שרשור צהריים...הב..הב - 10/08/2011

רגע רק רגע

Active member
כמו שציינתי, העדפתי האישית ../images/Emo9.gif

את אף-פעם לא יודעת מה הולך לקרות עם גורי חתולים. מלאי הפתעות

goodpink

New member
יכלו להביא כלבים חמודים חמודים הקטנים החמודים

למרות שגורים האלה צריכים למצוא בית...יש גזעים של כלבים יותר חמודים.

goodpink

New member
jajaja SORRY הם לא עוברים מסך...אפילו הגורים

החמודים הקטנים שכיף לראות. אנשים לא יגלו הרבה עניין בזה כמו עם הכלבים היו החמודים הקטנים או בכלל הגזעים החמודים יותר. מובן שהכלבים צריכים בית וזה למטרה טובה וחינוכית במובן מסויים עדיין טלויזיונית .... זה לא כך מעניין שהכלבים לא הכי חמודים

Dmorrigan

New member
זה מיתוס

מה שיפה בחתולים זה שלכל חתול יש ממש אופי משלו וזה גם קשור לאיך מחנכים אותו מינקות. לאמא שלי יש חתולה בלתי חברותית בעליל שלא נותנת שיגעו בה בכלל ולי יש חתול שכל היום רק מגרגר, מחפש ליטופים ואפילו מחזיר כדורים שזורקים לו. כלבים לעומת זאת מאד תלותיים בבני אדם ולכן חברותיים. שלא תביני אותי לא נכון, אני מתה על כלבים, אבל אין על חתולים.

meytula

New member
לגבי התלות אני מסכימה

אני אישית מתחברת יותר לכלבים כי יש בהם סוג של רוגע לנפש

רגע רק רגע

Active member
../images/Emo45.gif

אין על חתולים. הייתה לי חתולה שרדפה אחרי כמו שכלב רודף אחרי בעליו. פעם אמרו לי שאם יביאו לחתולה אוכל, היא תזנח אותי. לקחתי ת'אתגר ועשינו נסיון. עמדתי עם החתולה והבחור שאיתו התערבתי, נתן לה גלידה. התרחקתי למרחק של 50 מ' (בערך) וקראתי בשמה. היא רצה אלי בטירוף ושכחה מהגלידה. החבר היה בהלם

סטטוס אחרון

אתם מחליטים: מי ההורה הכי טוב? הרווק או הרווקה שיקבלו הכי הרבה קולות בהצבעה יזכו בבונוס שיעזור להם להיות חסינות ממועמדות לעזיבה השבוע (לבנות) או להחליט מי תהיה חסינה

אז הכלבים הם מצער בעלי חיים

חשבתי שיביאו את הכלבים של הדיירים בוילה. נירית באה להרצאות להם על בעלי חיים. היא הזמינה אותם לאמץ כלבים , כאשר הם יעזבו את הוילה.

goodpink

New member
חמודה נירית. עוברת מסך. אחת האורחות הטובות ש

שהיו בווילה VERY LIKEABLE/ היא ידועה?

דניאל מרוחקת מאיתן??

הצטרפתי לא מזמן והיא ממש לא מדברת איתו, ממול ליהי שמה יד על הרגל של בן אבל דניאל נראית ממש מרוחקת מאיתן בניגוד למה שהם בדרך כלל. האם גם לכם זה נראה או שזה מקרי בדקות האחרונות?

למעלה