שרשור ערב
14/8/2011

havasi

New member
אחד הגברים הכי אמיתיים שפגשתי

איתן אורבך. ישר, לא שקרן, אומר את האמת בפרצוף. הולך אם האמת עד הסוף. לא כמו כולנו. לא האמנתי עד כמה הוא כזה, רק לאחר שאמר לדניאל ששכב עם קרן , תותח על. הלוואי וכל הגברים היו כמוהו באופי . כל הגברים יש לכם הרבה מה ללמוד.

Dmorrigan

New member
יופי, הודה בזה אחרי שחצי בית כבר ידע...

אבל כשדניאל שאלה אותו אם היה עם קרן משהו שחרג מ"האינטימיות הרגילה" הוא שיקר. איזה גבר.

עינת 1

New member
כואב הלב לראות מה שענבר וענת עושות לאיילת

הלוואי שענת תעוף הלילה ואם לא אז הלוואי שענבר תנהל את אותו מהלך נגדה בשבוע הקרוב. אנחנו יודעים שענבר היא אדם רע.

billc

New member
צריך לומר את האמת, אני הייתי בעד איילית, אבל

זאת לא אשמת ענבר וענת לא ראיתי הכל בגלל שהזיזו את המצלמה באותה זמן עכשיו שראיתי, אני לא מאשים את ענבר וענת

Klayhamn

New member
חבל

אתה נותן לעריכה לשטות בך... נדמה שכל משפט שהם מציגים לך משנה את דעתך ב-180 מעלות. עדיף שתתעלם מהעריכה, ותיזכר במה אתה יודע בעצמך ותיעזר בידע הקולקטיבי שנאגר פה בפורום.

goodpink

New member
ענת לא עשתה כלום לאיילת יוני דמגוג ענת הצביעה

בכלל לאוטרל ואתי נתחיל בזה. יוני דמגוג שנפגע מענת לא מעוניינת בו וניסה לפגוע בה...סליחה איילת לא סחבה את ענת 3 שבועות רק בחולומות שלו ענת היתה קרובה יותר ללינוי בתקופה הזו. מה איילת עשתה בשביל ענת? ענת הייתה בשביל איילת בדאונים שלה ואיילת קנאה לענת בגלל החברות עם ענבר קנאה שהבנים התחילו לדבר עם ענת... ותראו איך היא דיברה על ענת אינו חוצפנית גועל . מה זה איך את מדברת לענת? ענבר יוצאת גדולה בפרק. מבינה את הרגשות שלה לגבי איילת לחלוטין רק לא הרצון שלא תיהיה שם אבל כן את הרצון להתחרק מאיילת. איילת כל כך מרוכזת בעצמה ומה שאמרה לבנים בכלל לא במקום גועל שהם חושבים ככה מבלי לחשוב שגם לענת ולענבר יש זכות להיות אדם בפני עצמם לכאבים של עצמן והן לא צריכות להיות 24 שעות עם איילת ולחטוף ממנה פרצופים שהם לא איתה

easternstar

New member
צדק פואטי. ענבר מחליפה את איילת

זה מה שכתבתי פה בשרשור כששמעתי שאיילת פורשת..

למעלה