשבה שניה...

כל הכח אצלו בידיים... ההשוואה לדיקטטור לא נכונה מכיוון שאת איתן אי אפשר להדיח לעולם מכס השלטון גם אם הבנות יתקוממו נגדו נחרצות. (להבדיל ממובארק למשל). אני לא רואה שום מצב ששלום בין הבנות יכול לפגוע בו, או כל דבר בין הבנות לצורך העניין.

דיי3

New member
הנה קרן שוב מראה לנו את פרצופה הקנאי

היא רבה עם אתי ומאשימה את אורטל.

דידי 9

New member
היא לא מאשימה את אורטל!היא רק אמרה שאורטל

רצה אליה לנחם אותה כאילו. אורטל מנצלת את המצב, כי היא לא סובלת את קרן, וזה נכון

דיי3

New member
דידי, את אמיתית? איזה מצב אורטל מנצלת? כל ה

החברות עם אתי היא לא לטובתה של אורטל. אורטל לא מדברת על קרן, מטוב ועד רע. מי שמרכלת ביום ובלילה על כולן זאת קרן שלך. אנשים כאן סומים.

MICHI2404

New member
דידי ,נשמה של ברבור פעם אחת אבל פעם אחת

תודי שקרן לא בסדר, אפילו במשהו קטן, זה יעשה לי טוב על הלב. תודה

שרי48

Well-known member
וליהי תופסת טרמפ. ליהי שכחה את המילה "אני",

תמיד זה "אנחנו" - היא וקרן. היא חוסה בצילה של קרן ב- 100%. עכשן קרן מטנפת על אתי וליהי מוסיפה עוד קצת רעל משלה. קרן רעה רעה רעה ויודעת ללכלך וליהי - אלופת הליקוקים. הבעיה שבסוף האינטרסים גוברים על האמת. וכל ה-3 יחזרו להיות ציר הרשע כמימים ימימה. קרן מפרגנת חחחחח..... רק לקרן.

שרי48

Well-known member
קרן, די לנאום לאומה ועל הדרך להשמיץ את דניאל

ואורטל. מי שמדברת על "צילי וגילי". הגמל לא רואה את הדבשת של עצמו. היא וליהי זה"המן וושתי".

sivan513

New member
בדיוק..מעניין שהיא לא עושה את זה מול אתי

ורק מול המצלמות פחדנית

ela501

New member
קרן העמידה את אתי במקום ליד כל הבנות

אמרה לה שתפסיק לנבוח על הבנות שינקו כל אחת תנקה מתי שבא לה ואז אתי נגשה אליה בסון ונזפה בה שהיא נכנסת בה

מה שיפה.. זה שאם לא הייתה המועמדות שלהן

להדחה.. קרן בחיים לא הייתה פוצה פה ואומרת לאתי משהו. פתאום קרן רואה את השתלטנות של אתי? פתאום זה מפריע לה?

24שעות1

New member
אמרנו שקרן תתעורר - הנה קרן רואה באתי

גם את נקודות לא חיוביות בה. ואת מה שהיא העירה לה בקול ליד כולם, עשתה איתה הרבה שיחות בנושא והעירה לה על כך שוב ושוב.

כן קרן התעצבנה שאתי מכריחה אותם לנקות

מעניין שלפני שהיא התחברה לענבר (שקצת לא מתחברת לנקיון) היא היתה חולת ניקיון בדיוק כמו אתי!! אז אתי התפרצה עליה וברחה באמצע ועכשיו קרן בסשן מטורף של ריכולים לאור היום!

קשקשה9

New member
נמאס לשמוע את ליהי כמו הד אחרי קרן

אין לבחורה הזו SAY משל עצמה???בת כמה היא? כל מה שקרן אומרת ליהי חוזרת אחריה אבל במילים אחרות נו באמת....

למעלה