שרשור פרק 13- ההדחה

icy rain drop

New member
איזה יופי שדן נשאר ../images/Emo9.gif

מה רק אני נהנית ממנו? חח היה פרק חמוד, אהבתי את משימת החסינות :] וחבל שנועם בטח ילך כי הוא חביב כזה

Naama48

New member
../images/Emo58.gif ההדחה מסבאנה

לדעתי ולפי חלק מהתמונות שפורסמו,המודח הוא מולי. בתמונות שפורסמו (בבלוג של צפניה - קישור בסוף ההודעה) יש שתי תמונות. בתמונה הראשונה רואים אנשים משבט סבאנה מקבלים בנדנות כתומות. בתמונה נוכחים מושיק וגיא,מה שאומר שהם לא מודחים. בתמונה שפורסמה בפנאי פלוס (גם היא מהבלוג) רואים את עידן במשתלה - רק תשימו לב שעל הצוואר שלו יש בנדנה כתומה.. שום דבר לא בטוח,אבל ככה זה נראה.
לגבי ג'יבארו אין לי מושג כי לא פירסמו כלום. לבלוג: http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=survivor1 התמונות נמצאות בין העמודים. אני ממליצה לכם לחפש (ולקרוא,בלוג משעשע) ואני מקווה מאוד שנועם לא מודח. מה זה השטויות האלה להדיח את מי שחזק? הם בסדר? בשבילי נעם הוא הזוכה

יו

איזה מתוקה שחר התאהבתי בה רישמית שחר חולה עלייךנשמה שלי וויקה מלכה ידעתי שהיא תנצח תאכלו תלב שונאי ויקה חחחחחחחחחחחח אמרתי שהיא תקרע תסיייון

מיריבי

New member
אנחנו לא טיפשים! דן הורס לי את הצפייה

תשאירו אותנו בבקשה עם נועם ומושיק ואפילו עם אלכס ועדיין יהיה מעניין. לגבי ההדחה: אבוי לתוכנית אם נועם או מושיק ילכו. פשוט מאד, לא יהיה בשביל מי להמשיך לצפות. ואגב, גם את משה, מג'יברו, תשאירו. שבט הבנות: ליה שולטתתתתתתת!!!!!!!

TheCandyGirl

New member
הבנות בוכות בגלל שהן חוזרות לשבט גיבארו....

אחרי שלושה ימים של גן עדן... לישון במיטה נוחה מתחת למחסה.... קשה החזרה ל"כלום....." כך אני חושב...................

Punkd1

New member
עשיתי חשבון פשוט והגעתי למסקנה

שגיא עף מסבאנה ואלכס עף מגיבארו .... הדבר היחיד שתוקע את החישוב שעשיתי הוא שגם ויקה באי המתים וגם בנות שבט סבאנה בכו והיו המומות .... זה לא היה קורה אלה אם נועם ( איזה באסההה =[ ) ככה ההצבעה תלך לפי דעתי : נועם : גיא - אלכס משה : גיא - אלכס אלכס : גיא - משה ( כי הוא יודע שגיבארו צריכים את נועם והוא בברית עם נועם ) מושיק: מולי - נועם עידן : גיא / מולי ( קשה מאד לדעת הוא לא מחבב את שניהם ) - נועם מולי : גיא - אלכס ( כי הוא התחבר עם נועם ) / נועם ( כי הוא רוצה להרוג סופית את ג'יבארו ) גיא : מולי- נועם בקיצור ... כף המאזניים שתכריע בקשר לההדחה מג'יבארו : מולי .... המודח מסבאנה : גיא

למעלה