שרשור פרק 13- ההדחה

Volldemort

New member
../images/Emo41.gif שרשור פרק 13- ההדחה ../images/Emo41.gif

כל התגובות לפרק- לכאן!!! בלי לפתוח שרשורים חדשים, בלי לקלל ובלי שאר השטויות הרגילות
צפייה מהנה!

idanoosh17

New member
טוב הניחוש שלי

הבנים ינצחו.... דן לא יעוף!!! אני חושב שמרינה ונעמה יגנו עליו.... אולי מרינה תעוף.... ואם הבנים מפסידים.........אולי אלכס יעוף

../images/Emo58.gif לפרק הזה../images/Emo108.gif

רואים בפרומו בבירור שהבנים מתאמצים למשימת החסינות היום = הבנות ניצחו -_- זה כזה מצעבן שהם מספיילרים לנו בטיפשותם -_-

נעמי50

New member
איזה מזל יש לדן יותר משכל

ניצל היום מהדחה אים הבנים יפסידו ואים הבנות יפסידו אמן יעיפו אותו כבר

מושתל

לדעתי דן בכלל מושתל של ההפקה, בלעדיו לא היה קורה שם כלום, הוא יוצר את כל האקשן ומערבב את כולם וההפקה דואגת להשאיר אותו במשחק בעזרת מניפולציות שלא ישעמם, זה לא נראה כמו עניין של מזל או שכל.

aok

New member
סביר להניח שאלכס עף היום

הרי אנחנו כבר יודעים (בזכות הפרומואים המתוחכמים של ההפקה) ששבט הבנים הפסיד במשימה. מישהו צריך לעוף. סבאנה ביתרון מספרי: עידן, מושיק, גיא, מולי. ג'יבארו: נועם, אלכס, משה. החבר'ה של סבאנה בחורים טובים ולכן לא יזרקו את נועם. גם כי הוא חזק. את משה לא יזרקו גם, כי הוא למל"ם (לא מזיק לא מועיל). אלכס הוא ברירת מחדל ולדעתי הוא הולך זה שייפגש עם סיון(?) באי המתים.

למל"ם XDD../images/Emo108.gif

ומקווה מאוד שהוא ייפגש עם סיוון, אני לא יכול לשמוע את וויקה יותר

sdavid1

New member
מעניין מה תהיה המשימה של ויקה וסייווןXD

חחחחחחחחחח יעוף? לא יודעים מי

מסויאס

New member
ראיתם את הפרומו של סיוון וויקה

תגידו שויקה פתחה את המנעול סיון כבר לא היתה בכלוב לא ? עוד פעם החלאות מההפקה מגלים מה יהיה.

צפייה מהנה../images/Emo66.gif

הלואי שדן ישאר תמיד עם הבנות אני יודעת שהוא תחמן וכל זה אבל אני אוהבת אותו חחח
הלואי שסיון תנצח!! ומעניין מה יהיה במועצת שבט...

איך המקצוע שדן בחר (עו"ד) "תפור" עליו..!!

כמו רוב העורכי דין..תככנים,מניפולטיבים,וכמובן ערמומים....!! והלוואי שהוא יעוף..(למרות שהוא מוסיף אקשן לתכנית..)

blondi rebelde

New member
איזה באסה עם הפרומואים שלהם

מגלים את כל הפרק
כמה שאומרים שדן מניאק תחמן והכל אני לא רוצה שיעוף, הוא מוסיף אקשן וצחוקים. שיעיפו את משה, הוא מעצבן אותי!!

קימימוש

New member
מי ינצח../images/Emo35.gif

פרק 13: נראה לי שהבנות היום מפסידות בגדול ל-בנים בגלל דן

מסויאס

New member
משימת חסינות ידועה מראש כי בפרומו גילו מי

ניצח מה יהיה עם ערוץ 10.

חחחח השבט של דן ניצח איזו הפתעה חחחחחחחחחחחחח

הרי אם השבט שלו היה מפסיד היו מעיפים אותו אבל הפתעה הפתעה הבנות הצליחו לפתור את הביטוי בן 3 מילים במהירות של מחשב על תוצרת ארה"ב. התוכנית הזאת זאת בדיחה. שמתם לב שלא שמו מצלמה כשהם סידרו את האותיות ככה אנחנו לא יודעים מי סידר את האותיות... הרי כשמסדרים ביטוי זאת לא עבודת צוות זאת לא יכולה להיות עבודת צוות. גועל נפש של תוכנית. חבל שאין משהו אחר להעביר את הזמן בטלויזיה לפחות קיבלנו 2 תצלומים מקרוב של התחת המדהים

מסויאס

New member
אתה חולם אתה עוד שבוע ידעו כבר שהבנות תנצח

כשהראו את הבנים בתחרות החסינות האישית.

למעלה