שרשור ערב
14/8/2011

24שעות1

New member
קייזר - רק ביקשתיעברי על ההודעות

ותראי. זה הודעות ישנות מאוד יכול להיות שזה גם היה הפוך אך על זה לא שמעתי , ואם היה בטוח היו מפצצים פה את הפורום בהודעות בנושא.

אין לי סבלנות לנבור בהודעות

אבל הקטע שהיה עם קרן ואתי.. היה גם בשידור בערוץ 10. לא יודעת איזו תוכנית.

24שעות1

New member
דידוש אתי חייבת את הכסף להציל את אמא החולה

רק שהיום סיפרה שעם גמר התוכנית היא נוסעת טיול לברזיל. ורק לפני שנתיים החליפו לבית ענק באיזור יקר. ואמא שלה כל שנתיים - הופכת את הבית ומחליפה את כל הרהיטים רק קרן הנאיבית עוד מאמינה שאמא שלה חייבת את הכסף לטיפולים.

adiyon2

New member
כן, גם אני חשבתי על זה

אתי רוצה לקבוע תור למיקי בוגנים. זה שאתי חרא בנאדם, לא הופך את קרן לנשמה. שתיהן בדרכן שלהן מגעילות.

didush100

New member
אני מאחלת לאמא שלה בריאות כמובן

אבל לגבי אתי מבחינתי כל מה שיוצא לה מהפה=שקר אוי ואבוי אם היא תזכה ואם בכלל תגיע לגמר זאת תיהיה הבושה הכי גדולה והפנים של התכנית הזאת

דיי3

New member
אני זוכרת שיחה כזו דווקא בין קרן לאתי. לא זו

זוכרת מי מהן העלתה את הרעיון, אבל זוכרת שאתי התרברבה בפני קרן שזה פשוט מאוד והיא מסוגלת. אני מאמינה שכל החומר נמצא בהפקה. בכל מקרה, בטוח שקרן השתתפה בשיחה כזאת.

הייתה כזו שיחה..../images/Emo45.gif

את לא היחידה שזוכרת.. אבל יש מצב שבהתחלה ממש גם דניאל זרקה משהו כזה לאתי.. ההבדל הוא שאצל קרן ושות'.. הן מוסיפות לזה נופך מרושע וגועלי לכל העניין (תודה לובה)

ברור זה קרה! אני ראיתי בשתי עיניי!!

עזבו את דידוש וחברותיה זו מלחמה אבודה חבל על המאמץ שאתם משקיעים בלענות להם בכלל.

את צריכה לדאוג לליהי רק מהחדשות

אם תהיה שם מישהי שתמצא חן בעיני בן... רק אז ליהי צריכה לדאוג אם לא, הוא יסחוב אותה עד הגמר

איך היא תהיה מועמדת?רוב הבית מהמחנה שלה

חוץ מאתי ואורטל כל הבית לא יעמיד אותה איך היא תהיה מועדמת? לא סתם היא מלטפת ומנשקת.. היא קונה בזה שלושה קולות. שווה לה

למעלה