שרשור פרק 13- ההדחה

omer rasivi

New member
הלוואי הלוואי

שאם הבנים מפסידים בחסינות אז בישיבת ההדחה הם יתחקרו את גיא זוארץ במקום ההיפך. למה העברת את דן? אתה חושב שאנחנו טיפשים? אתה חושב שהצופים בבית טיפשים? בלה בלה בלה הלוואי שיעשו את זה במקום שנשמע את השאלות הקבועות והמעצבנות של גיא. הפעם התור של גיא לענות על שאלות.

חחח, הלוואי, אבל אתה הלוא יודע

שגם אם זה היה קורה, היו כמובן חותכים את זה בעריכה.

SENDA

New member
פרק פנטסטי

אמור היות היום. גם משימה, גם חסינות, גם הדחה וגם אי המתים. כמו שכולם ציינו - ההפקה קצת הורסת לנו את חווית הצפיה. אני אוהב שינויים אבל פה יש יותר מדי. לא יתכן שכל פעם שהיה הבדל מספרי בין שני השבטים אז חלק לא התחרו ופה מחליטים להעביר מישהו. לא יתכן שפעם שעברה השבט בחר מי יעבור אליו והפעם ההפקה בחרה. מבחינתי אני מכור לתוכנית, לכן ההפקה יכולה להיות זונה ואני עדיין אצפה, אבל מבחינת צופים חדשים וקהל חדש הם מפשלים. כל פרק משעמם שהם עושים גורם להם נזק (כמו רביעי האחרון או שבת לפני שבועיים). חברים שלי היו במקרה לפני שבועיים והתאכזבו מהתוכנית, הם לא יצפו בא יותר וחבל. הייתי שמח לתוכנית יותר מקצועית, יותר מצומצמת ושאחוז הצופים יהיה הרבה יותר גדול, זה אפשרי וחבל שלא עושים את זה.

SENDA

New member
משימת החסינות

כאמור הכל היה כצפוי, הבנות ניצחו לפי מה שראו בספויילרים של ההפקה. דן לא יעוף כיוון שהוא נשאר עם קבוצת הבנות. ביזיון. מעצבן קצת

SENDA

New member
אי המתים - סיכום טרי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ויקה יצאה תותחית על !!!!!!!!!!!!!! ניצחון מרשים מאוד במשימה, על סיוון שנחשבה פייבוריטית במשימת כוח שכזאת. האי שלה לעוד 3 ימים ואני מרוצה, רק הדיבור הצפוני שלה עושה לי נעים בין הרגליים
GO VIKA

SENDA

New member
חסינות אישית ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

קרב החסינות המרתק ביותר והצמוד ביותר שהיה אי פעם. שני אנשים נאבקו בניהם בקרב שהיה אכזרי גם לצופים, וקשה הרבה יותר למתחרים. לאחר יותר משעתיים של 20 ק"ג על הרגליים ו 40 ק"ג על הידיים ניצח מושיק - הגיבור האישי שלי את נועם - הדמות השניה האהובה עלי במשחק. כאשר כל השניים היו רחוקים מאחור. קרב אדיר, משחק ענק של הישרדות ושאפו למושיק נועם ולאלו שחשבו על הרעיון הזה. עשיו ההדחה תהיה הרבה, אבל הרבה יותר מעניינת...

SENDA

New member
סיכום אחרון - ההדחה שלא הייתה

כבר פרק שני בלי הדחה, ושוב ערוץ 10 עושה לנו מהפכים בחיים. הפעם אין הדחה אבל לפרק הבא יהיו שני הדחות. החסינות של מושיק היא בהחלט הדבר היחיד שהשאיר אותו מחוץ להדחה, אחרת סיכוי אדיר שהוא היה החבר מטעם סבאנה שהיה עף הביתה. החסינות שלו משאירה כנראה את מולי או גיא לעוף. המצב בגיבארו הוא די לא ידוע, לפי כל הרמזים נועם הולך לבלות עם ויקה באי המתים בפועל, כמו שלמדנו בהישרדות, כלום לא ידוע, חוץ מהעובדה שגם היום ובטח גם ביום רביעי הרייטינג ירקיע שחקים. אין ספק שערוץ 10 משחק אותה.שניים עפים, שניים מגיעים לאי המתים וכל מכורי הישרדות ממתינים בקוצר רוח. נ.ב ריב ראשון בייני ובין האשה היה היום, על הפרק - מי עדיף לנצח בחסינות - נועם או מושיק. אני ניצחתי

העונה הסתיימה לא מזמן, ודן הוא המנצח

דן לקח את המיליון, או יותר נכון קיבל אותו במרמה. המפיקים מכרו את כולם, בגלל שאבא של דן הוא מהמפיקים של התוכנית.

אוהד 49

New member
היא לא יודעת, מהסיבה שעוד

לא היה את הגמר..הגמר כניראה יערך בשידור חי, למרות שלא בטוח.. ואיזה כיף, אני לא היחידי שער
חחח...

הם עשו את כל המאמצים שדן יגיע לגמר

ותראו שבגמר יגיעו החלשים, ודן ייקח אותם בפסיעה.

אוהד 49

New member
גם אני חושב ככה../images/Emo4.gif

אולי לא לגמר, אבל בהחלט לשלבים המאוחרים...ואני גם חושב שהם עשו את זה לא כי הם מחבבים אותו או משהו כזה- אלה כי הוא שתול. אבל ע"מ לדעת אם זה נכון או לא, נצטרך לחכות לשלבים המאוחרים כניראה

Imai

New member
בחיים לא הייתי מאמינה עליה,

בהתחלה שהיא הודחה חשבתי לעצמי, "איזה כיף עומר קיבל עוד שלושה ימים על אי המתים." והינה היא נצחה את סיוון והחזיקה מעמד לעוד שלושה ימים. מה להגיד, הפתיעה אותי.

פנומן 72

New member
מה מפתיע בזה שהיא ניצחה את סיוון ?

נתנו משימה שעבור בנות דקיקות כמו דחליל הוא יתרון. טוב שלא שמו סורגים צרים כדי לראות מי תעבור. הרי זה היה ברור שויקה תנצח - סיוון עם כל הגוף הסבבה שלה - היא יותר רחבה ומגושמת מבחורה שיש לה שני מימדים בלבד...

efratcn

New member
הכי אהבתי- לשכנע את מולי להצביע מולי../images/Emo6.gif

פעמיים גיא אמר את זה
וקצת מעצבן שמותחים את ההדחה ליום רביעי הבא. מה נסגר איתם בערוץ 10? האחראי לוקה בסכיזופרניה קשה? שוב בעיות רייטינג? דחילק עם זה כבר.

RageBot

New member
נכון ../images/Emo13.gif

אני חשבתי שבכוונה ההפקה אמרו לו לומר את זה, בשביל הצחוקים.

למעלה